Sauna Helsinki Finland

In deze sauna’s in Helsinki wil jij ontspannen!

Ga jij op vakantie naar Helsinki voor een stedentrip? Dan moet je de Finse sauna cultuur ontdekken in een van de Finse sauna in Helsinki. Er zijn veel publieke sauna’s in Helsinki waar je naar toe kan.

Sauna Helsinki Finland, ontdek Finse sauna cultuur

Op reis naar Finland? Dan zijn er een aantal dingen die je moet weten over de Finse saunacultuur en wat de Finse sauna voordelen zijn. In dit artikel lees je alles over de sauna gang van de Finnen zodat jij goed voorbereid kan deelnemen aan het sauna ritueel.

Het is goed om te weten dat in Finland mannen en vrouwen vaak gescheiden van elkaar naar de sauna gaan. Hou hier dus rekening mee!

♥ Lees alles over de Finse sauna voordelen en de Finse sauna cultuur.
♥ Ook inspirerend, al deze Finse beauty- en wellness lifestyle producten.
♥ Bekijk deze hotelkamers met sauna in Helsinki, Lapland Hotels of Hotel Arthur.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Sauna Helsinki Finland

De mooiste sauna in Helsinki, Löyle Helsinki

De mooiste sauna in Helsinki, is Löyle Helsinki! Het is vooral de mooiste sauna vanwege de architectuur. Het gebouw waarin deze publieke sauna in Helsinki is gevestigd heeft meerdere design awards gewonnen. Leuk om te weten is dat “Löyle” opgieten in het Fins betekent.

♥ Ontdek hier alles over Löyle in Helsinki.

Sauna Helsinki Finland

Oudste publieke sauna van Helsinki

Lapinlahti is een publieke en openbare sauna in Finland. De sauna ligt in een wijk met veel parken in het westelijke centrum van Helsinki. De sauna staat aan de voet van een meer en dat betekent dat je ook kan afkoelen in het meer na je sauna ronde.

Voor het gebruik van deze publieke sauna in Helsinki in Finland heb je geen reservering nodig. Wij hebben hieronder de openingstijden vermeld. De entree is in 2022 €9,50 Euro per persoon.

  1. Dinsdag: mannen van 12.00 uur tot 14.00 uur
  2. Woensdag: mannen en vrouwen van 12.00 uur tot 14.00 uur
  3. Donderdag: dames van 12.00 uur tot 14.00 uur

♥ Ontdek hier alles over Lapinlahti in Helsinki.

Sauna Helsinki Finland

NIEUW > Allas Sea Pool

De Allas Sea Pool ligt aan de rand van het centrum van Helsink, naast het SkyWheel helsinki. Er is een groot zwembad en er zijn diverse sauna’s. Daarnaast zijn hier ook diverse mogelijkheden voor wellness behandelingen.

♥ Ontdek hier alles over Allas Sea Pool.

Hotelkamer met sauna in Helsinki

Ga jij op vakantie naar Helsinki voor een stedentrip en ben je nog op zoek naar een fijn hotel met mooie hotelkamers? Als wellness liefhebber gaan wij natuurlijk altijd op zoek naar mooie hotels met een spa of fijne en mooie hotels met een wellness hotelkamer.

Wij hebben een tweetal hotelkamers met sauna in Helsinki gevonden! Het Lapland Hotels Bulevardi is echt onze favoriet, alles klopt hier en de service is uitmuntend. Hotel Arthur heeft ook 2 hotelkamers met een sauna op de hotelkamer, beide suites zijn totaal verschillend en niet met elkaar te vergelijken.

De prijsklasse voor beide hotels loopt uiteen dus het is net hoeveel jij wilt besteden. Qua locatie bevinden beide hotels zich in het centrum van Helsinki op loopafstand van het Centraal Station in Helsinki.

♥ Bekijk de hotelkamers van Lapland Hotels Bulevardi.
♥ Ontdek de hotelkamers van Hotel Arthur in Helsinki, Finland

Hotelkamer met sauna in Helsinki

Naar welke publieke sauna in Helsinki in Finland zou jij willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen