Overnachten, Spa & Sauna

Woww, deze panorama sauna met uitzicht in Mayrhofen

4 juli 2022
Luxe wellness hotel Mayrhofen met zwembad

Ohhhh ontspannen met uitzicht, daar houden wij van! Winter of zomer, in deze panorama sauna met uitzicht in Mayrhofen in het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort kun jij bezweet wegdromen met een mooi berg decor.

 

Panorama sauna met uitzicht in Mayrhofen

 

Het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen is de place to be voor wellness liefhebbers die willen ontspannen in de bergen. Het is een van de meest luxe resorts in het Zillertal in Oostenrijk.

 

De Sky Spa van het luxe wellness hotel is de plek waar de panorama sauna met uitzicht in Mayrhofen zich bevind. Terwijl jij ontspant kan je het gehele jaar door genieten van het mooie uitzicht op Natuurpark Zillertaler Alpen. Een prachtig decor voor de wellness liefhebbers die graag in de bergen ontspannen.

 

Wij begrijpen ook, je reist niet alleen naar Mayrhofen in het Zillertal in Oostenrijk voor een mooie panorama sauna. Alhoewel het natuurlijk wel de doorslaggevende factor kan zijn. De panorama sauna met uitzicht in Mayrhofen is onderdeel van de bijzondere Sky Spa van het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort. De sauna is al een USP, maar het zwembad is ook een pareltje. Zwemmen met een WOW effect kan namelijk in het dubbele 25 meter lange zwembad dat zich op twee niveaus bevind en je een onbelemmerd 360°-uitzicht geeft.

 

Het Zillertal wordt ook wel het “actiefste dal ter wereld” genoemd. In de zomermaanden kan je er prachtig wandelen, fietsen, gletsjertochten maken, klimmen en golfen en daarna kan je relaxen in de Sky Spa. Het Zillertal is een ideale vakantiebestemming voor reizigers die een Actief & Ontspannen vakantie ineen willen beleven. De familie Pfister staat voor je klaar tijdens je verblijf.

 

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Sauna met uitzicht in Mayrhofen

 

Zie jij jezelf al zitten in de panorama sauna met uitzicht in Mayrhofen van het  
ZillergrundRock Luxury Mountain Resort?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots