Overnachten, Spa & Sauna

Zeeuws genieten met korting bij sauna A Thermen Zeeland aan zee

2 juli 2021
Korting A Thermen in Zeeland

De provincie Zeeland is een sauna rijker, sinds december 2019 kan je Zeeuws ontspannen met korting bij A Thermen in Zeeland. De sauna in Zeeland is onderdeel van Hotel De Kamperduinen in Kamperland op het Zeeuwse eiland Noord Beveland.

 

A Thermen in Zeeland & Hotel De Kamperduinen

 

Genieten van luxe wellness aan zee, dat is wat A Thermen in Zeeland kan bieden. Hoe heerlijk is het dat je na je ontbijt eerst een frisse strandwandeling kan maken en de zoute zeelucht kan opsnuiven om daarna vanaf een uur of elf te genieten van de sauna faciliteiten. Of als je na aankomst in de middag eerst gaat uitwaaien en daarna je badjas en slippers aantrekt om op te warmen in de sauna. Het is vanaf Amadore Hotel de Kamperduien maar 5 minuten lopen naar het strand.
Op 15 december opende A Thermen in Zeeland, onderdeel van het vernieuwde 4 sterren hotel De Kamperduinen, haar deuren. De A in de naam staat voor topkwaliteit en is een link naar de Amadore hotel groep, waar het 4* hotel De Kamperduinen onderdeel van is. Eigenaar Jerry van Zuijlen heeft samen met architect Ferry Tabeling vele wellness locaties over de hele wereld bezocht en A Thermen Zeeland is het resultaat van hun ervaringen. De sauna in Zeeland moest aan drie eisen voldoen, bijzonder, uniek en vernieuwend.

 

Misschien kennen sommige lezers wel Hotel de Kamperduinen. Het hotel heeft een grootse verbouwing achter de rug en er is een complex bijgebouwd. Wil je een dag genieten van een sauna in Zeeland dan kan dat en als je langer wilt blijven dan reserveer je gewoon een wellness arrangement en overnacht je in het hotel. Je kan de hele dag in je badjas vertoeven want een deel van het restaurant is alleen toegankelijk voor sauna gasten. Ideaal dat je je niet hoeft om te kleden voor het diner en na het eten zo weer in een sauna of bubbelbad kan genieten. Ben je benieuwd wat er allemaal voor lekkers op de menukaart staat? Dan kan je hier alvast het water in je mond laten lopen. En vanuit de sauna kan je om maximaal 23.00 uur zo naar je kamer rollen om lekker te gaan slapen. Wil jij dit ook? Check dan nu deze aanbieding.

 

 

 

A Thermen in Zeeland

Korting A Thermen in Zeeland

 

Wil jij ook de nieuwe sauna in Zeeland ontdekken? Met dank aan onze samenwerking met SpaOnline kan jij gebruik maken van deze sauna in Zeeland aanbieding. Reserveer nu alvast je dagje sauna en koop je voucher. Het voucher is één jaar geldig.

 

 

Korting A Thermen in Zeeland

Sauna Zeeland faciliteiten

 

Bij A Thermen in Zeeland kan je ontspannen in zes sauna’s. Hou je van de warmte dan kan je relaxen in de Finse Kelo sauna van 80ºC, naar buiten turen in de 85ºC warme panorama sauna of zorg dat je op tijd bent voor de opgieting in de 80ºC warme opgiet sauna. Er wordt drie keer per dag een opgieting verzorgd door de sauna meesters.

 

Buiten zijn er nog twee kleine sauna’s met temperaturen rond de 80ºC en 90ºC. Binnen is er nog een infraroodsauna en er is nog aan relax sauna met een temperatuur tussen de 70 – 75 ºC.

 

In de wellness tuin van A Thermen Zeeland is een beauty boerderij. Hier kan je na een afspraak gemaakt te hebben ontspannen tijdens een massage. Geniet je samen met iemand van een dagje sauna in Zeeland dan kan je (afhankelijk van de beschikbaarheid) ook kiezen voor een duo behandeling.

Sauna Zeeland faciliteiten

Thermen Zeeland Amadore badkledingdagen

 

Ga je liever in badkleding naar de sauna? Dan kan je iedere woensdag van de maand naar de badkledingdag bij deze sauna in Hotel Kamperduin. Op woensdagen is het dragen van badkleding verplicht. Er zijn geen zogenoemde ‘vrouwendagen’ of ‘mannendagen’ bij A Thermen in Zeeland.

 

Sauna Zeeland badkledingdagen

Tips voor een bezoek aan A Thermen in Zeeland 

 

  1. Er zijn lockers aanwezig waarin je je spullen kan opbergen.
  2. De minimale leeftijd om A Thermen in Zeeland te bezoeken is 16 jaar.
  3. Sauna A Thermen in Zeeland is 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur.
  4. Dragen van een badjas, slippers en het gebruik van handdoek is verplicht. Je kan je eigen badset meenemen of het ter plaatse huren.

 

Sauna Zeeland aan zee

Wellness hotel Zeeland, Hotel De Kamperduinen 

 

Reis je vanuit Rotterdam richting Zeeland? Dan passeer je eerst Deltawerk Neeltje Jans en daarna reis je nog een stuk over de Oosterscheldekering via de N57 naar het volgende Zeeuwse eiland. Je volgt de weg naar rechts op het Zeeuwse eiland Noord Beveland en je bereikt direct Hotel De Kamperduinen. Reis je met de auto naar Hotel Kamperduinen dan kan je die gratis voor de deur parkeren. Wil je je auto liever in de garage parkeren dan moet je dat reserveren en betaal je daar een dagprijs voor. Reis je met een elektrische auto dan kan je ook die voor de deur van het hotel opladen.

 

Ben je op zoek naar leuke tips om te doen in de omgeving dan kan je natuurlijk Neeltje Jans bekijken, naar de Oosterschelde en ook het Veerse Meer is vlakbij. In 10 minuten rij je naar Kamperland. De leuke Zeeuwse stad Middelburg ligt op ongeveer 20 minuten rijden. En of je nou kiest voor een bezoek aan Domburg of Veere, beide liggen op 16 kilometer afstand.

 

*Navigeer naar Hotel De Kamperduinen, Patrijzenlaan 1, Kamperland. 

 

Wellness hotel Zeeland

 

A Thermen in Zeeland openingstijden

 

Sauna A Thermen in Zeeland is 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur.

 

Sauna Zeeland

 

Zou jij ook met korting naar A Thermen in Zeeland willen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots