AIRE Ancient Baths Copenhagen, Day Spa in Kopenhagen

Hier kan je naar de sauna in Kopenhagen, onze tips op rij!

Heb jij vakantieplannen voor een stedentrip naar Kopenhagen en wil je ook graag relaxen? Wij zochten uit wat de beste sauna in Kopenhagen tips zijn, zodat jij weet waar je naar toe moet als je even wilt ontspannen tijdens een stedentrip.

Onze sauna in Kopenhagen tips

Heb jij reisplannen voor een stedentrip naar Kopenhagen en wil jij graag ergens gaan ontspannen in een sauna, naar een Day Spa in Kopenhagen of naar een wellness hotel? Wij hebben een aantal tips voor jullie verzameld waar je naar toe kan om te relaxen.

Belangrijk: Hou er rekening mee dat in de zomermaanden (juli en augustus) sauna’s in Kopenhagen soms sluiten vanwege vakantie. Check goed de website van de sauna van je keuze voor de openingstijden.

 Foto hierboven en hieronder is van AIRE Ancient Baths Copenhagen.

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Day Spa Kopenhagen

AIRE Ancient Baths Copenhagen

Het is geen sauna, maar een ondergronds thermen complex. AIRE Ancient Baths bevind zich in de oude bierbrouwerij van Carlsberg. Hier kan je in bijzondere sferen ontspannen door te baden in diverse wellness baden. Wij zijn er geweest en hebben er een uitgebreide reportage over geschreven die je via de link hieronder kan lezen.

♥ Lees hier alles over AIRE Ancient Baths Copenhagen;
♥ Wij zijn ook bij AIRE Ancient Baths in Chicago geweest.

Wellness Copenhagen experiences

Copenhot sauna in Kopenhagen

Copenhot leek ons zo leuk om eens te bezoeken! Helaas is het er tweemaal tijdens ons bezoek aan Kopenhagen niet van gekomen. Op het moment is het de planning dat Copenhot verhuist naar Nordhavnen. Hierdoor kunnen zij voorlopig geen boekingen aannemen voor de hottubs en sauna’s. Hou zelf de website in de gaten als je plannen hebt voor een stedentrip naar Kopenhagen om te zien of het geopend is.

Bekijk de mogelijkheden bij CopenHot.

Sauna tips Kopenhagen

Spa’s en sauna’s in de Guldsmeden Hotels in Kopenhagen

De Guldsmeden hotels zijn luxe en populaire hotels in Kopenhagen. In de onderstaande 4 wellness hotels in Kopenhagen kan je gebruik maken van diverse wellness faciliteiten. Via de video hieronder krijg je een impressie van het Axel Guldsmeden Hotel in Kopenhagen.

Ook als niet hotelgast is het mogelijk om gebruik te maken van de spa- en wellness faciliteiten in een van de Guldsmeden Hotels in Kopenhagen. Het is wel belangrijk dat je van tevoren reserveert, want het is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Altijd al eens naar een rooftop spa gewild? Die vind je bij Manon Les Suites, Axel Guldsmeden en Babette Guldsmeden.

♥ Ontdek hier meer over de sauna’s per hotel in de stad

Bezoek het badhuis Sofiebadet

In de wijk Christianshavn bevind zich Sofiebadet, een badhuis in een monumentaal gebouw uit 1909. Je kan er genieten van luxe spa behandelingen, het badhuis huren en/of een hammam behandeling ondergaan. Het badhuis huren is mogelijk voor groepen tot 12 personen. Wil je alleen of met zijn tweeën ontspannen? Ook dat is mogelijk, dan huur je één of twee losse baden bij Sofiebadet?

Bekijk de mogelijkheden bij Sofiebadet.

Welke sauna’s in Kopenhagen wil jij bezoeken tijdens je stedentrip?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons