Sauna Drôme Putten aanbiedingen en korting

Ontspan bij Sauna Drôme Putten, check deze kortingen en aanbiedingen

Wil jij eens naar de top van beste sauna’s in Nederland? Check dan deze Sauna Drôme Putten aanbiedingen en korting tips zodat jij extra kan genieten in een van de mooiste en beste wellnessresorts in Nederland.

Sauna Drôme Putten aanbiedingen en korting

Het wellnessresort Sauna Drôme in Putten staat al jaren in de top 10 beste wellnessresorts in Nederland. Niet zo gek dat deze sauna dan ook tot de 3 beste sauna’s in Nederland behoort. Het is een kleinschalig wellnessresort dat is gelegen midden op de Veluwe.

Het wellnessresort is gebouwd met behulp van vele natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. Het heeft een beetje een Scandinavische look en feel. Sauna Drome Putten ligt aan een meer en het leuke is dat ze daarvoor een hele bijzondere sauna hebben gecreëerd.

Je kan namelijk ontspannen in een drijvende boot sauna die op het meer vaart. Hoe gaaf is dat?! Een sauna ronde duurt over het algemeen 15 minuten en precies in die tijd vaart de drijvende sauna van de ene kant van het meer naar de andere kant. Spot jij een van de vele watervogels of misschien wel een van de reeën die hier soms water drinken? Extra genieten doe je met een van de goede Sauna Drôme Putten aanbiedingen en korting! 

♥ Bied via Ticketveiling op Sauna Drôme in Putten;
♥ Bekijk ook al deze Ticketveiling sauna aanbiedingen

Adres: Tolweg 13-15 – 3881 SX Putten.
Openingstijden: Sauna Drôme is dagelijks geopend van 10.00 – 23.00 uur. Je kan tot 21.30 uur naar binnen.
Badkledingdag: Er zijn geen speciale badkledingdagen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook – Instagram, Pinterest en op YouTube.

Sauna Drôme behandelingen

Ben jij toe aan een verwenmoment? Kies dan voor een dagje sauna en een van de Sauna Drôme behandelingen. Heb jij behoefte aan een ontspannende massage of wil je genieten van echte traditionele Turkse hammam?

Zowel de massages als de hammam kun je als duo samen ervaren, ook leuk voor een wellnessmoment met je partner of vriend/vriendin dus! Laat je verwennen in de Beauty Boerderij, er is zoveel keuze bij Sauna Drôme Putten, wat kies jij voor behandeling? 

  1. Massages;
  2. Hammam;
  3. Voetbehandelingen;
  4. Lichaamsbehandeling.
Sauna Drôme behandelingen

Sauna Drôme badenkaart

Woon jij in de buurt van Putten en wil je vaker naar de sauna? Dan kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een Sauna Drôme badenkaart. Er bestaat een badenkaart met 10 entrees en een badenkaart met 20 entrees. 

Sauna Drôme review

Wil jij graag weten wat andere mensen hebben ervaren naar aanleiding van een bezoek aan Sauna Drôme Putten? Op de website van SpaOnline laten saunahangers reviews achter met hun bevindingen. Dit maakt het nog makkelijker om te kijken of een dagje sauna bij Sauna Drôme bij je past.

*Bekijk hier de Sauna Drôme reviews.

Sauna Drôme review

Sauna Drôme Putten badkledingdag niet beschikbaar

Er zijn geen badkledingdagen en geen vrouwendagen meer bij Sauna Drôme Putten. 

Met kinderen naar Sauna Drôme

  • Kinderen zijn altijd welkom bij Sauna Drôme, mits onder begeleiding van ouders en tot 19.30 uur. Voor meer informatie over met kinderen naar de sauna gaan zie het reglement. Ben je op zoek naar andere kindvriendelijke sauna’s check dan ons artikel over met kinderen naar de sauna.

Wat vind jij van deze Sauna Drôme Putten aanbiedingen en korting?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen