Spa & Sauna, Wellness Hotels Resorts

Geniet in deze nieuwe sauna vanaf dec. 2019, A Thermen Zeeland

12 November 2019
Korting A Thermen in Zeeland

Over een paar weken is de provincie Zeeland een sauna rijker, vanaf 15 december 2019 kan je met korting naar A Thermen in Zeeland. Onderdeel van Hotel De Kamperduinen op het Zeeuwse eiland Noord Beveland.

 

Hotel De Kamperduinen & A Thermen in Zeeland

 

Op 15 december open A Thermen in Zeeland, onderdeel van het nieuwe 4 sterren hotel De Kamperduinen haar deuren. Voor die week daarop staat er een uitgebreide review gepland van dit nieuwe hotel met sauna en spa faciliteiten. Graag delen wij deze wellness tip nu alvast zodat je als eerste op de hoogte bent van dit leuke wellness nieuws.
Genieten van een luxe wellness aan zee, dat belooft A Thermen in Zeeland straks te bieden. Hoe heerlijk is het dat je na je ontbijt eerst een frisse strandwandeling kan maken en de zoute zeelucht kan opsnuiven om daarna vanaf een uur of elf te genieten van de sauna faciliteiten. Het is maar 3 minuten lopen naar het strand.
De A in de naam staat voor topkwaliteit en is een link naar de Amadore hotel groep, waar het 4* hotel De Kamperduinen onderdeel van is. Eigenaar Jerry van Zuijlen heeft samen met architect Ferry Tabeling vele wellness locaties over de hele wereld bezocht en A Thermen Zeeland is het resultaat van hun ervaringen. De sauna in Zeeland moest aan drie eisen voldoen, bijzonder, uniek en vernieuwend. Daarom kan de redactie van WellnessSpots niet wachten om deze thermen op slippers te ontdekken. En zelfs die sauna slippers zijn bijzonder, heb ik mij laten vertellen.

 

Misschien kennen sommige lezers wel Hotel de Kamperduinen. Het hotel heeft een grootse verbouwing achter de rug en er is een complex bijgebouwd. De architect heeft zijn wereldse invloeden verwerkt in het ontwerpen van de sauna. Herken jij de oase van rust met Aziatische invloeden? Er zijn veel authentieke materialen en stoffen gebruikt. Uiteraard is er ook gedacht aan het aanbod van diverse beauty arrangementen. De foto’s die je nu ziet zijn schetsen, uiteraard komt hier straks een uitgebreide review met eigen foto’s.

 

 

Sauna Zeeland

Korting A Thermen in Zeeland

 

Wil jij ook de nieuwe sauna in Zeeland ontdekken? Met dank aan onze samenwerking met SpaOnline kan ik nu alvast deze tip geven om met korting naar A Thermen in Zeeland te gaan. Reserveer nu alvast je dagje sauna en koop je voucher. Dat voucher is een jaar geldig.

 

 

A Thermen in Zeeland badkledingdagen

 

Er zijn geen zogenoemde ‘vrouwendagen’ bij A Thermen in Zeeland. Ga je liever in badkleding naar de sauna? Dan kan je iedere woensdag van de maand naar de badkledingdag bij deze sauna in Hotel Kamperduin.

 

Locatie Hotel De Kamperduinen & A Thermen in Zeeland

 

Reis je vanuit Rotterdam richting Zeeland? Dan passeer je eerst Deltawerk Neeltje Jans en daarna reis je nog een stuk over de Oosterscheldekering via de N57 naar het volgende Zeeuwse eiland. Je volgt de weg naar rechts op het Zeeuwse eiland Noord Beveland en je bereikt Hotel De Kamperduinen.

 

Ben je op zoek naar leuke tips om te doen in de omgeving dan kan je natuurlijk Neeltje Jans bekijken, naar de Oosterschelde en ook het Veerse Meer is vlakbij. In 10 minuten rij je naar Kamperland. De leuke Zeeuwse stad Middelburg ligt op ongeveer 20 minuten rijden. En of je nou kiest voor een bezoek aan Domburg of Veere, beide liggen op 16 kilometer afstand. Reis je met de auto? Dan kan je gratis parkeren bij het hotel.

 

*Navigeer naar Hotel De Kamperduinen.

 

Korting sauna Zeeland

 

A Thermen in Zeeland openingstijden

 

Sauna A Thermen in Zeeland is 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur.

 

Zou jij ook met korting naar A Thermen in Zeeland willen?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!