Sauna met uitzicht in Tux, Oostenrijk 

Ontspannen in deze panorama sauna met uitzicht in Tux, Oostenrijk

Wil jij constant genieten van de mooie Oostenrijkse bergen, zelfs tijdens je wellness moment? Dan kies je natuurlijk voor een verblijf in een wellness hotel op een mooie locatie. Wij hebben een sauna met uitzicht in Tux in Oostenrijk voor je gevonden.

Sauna met uitzicht in Tux, Oostenrijk 

Voor een goed wellness moment draait het natuurlijk allemaal om de spa faciliteiten die aanwezig zijn. Wat ons betreft draagt een mooi uitzicht wel bij aan het gevoel van weldaad en wellbeing. Want als je je lichaam tot rust laat komen, laat zweten in een sauna en je geniet zelf van het uitzicht in een panorama sauna dan wordt alles in werking gezet, Body & Mind.

Wij schreven al eerder een reportage over het wellness hotel Alpinhotel Berghaus in Tux. Deze keer zetten wij graag de panorama sauna met uitzicht in Tux in Oostenrijk centraal want er zijn zoveel foto’s van die je laten wegdromen, wij delen ze graag allemaal met jullie.

De complete spa van het Alpinhotel Berghaus in Tux telt een oppervlakte van 1500 m2. In de nazomer kan je nog gaan zwemmen in de natuurlijke zwemvijver na een warme sauna ronde en genieten van de herfstzon in de ligweide. In de wintermaanden kan je baantjes trekken in het ruime panoramische binnenzwembad dat maar liefst 20 x 7 meter groot is!

De blok sauna met uitzicht in Tux in Oostenrijk biedt je een warm uitzicht op de Hintertuxer Gletsjer. Fris jezelf op met iets lekkers bij de ‘Vitalbar’ en dommel daarna weg is de knusse ontspanningsruimte, in de Berghaus-alm staan heerlijke waterbedden waar je op weg kan dromen.

♥ Geniet van wandelvakantie in Tux;
♥ Check hier alle informatie over het hotel.
♥ Bekijk hier ons complete hotel artikel met alle info.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 90 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Sauna met uitzicht in Tux, Oostenrijk 

Alpinhotel Berghaus Tux

Heb jij al zin om te gaan ontspannen in dit wellness hotel in Tux?

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen