Overnachten, Spa & Sauna

Zeeuws genieten met korting bij A Thermen, nu BLUE Wellnessresort Zeeland

2 november 2023
Sauna Zeeland tips

De provincie Zeeland is een sauna rijker, Zeeuws ontspannen met korting bij A Thermen in Zeeland, in Kamperland op het Zeeuwse eiland Noord Beveland. Inmiddels is de naam veranderd naar BLUE Wellness Zeeland, want het hotel en de sauna is overgenomen door Fletcher. A Thermen in Zeeland heet vanaf nu BLUE Wellnessresort Zeeland en is onderdeel van Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen.

 

A Thermen in Zeeland is nu BLUE Wellness Zeeland
Fletcher Wellness
Hotel De Kamperduinen

 

Genieten van luxe wellness aan zee, dat is wat BLUE Wellnessresort Zeeland (voorheen A Thermen in Zeeland) kan bieden. Hoe heerlijk is het dat je na je ontbijt eerst een frisse strandwandeling kan maken en de zoute zeelucht kan opsnuiven om daarna vanaf een uur of elf te genieten van de sauna faciliteiten. Of als je na aankomst in de middag eerst gaat uitwaaien en daarna je badjas en slippers aantrekt om op te warmen in de sauna. Het is vanaf Fletcher Wellness Hotel de Kamperduien maar 5 minuten lopen naar het strand.
BLUE Wellnessresort in Zeeland is onderdeel van het in 2019 compleet vernieuwde 4 sterren Fletcher Wellness Hotel De Kamperduinen. Je hoeft geen hotelgast te zijn om gebruik te maken van de wellness faciliteiten bij BLUE Wellnessresort Zeeland. Maar het is natuurlijk wel zo fijn na een dagje ontspannen om gewoon te blijven overnachten in dit wellness hotel aan zee in Zeeland. Bekijk ook zeker eens de fijne wellness arrangementen die worden aangeboden.

 

Je kan de hele dag in je badjas vertoeven want een deel van het restaurant is alleen toegankelijk voor sauna gasten. Ideaal dat je je niet hoeft om te kleden voor het diner en na het eten zo weer in een sauna of bubbelbad kan genieten. En vanuit de sauna kan je om maximaal 23.00 uur zo naar je kamer rollen om lekker te gaan slapen. Wil jij dit ook? Check dan nu deze aanbieding.

 

*Bekijk de aanbiedingen en wellness arrangementen bij BLUE Wellnessresort Zeeland.
**Reserveer je overnachting via Fletcher Wellness-Hotel De Kamperduinen website of boek Fletcher Wellness Hotel De Kamperduinen via Booking. 

 

*Reserveren is verplicht en in het weekend geldt er een toeslag. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

 

A Thermen in Zeeland

Korting A Thermen in Zeeland, korting BLUE Wellness Zeeland

 

Wil jij ook deze sauna in Zeeland ontdekken? Ontdek de fijne wellness arrangementen, acties en aanbieding bij BLUE Wellnessresort Zeeland.

 

*Bekijk de aanbiedingen en wellness arrangementen bij BLUE Wellnessresort Zeeland.
**Reserveer je overnachting via Fletcher Wellness-Hotel De Kamperduinen website of boek Fletcher Wellness Hotel De Kamperduinen via Booking. 

 

*Reserveren is verplicht en in het weekend geldt er een toeslag. 

 

Korting A Thermen in Zeeland

Sauna Zeeland faciliteiten

 

Bij BLUE Wellnessresort Zeeland kan je ontspannen in zes sauna’s. Hou je van de warmte dan kan je relaxen in de Finse Kelo sauna van 80ºC, naar buiten turen in de 85ºC warme panorama sauna of zorg dat je op tijd bent voor de opgieting in de 80ºC warme opgiet sauna. Er wordt drie keer per dag een opgieting verzorgd door de sauna meesters.

 

Buiten zijn er nog twee kleine sauna’s met temperaturen rond de 80ºC en 90ºC. Binnen is er nog een infraroodsauna en er is nog aan relax sauna met een temperatuur tussen de 70 – 75 ºC.

 

In de wellness tuin van BLUE Wellnessresort Zeeland is een beauty boerderij. Hier kan je na een afspraak gemaakt te hebben ontspannen tijdens een massage. Geniet je samen met iemand van een dagje sauna in Zeeland dan kan je (afhankelijk van de beschikbaarheid) ook kiezen voor een duo behandeling.

Sauna Zeeland faciliteiten

Thermen Zeeland BLUE Wellness badkledingdagen

 

Toen A Thermen Zeeland nog bestond kon je iedere woensdag van de maand naar de badkledingdag bij deze sauna in Wellness Hotel De Kamperduinen.

 

LET OP: Nu A Thermen Zeeland is overgenomen door Fletcher BLUE Wellness zijn er geen badkledingdagen meer. Er zijn ook geen zogenoemde ‘vrouwendagen’ of ‘mannendagen’ bij BLUE Wellnessresort in Zeeland.

 

*Reserveren is verplicht en in het weekend geldt er een toeslag. 

 

Sauna Zeeland badkledingdagen

Tips voor bezoek BLUE Wellnessresort in Zeeland 

 

 1. Er zijn lockers aanwezig waarin je je spullen kan opbergen.
 2. De minimale leeftijd om BLUE Wellnessresort Zeeland te bezoeken is 16 jaar.
 3. Dragen van een badjas, slippers en het gebruik van handdoek is verplicht. Je kan je eigen badset meenemen of het ter plaatse huren.

 

*BLUE Wellnessresort Zeeland is te bezoeken voor personen vanaf 16 jaar. Tot 18 jaar is het brengen van een bezoek aan de BLUE Wellnessresort Zeeland alleen mogelijk i.c.m. een volwassene.

 

Sauna Zeeland aan zee

Wellness hotel Zeeland, Hotel De Kamperduinen 

 

Reis je vanuit Rotterdam richting Zeeland? Dan passeer je eerst Deltawerk Neeltje Jans en daarna reis je nog een stuk over de Oosterscheldekering via de N57 naar het volgende Zeeuwse eiland. Je volgt de weg naar rechts op het Zeeuwse eiland Noord Beveland en je bereikt direct Fletcher Wellness Hotel De Kamperduinen. Reis je met de auto naar Fletcher Wellness Hotel Kamperduinen dan kan je die gratis voor de deur parkeren. Wil je je auto liever in de garage parkeren dan moet je dat reserveren en betaal je daar een dagprijs voor. Reis je met een elektrische auto dan kan je ook die voor de deur van het hotel opladen.

 

Ben je op zoek naar leuke tips om te doen in de omgeving dan kan je natuurlijk Neeltje Jans bekijken, naar de Oosterschelde en ook het Veerse Meer is vlakbij. In 10 minuten rij je naar Kamperland. De leuke Zeeuwse stad Middelburg ligt op ongeveer 20 minuten rijden. En of je nou kiest voor een bezoek aan Domburg of Veere, beide liggen op 16 kilometer afstand.

 

*Navigeer naar Wellness Hotel De Kamperduinen, Patrijzenlaan 1, Kamperland. 

 

Korting BLUE Wellness Zeeland

 

Sauna Zeeland

 

Zou jij ook met korting naar A Thermen in Zeeland, nu dus met
korting naar BLUE Wellnessresort Zeeland willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. patricia van kruijsbergen

  8 augustus 2021 at 13:24 Beantwoorden

  Jammer dat er geen badpakdagen meer zijn, vorig jaar heerlijk genoten daar… maar dit jaar word het hem dan niet, gezien ik liever niet zonder badpak ga, helaas…

  1. Redactie Wellness Spots

   9 augustus 2021 at 11:31 Beantwoorden

   Hi Patricia, ja zeker jammer dat de badkledingdagen niet meer bestaan nu A Thermen is overgenomen door BLUE Wellness by Fletcher. Ga je meestal in Zeeland naar de sauna? Bij Wellnessresort Goes heb je badkleding-mag dagen > https://www.wellnessspots.com/sauna-zeeland-tips/#Wellness_Goes_in_Zeeland. Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots