Sauna from Finland, startpunt voor Finse sauna lifestyle

Sauna from Finland, dé sauna expertise organisatie in Finland

Wil jij alles weten over de Finse sauna lifestyle en cultuur? Maak dan kennis met Sauna from Finland. Het is dé sauna expertise organisatie in Finland die de krachten heeft gebundeld om één startpunt vol informatie te ontwikkelen waar iedereen terecht kan.

Sauna from Finland, startpunt voor Finse sauna lifestyle

Sauna from Finland is een internationale Finse sauna-expertisevereniging en bedrijfsnetwerk met een missie om de beste Finse sauna-ervaringen ter wereld te laten zien en te delen. Sauna from Finland is het startpunt tot de Finse sauna-expertise waarbij meer dan 200 bedrijven zijn aangesloten.

Sauna from Finland is een netwerk dat is ontstaan ​​vanuit het idee dat iedereen over de hele wereld een geweldige, authentieke Finse sauna zou moeten kunnen ervaren. Het doel van de missie is om wereldwijde erkenning van authentieke Finse saunaoplossingen te vergroten, bedrijven te helpen met elkaar in contact te komen en saunaserviceproviders te verenigen om zo de beste elementen voor de Finse saunaservice op één plek aan te bieden.

Elk jaar in juni, het meest relaxte business event van de wereld
World Sauna Forum in Tampere, Finland.

♥ Ontdek hier al onze tips voor wellness in Finland.
♥ Bekijk hier de door ons samengestelde Wellness Trends in NL of in EN.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Lapland Hotels Finland

7 juni 2022 World Sauna Forum Tampere, Finland

Ontspannen in een internationale zakelijke omgeving? Op 7 juni 2022 wordt in de sauna hoofdstad van Finland het World Sauna Forum georganiseerd. World Sauna Forum is een evenement gericht op het netwerken met de belangrijkste bedrijven in de saunawereld. Zoals Sauna from Finland het zelf zegt; “mis de zeldzame kans niet om te ontspannen met je toekomstige zakenpartners!” 

Sauna from Finland organiseert jaarlijks het World Sauna Forum, in 2022 voor de 5e keer. De missie is om de zakelijke kansen van de leden op de meest plezierige manier te vergroten door te netwerken in fantastische omgevingen en in een geweldige sfeer, bloeiende evenementen te organiseren en mensen voor te lichten over de voordelen van de Finse sauna. We laten mensen zien hoe groots het is om binnen de kaders te denken (ook wel Finse sauna genoemd)!

World Sauna Forum

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons