Overnachten, Spa & Sauna

Ontspannen in deze panorama sauna met uitzicht in Tux, Oostenrijk

7 oktober 2023
Sauna met uitzicht in Tux, Oostenrijk 

Wil jij constant genieten van de mooie Oostenrijkse bergen, zelfs tijdens je wellness moment? Dan kies je natuurlijk voor een verblijf in een wellness hotel op een mooie locatie. Wij hebben een sauna met uitzicht in Tux in Oostenrijk voor je gevonden.

 

Sauna met uitzicht in Tux, Oostenrijk 

 

Voor een goed wellness moment draait het natuurlijk allemaal om de spa faciliteiten die aanwezig zijn. Wat ons betreft draagt een mooi uitzicht wel bij aan het gevoel van weldaad en wellbeing. Want als je je lichaam tot rust laat komen, laat zweten in een sauna en je geniet zelf van het uitzicht in een panorama sauna dan wordt alles in werking gezet, Body & Mind.

 

Wij schreven al eerder een reportage over het wellness hotel Alpinhotel Berghaus in Tux. Deze keer zetten wij graag de panorama sauna met uitzicht in Tux in Oostenrijk centraal want er zijn zoveel foto’s van die je laten wegdromen, wij delen ze graag allemaal met jullie.

 

De complete spa van het Alpinhotel Berghaus in Tux telt een oppervlakte van 1500 m2. In de nazomer kan je nog gaan zwemmen in de natuurlijke zwemvijver na een warme sauna ronde en genieten van de herfstzon in de ligweide. In de wintermaanden kan je baantjes trekken in het ruime panoramische binnenzwembad dat maar liefst 20 x 7 meter groot is!

 

De blok sauna met uitzicht in Tux in Oostenrijk biedt je een warm uitzicht op de Hintertuxer Gletsjer. Fris jezelf op met iets lekkers bij de ‘Vitalbar’ en dommel daarna weg is de knusse ontspanningsruimte, in de Berghaus-alm staan heerlijke waterbedden waar je op weg kan dromen.

 

♥ Geniet van wandelvakantie in Tux;
♥ Check hier alle informatie over het hotel.
♥ Bekijk hier ons complete hotel artikel met alle info.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 90 kilometer van het hotel. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Sauna met uitzicht in Tux, Oostenrijk 

Alpinhotel Berghaus Tux

 

Heb jij al zin om te gaan ontspannen in dit wellness hotel in Tux?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots