Sauna SeeMount Hotel

Ontspannen en genieten van de warmte in de sauna’s van Das SeeMount Hotel

Ontspannen en genieten van de warmte in de sauna’s van Das SeeMount Hotel. Dit resort in See in Oostenrijk bestempeld zichzelf als een ‘Active Nature Resort’. Ideaal dus voor reizigers die op zoek zijn naar een actieve vakantie in de bergen, maar ook voldoende willen opladen en relaxen om uitgerust huiswaarts te keren.

Genieten van de sauna bij SeeMount Hotel in See

Zin in een vakantie met een verblijf in een wellness hotel waar actieve reizigers naar toe reizen? Dan zit je goed bij het Active Nature Resort, Das SeeMount Hotel in See in Oostenrijk. Dit wellness hotel in Oostenrijk kenmerkt zich door de vele spa- en wellness faciliteiten en de vele mogelijkheden om de natuur in te duiken.

Wij zouden Wellness Spots niet zijn als wij niet alle faciliteiten voor de wellness liefhebbers uitlichten. Deze keer staan dan ook de sauna’s van het SeeMount Hotel in See in de spotlight. Belangrijk om te weten is dat het naaktgedeelte toegankelijk is voor hotelgasten vanaf 16 jaar. Uiteraard zijn gezinnen ook welkom in dit kindvriendelijke wellness hotel, speciaal daarvoor is er een aparte gezinssauna waar badkleding mag worden gedragen.

Bij dit hotel met sauna kunnen allerlei sauna liefhebbers ontspannen! Het maakt niet uit of jij al blij wordt van een sauna met 60°C graden of dat je echt van zweten houdt in een sauna van 85°C graden. Er zijn verschillende sauna’s bij het SeeMount Hotel in See en er zijn zelfs rustruimten met uitzicht over de bergen van Paznaun. Hieronder zie je onze tips voor een heerlijke sauna ronde:

  1. Start je sauna ronde rustig in de infraroodsauna met een aangename 40°C;
  2. Geniet daarna in het Warm & Happy aromastoombad van 45°C;
  3. Stap in de ‘Dress on Bio-Sauna’, hier kan je met het hele gezin opwarmen bij 60°C;
  4. Go Wild bij een temperatuur van 85 °C, deze sauna draagt de naam ‘Hot Mountain’;
  5. De Wellness Spots sauna tip > sluit je saunaronde af in de buitensauna met uitzicht op de Tiroolse bergen.

♥ Bekijk hier alle informatie over de sauna’s;
♥ Zie hier meer foto’s van de spa- en wellness faciliteiten;
♥ Ontdek hier onze complete reportage over Das Seemount;
♥ Bekijk hier de aanbiedingen naar dit hotel via HotelSpecials;
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 70 kilometer van het hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Kindvriendelijk wellness familiehotel in Paznauntal Oostenrijk

In welke sauna van het SeeMount Hotel wil jij als eerste stappen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen