Spa & Sauna

Ontspannen in de Savinela Spa in Selva in Val Gardena

6 februari 2023
Savinela Spa in Selva in Val Gardena

Je hoeft niet altijd een hotelgast te zijn om gebruik te kunnen maken van een hotel spa. Wel is het aan te raden om voor de zekerheid even te informeren naar de beschikbaarheid van te voren en/of een reservering te maken. Wil je een dagje naar een Day Spa in Val Gardena? Dan kan je de Savinela Spa in Selva in Val Gardena bezoeken, onderdeel van het luxe vijfsterren wellness Hotel Granbaita Dolomites.

 

Ontspannen in de Savinela Spa in Selva in Val Gardena

 

De Duitse en Italiaanse benaming voor dit dorp in Zuid-Tirol lijkt totaal niet op elkaar. Wil je een dagje naar de Savinela spa dan zal je in het Italiaans moeten rijden naar het plaatsje Selva in Val Gardena. Spreek je vloeiend Duits, dan zal je zoeken naar het plaatsje Wolkenstein in Gröden. Wij houden het in dit artikel bij een dagje ontspannen in de Savinela Spa in Selva in Val Gardena. De Savinela Spa heeft haar naam te danken aan een mooie bloem die groeit in het nabijgelegen Vallelunga. Savinela is de naam in de oude Ladinische taal die hier gesproken werd. De gehele spa in ontworpen en ingericht door de familie Perathoner waarbij zij het belangrijk vonden dat zoveel mogelijk natuurlijke elementen uit de Dolomieten zou worden gebruikt.

 

Hoewel het zeker een aanrader is om te verblijven in het luxe vijfsterren wellnesshotel Granbaita Dolomites hoeft dat niet om gebruik te kunnen maken van de Savinela Spa. In deze spa in Zuid-Tirol komen allerlei wellness rituelen met elkaar in aanraking. Je kan er wegdromen met oosterse en ayurvedische rituelen of je juist laten verwonderen door de kracht van de bergen. Wat ons betreft zijn zeker de lokale wellness behandelingen een aanrader! Heb jij wel eens in een hooisauna gezeten, in een hooibed gelegen en je ondergedompeld in een melkbad? Beslist de moeite waard om eens te ervaren tijdens een wellness vakantie in Zuid-Tirol!

 

Bij de Savinela Spa in Selva in Val Gardena zijn er vele mogelijkheden voor wellness liefhebbers. Als hotelgast heb je automatisch de hele dag toegang tot de spa. Je kan er op eigen gelegenheid naar toe en een bezoek brengen als Day Spa gast. En wil je jezelf compleet in de watten leggen of juist ergens aan werken dan kan je van te voren contact opnemen met de Savinela Spa en een persoonlijk wellnessprogramma op maat laten samenstellen. En voor wie graag samen met zijn of haar partner wilt ontspannen? Er is ook een uitgebreid aanbod aan “couples retreats” mogelijk. Qua spa- en wellness faciliteiten kan je ontspannen in:

 

  1. Hooisauna;
  2. Finse sauna;
  3. Sneeuwgrot;
  4. Zoutwaterbad;
  5. Aromastoombad;
  6. Zwembad van 32 meter lang met een water temperatuur van 30°C;
    *Bekijk hier meer foto’s van dit hotel met zwembad buiten.
  7. Vanuit binnenbad kan je zo naar het panorama buiten zwembad zwemmen;
  8. In het zwembad zijn bubbelbedden en zowel binnen als buiten zijn whirlpools.

 


♥ Zie hier meer info en interactieve tour door de spa.
♥ Bekijk hier meer foto’s van de kamers en in de zomer.
Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 120 kilometer van het hotel. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Luxe wellness vakantie Zuid-Tirol

 

Heb jij al zin om de Savinela Spa in Selva in Val Gardena te bezoeken?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots