Overnachten, Spa & Sauna

BLUE Wellness Leiden, met korting naar hoogste sauna van Nederland

20 oktober 2023
Sauna Leiden Blue Wellness korting

Zin in dagje sauna in Leiden bij BLUE Wellness met korting? Maak gebruik van een BLUE wellness aanbieding en geniet in de hoogste sauna van Nederland aan de hand van deze tips en review.

 

Naar sauna Leiden met Blue Wellness korting

 

Altijd al eens willen genieten van een wellness moment met uitzicht over een stad? Sauna Leiden, de hoogste sauna van Nederland. Op de 11e etage van het Level gebouw in Leiden vind je het luxe beauty- en wellnesscomplex, BLUE Wellnessresort Leiden. Vanuit de panoramasauna en het zwembad kijk je uit over Leiden en omgeving. Een bijzondere belevenis voor iedere saunaliefhebber!

 

Opgietingen, droomrituelen, klankschaalsessies, floaten, het kan allemaal bij BLUE Wellnessresort Leiden. Dit is de place to be in Nederland om te ontstressen op een unieke plek. Kies jij voor een dag arrangement of wil je in de avond ontspannen en genieten van het uitzicht over de verlichte stad?

 

  1. Bekijk hier de acties en aanbiedingen voor de sauna in Leiden!
  2. Bekijk de aanbiedingen voor Fletcher Wellness Hotel in Leiden.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Wellness Spot: Hoogste sauna van Nederland

 

Wellness Spot: Hoogste sauna van Nederland

Wellnessresort Leiden, ontspannen op grote hoogte

 

In het wellnessresort kan je ontspannen en gebruik maken van circa 1400 m2 aan wellnessfaciliteiten. Naast de panoramasauna zijn er diverse andere sauna’s waar ook opgietingen te ervaren zijn. Hier staat ‘tijd voor jezelf’ centraal. Relax daarna in de warme kruidenbaden, bubbel in de whirlpools en fris op in de afkoelzone op het dakterras.

 

Als dat nog niet genoeg is kan je je wellness belevenis compleet maken door een bijpassende beautybehandeling te reserveren. Wil jij je relax moment nog langer vast houden combineer je bezoek aan Wellnessresort Leiden dan met een overnachting in het Fletcher BLUE Wellness Hotel Leiden!

 

 

Wellness Spot: Hoogste sauna van Nederland

BLUE Wellnessresort Leiden korting en aanbiedingen

 

Plan je dagje sauna naar BLUE Wellness in Leiden en maak gebruik van de onderstaande korting.

 

 

Leiden - Wellness Spot: Hoogste sauna van Nederland

 

Meer informatie over Fletcher BLUE Wellness Hotel Leiden

 

Liever in badkleding? Elke dinsdag is “badkleding mag” dag. Vooraf reserveren gewenst. Fletcher BLUE Wellness Hotel Leiden bevindt zich direct naast het Centraal Station.

 

Wellnessresort Leiden is onderdeel van BLUE Wellness by Fletcher Hotels (voorheen behoorde de locatie Leiden tot Vitae Wellnessresorts en Fitland Wellnessresorts).

 

Review Sauna Leiden ervaringen

 

Als Margriet met haar vriend een dagje naar de sauna gaat is dat vrijwel altijd naar BLUE Wellness in Leiden. Margriet zegt daarover: ‘Dit is vanaf het begin van onze relatie zo gegaan. Je weet wat er is en hoe het eraan toegaat. Je komt niet voor verrassingen te staan. Dagje relaxen dus gegarandeerd’. Wij stelden Margriet een aantal vragen over haar bezoek aan de sauna in Leiden.

 

Heb je een bepaalde structuur in je sauna bezoek?
Vaste prik in elk wellnessresort waar wij naar toe gaan is eigenlijk altijd eerst een bezoek aan het bubbelbad of de infraroodsauna. Verder varieert het. Afhankelijk van of er een behandeling is gereserveerd en wanneer de opgietingen zijn. De opgietingen zijn toch wel favoriet voor mij. Mijn vriend gaat dan meestal ondertussen zwemmen of in een relaxruimte met een koptelefoon op een muziekje luisteren want hij houdt helemaal niet van de sauna. Daar kan je hier meer over lezen in het artikel over waarom mensen niet van de sauna houden.

 

Ga jij erheen wanneer je zin hebt of kijk je altijd naar een aanbieding?
Beide. Af en toe ben ik echt toe aan een dagje sauna. Weinig prikkels en even kunnen ontspannen. Dan plan ik gewoon een dag in. Soms (zoals nieuwjaarsdag) was er een leuke aanbieding. Dat is meestal een dag dat je maar een beetje hangt. Dagje sauna is wat mij betreft een veel betere optie al denkt mijn lieve saunahater (lees partner) hier vast heel anders over.

 

 

Ben je ook wel eens blijven slapen in het hotel?
Wij zijn ook een paar keer blijven slapen in het hotel. Niets lekkerder dan een dagje sauna in Leiden, uit eten en dan niet naar huis hoeven rijden maar lekker blijven slapen.

 

Als jij BLUE Wellness een review zou geven, wat zou jij zeggen?
Als ik BLUE een review zou geven dan zou ik zeggen: een heerlijk dagje ontspannen in Leiden, met prachtig uitzicht en de mogelijkheid om te blijven slapen. Ook leuk om een weekend te combineren met een dagje Leiden!

 

Ben jij wel eens bij Sauna Leiden Blue Wellness met korting geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots