Lifestyle, Spa & Sauna

Ga naar een sauna met blotevoetenpad voor natuurlijke voetmassage

19 januari 2021
Sauna met blote voeten pad

Hou jij wandelen op blote voeten en een dagje sauna? Ga dan naar een sauna met blotevoetenpad of een sauna met Blote Voeten Paden voor een natuurlijke voetmassage.

Sauna met blotevoetenpad

 

Zin in een dagje sauna waar je lekker vrij kan rond bewegen? In de sauna draag je natuurlijk je badslippers maar buiten kan je zo fijn op blote voeten lopen. Er zijn steeds meer sauna’s met een blotevoetenpad waar je je voeten op een natuurlijke manier kan masseren door het wandelen over diverse ondergronden. Je kan natuurlijk een reservering maken voor een fijne voetmassage maar een natuurlijke voetmassage voor niets is ook heel fijn als extra!

 

Op dit moment heb ik één sauna in een wellnessresort met Blote Voeten Paden ontdekt in Nederland. Bij Thermae 2000 was (of misschien is nog steeds) ook een Blote Voeten Pad toen ik er was maar omdat die informatie niet meer op de website staat van Thermae 2000 heb ik dat nu even hier weggehaald. En we hebben één privé sauna in Friesland ontdekt met een wel héél mooi Blote Voeten Pad. Mocht jij nog meer sauna’s met een Blote Voeten Pad in Nederland kennen laat het ons weten via het Wellness Spots contactformulier en wij voegen de locatie hier aan toe.

 

 

*De foto hieronder is gemaakt bij Privésauna Spa Parel in ’t Groen.

 

Sauna met blotevoetenpad

 

Thermae 2000 blotevoetenpad

 

Heb je zin in een dagje wellness en wil je ergens naar toe waar een uitgebreid blotevoetenpad is? Dan is Thermae 2000 in Limburg een aanrader. Onderaan de ligweide kan je je voeten masseren door het wandelen over verschillende soorten bodems. Door het wandelen over de gevarieerde  ondergronden ervaar jij een natuurlijke voetreflex massage en worden de drukpunten op je voet gestimuleerd. Het blote voeten pad bij Thermae 2000 bestaat uit een ondergrond van kiezels, grassprietjes en stukken boomschors.

 

 

Thermae 2000 blotevoetenpad

 

Thermen Bad Nieuwschans – blotevoetenpad

 

In het Groningse Bad Nieuweschans is het bekende Fontana Wellness Resort onlangs van naam veranderd. Thermen Bad Nieuweschans is de plek waar je in Groningen tijdens een dagje sauna kan wandelen over een blotevoetenpad. In het ruim opgezette badjassenpark is een Onder aan onze ligweide, vindt u een uitgebreid blotevoetenpad waarmee u uw voeten kunt verwennen met verschillende soorten bodems. De speciale ondergronden zorgen voor een natuurlijke voetreflex massage en stimuleren de drukpunten van uw voet.

 

 

Thermen Bad Nieuwschans - blotevoetenpad

Overzicht Blote Voeten Paden in Nederland

 

In elke provincie in Nederland zijn meerdere blotevoetenpaden te vinden. Check ons uitgebreide artikel met alles wat je wilt weten over wandelen op blote voeten paden in Nederland.

 

  1. Maandag 16 september 2019 is het Nationale Blotevoetendag
  2. Overzicht Blote Voeten Paden in Nederland
  3. Tips voor wandelen op blotevoetenpaden in Nederland
  4. Ontdek de voordelen van wandelen op blote voeten.

 

Overzicht Blote Voeten Paden in Nederland

 

Ben jij wel eens in een sauna met blotevoetenpad geweest?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots