Sauna met blote voeten pad

Ga naar een sauna met blotevoetenpad voor natuurlijke voetmassage

Hou jij wandelen op blote voeten en een dagje sauna? Ga dan naar een sauna met blotevoetenpad of een sauna met Blote Voeten Paden voor een natuurlijke voetmassage.

Sauna met blotevoetenpad

Zin in een dagje sauna waar je lekker vrij kan rond bewegen? In de sauna draag je natuurlijk je badslippers maar buiten kan je zo fijn op blote voeten lopen. Er zijn steeds meer sauna’s met een blotevoetenpad waar je je voeten op een natuurlijke manier kan masseren door het wandelen over diverse ondergronden. Je kan natuurlijk een reservering maken voor een fijne voetmassage maar een natuurlijke voetmassage voor niets is ook heel fijn als extra!

Op dit moment heb ik één sauna in een wellnessresort met Blote Voeten Paden ontdekt in Nederland. Bij Thermae 2000 was (of misschien is nog steeds) ook een Blote Voeten Pad toen ik er was maar omdat die informatie niet meer op de website staat van Thermae 2000 heb ik dat nu even hier weggehaald. En we hebben één privé sauna in Friesland ontdekt met een wel héél mooi Blote Voeten Pad. Mocht jij nog meer sauna’s met een Blote Voeten Pad in Nederland kennen laat het ons weten via het Wellness Spots contactformulier en wij voegen de locatie hier aan toe.

*De foto hieronder is gemaakt bij Privésauna Spa Parel in ’t Groen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Sauna met blotevoetenpad

Thermae 2000 blotevoetenpad

Heb je zin in een dagje wellness en wil je ergens naar toe waar een uitgebreid blotevoetenpad is? Dan is Thermae 2000 in Limburg een aanrader. Onderaan de ligweide kan je je voeten masseren door het wandelen over verschillende soorten bodems. Door het wandelen over de gevarieerde  ondergronden ervaar jij een natuurlijke voetreflex massage en worden de drukpunten op je voet gestimuleerd. Het blote voeten pad bij Thermae 2000 bestaat uit een ondergrond van kiezels, grassprietjes en stukken boomschors.

Thermae 2000 blotevoetenpad

Thermen Bad Nieuwschans – blotevoetenpad

In het Groningse Bad Nieuweschans is het bekende Fontana Wellness Resort onlangs van naam veranderd. Thermen Bad Nieuweschans is de plek waar je in Groningen tijdens een dagje sauna kan wandelen over een blotevoetenpad. In het ruim opgezette badjassenpark is een Onder aan onze ligweide, vindt u een uitgebreid blotevoetenpad waarmee u uw voeten kunt verwennen met verschillende soorten bodems. De speciale ondergronden zorgen voor een natuurlijke voetreflex massage en stimuleren de drukpunten van uw voet.

Thermen Bad Nieuwschans - blotevoetenpad

Overzicht Blote Voeten Paden in Nederland

In elke provincie in Nederland zijn meerdere blotevoetenpaden te vinden. Check ons uitgebreide artikel met alles wat je wilt weten over wandelen op blote voeten paden in Nederland.

  1. Maandag 16 september 2019 is het Nationale Blotevoetendag
  2. Overzicht Blote Voeten Paden in Nederland
  3. Tips voor wandelen op blotevoetenpaden in Nederland
  4. Ontdek de voordelen van wandelen op blote voeten.
Overzicht Blote Voeten Paden in Nederland

Ben jij wel eens in een sauna met blotevoetenpad geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons