Scandinavische beauty producten & Nordic Beauty

Ontdek deze Scandinavische beauty producten, verzorg jezelf goed!

Ben jij op zoek naar Nordic Beauty, Scandinavische beautymerken en Scandinavische beauty producten? Laat je verrassen door alle Nordic en Scandinavische verzorgingsproducten die er zijn. In het noorden van Europa weten ze hoe ze goed voor zichzelf moeten zorgen!

Scandinavische beauty producten & Nordic Beauty

Jezelf goed verzorgen met Scandinavische beauty producten, dat is Scandic-beauty! Deze nieuwe niche binnen de beauty industrie is ook voor steeds meer Nederlanders bereikbaar want er worden steeds meer Scandinavische beautymerken in Nederland verkocht.

Zo genoten wij van de heerlijke Zweedse producten van Noir Stockholm, verwenden we onszelf met het Finse FLOW Cosmetics, Lumene uit Finland en Hukka Design uit Finland. Wij smeerden onze huid in met het Deense beautymerk Urtekram en waste ons haar met Noir Stockholm. Maar er zijn véél meer mooie Nordic en Scandinavische beautymerken, hierbij een overzicht per land.

Top 5 fijnste Scandinavische beautymerken- en producten 

 1. Lumene uit Finland
 2. Skyn Iceland uit IJsland
 3. Urtekram uit Denemarken
 4. Noir Stockholm uit Zweden
 5. Nordik Sense uit Noorwegen

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Scandinavische beauty producten & Nordic Beauty

Beauty producten uit Zweden

De Zweden nemen graag de tijd voor zichzelf om zich goed te verzorgen. Er zijn zoveel mooie Zweedse beautymerken die het ontdekken waard zijn.

De lijst wordt elke dag langer, wat dat betreft is Zweden wellicht een van de meest interessante landen om in de gaten te houden qua de ontwikkeling van Scandinavische verzorgingsproducten. Op dit moment hebben wij alleen de producten van Noir Stockholm getest.

 • Klinta
 • Byredo
 • Oriflame
 • SachaJuan
 • Rapsodine
 • Barnängen
 • Maria Nila
 • L:A Bruket
 • Eleni & Chris
 • Oslo Skin Lab
 • Estelle & Thild
 • Nea of Sweden
 • Noir Stockholm
 • Maria Akerberg
 • & Other Stories
 • Face Stockholm
 • True Organic of Sweden

♥ Lees hier meer over Noir Stockholm haarproducten.

Scandinavische beauty producten

Beauty producten uit Denemarken

Wat betreft Deense beauty producten hebben wij ervaring met de natuurlijke haarverzorgingsproducten van HairLust en met de verzorgingsproducten van Urtekram. In 1972 openden zij een winkeltje in Kopenhagen en inmiddels is Urtekram uitgegroeid tot biologische groothandel in Scandinavië. Naast voedsel produceren ze ook biologische verzorgingsproducten.

Woon je in Utrecht en omgeving? Ga dan eens naar de Deense winkel Normal waar je onder andere allerlei Deense beauty producten kan ontdekken. Sandra bezocht deze winkel en schreef een artikel over Normal uit Denemarken.

 1. HairLust
 2. Urtekram
 3. Tromborg
 4. Karmameju
 5. Comme Deux
 6. Rudolph Care

♥ Lees hier meer over Urtekram uit Denemarken.
♥ Ontdek hier alles over de Deense haarverzorging HairLust.

Beauty producten uit Denemarken

Beauty producten uit IJsland

IJsland is een fantastisch land om avontuur met een dosis wellness te combineren. Er zijn zo ontzettend veel natuurlijke geothermische baden en warmwaterbronnen in IJsland. De Blue Lagoon in IJsland is de meest bekende en daar hebben ze ook gelijk een hele Blue Lagoon beautylijn aangekoppeld.

Wat betreft Skyn Iceland moeten wij wel vertellen dat het beauty product in Amerika wordt ontwikkeld. Maar de ingrediënten blijven hetzelfde en die komen uit IJsland.

 1. Blue Lagoon
 2. Skyn Iceland
 3. Sif Cosmetics
 4. Sóley Organics

♥ Ontdek hier alle natuurlijke geothermische baden en warmwaterbronnen in IJsland!

Warmwaterbronnen in IJsland

Beauty producten uit Noorwegen

Uiteraard mogen wij Noorwegen niet vergeten. Ook de Noren ontwikkelen hun eigen Noorse beautyproducten. Daarvan zijn de onderstaande twee de meest bekende Noorse beautymerken. Wij hebben er nog helemaal geen ervaring mee maar mocht jij dat wel hebben dan horen wij dat graag.

 • Nordik Sense
 • Alexander Sprekenhus

Beauty producten uit Finland

Finland is vooruitstrevend op het gebied van de ontwikkeling van Nordic Beauty, Finse beauty producten en Finse Wellness Lifestyle producten. De gevestigde Finse beautymerken blijven mooie producten ontwikkelen en er verschijnen jaarlijks nieuwe premiummerken op de markt.

Wij hebben op dit moment ervaring met de Finse beautymerken FLOW Cosmetics, Lumene Finland en Hukka Design. Maar er zijn veel meer mooie merken die wij de komende tijd gaan uitlichten.

 1. Lumene
 2. Niki Newd
 3. Mia Höytö
 4. Supermood
 5. Olivia Klein
 6. Unna Nordic
 7. Choice Finland
 8. Henua Organics
 9. FLOW Cosmetics
 10. Inari Arctic Beauty

♥ Lees hier alles over Finse beauty producten uit Finland.
♥ Bekijk hier alle Lumene Finland producten die je in Nederland kan kopen.
♥ Bekijk snel onze Flow Cosmetics review om alles over dit merk te ontdekken. 

Scandinavische beauty producten

Beauty producten uit Finland

Beauty producten uit Finland - Unna Nordic

Beauty & Wellness Lifestyle design uit Finland
& Nordic Wellness

Finland is een van de meest vooruitstrevende landen op het gebied van Wellness Design, de Sauna & Wellness Lifestyle en Beauty.

Onlangs waren wij twee weken in Finland voor een wellness reportage waarbij wij onder andere een aantal lokale producten uit Finland gingen ontdekken. Tijdens deze reis ontdekten wij vele mooie merken en veel fijne Finse Sauna Lifestyle producten en benodigdheden waarover wij jullie binnenkort veel meer gaan vertellen.

 1. Luin
 2. Emendo
 3. Solasaippua
 4. Rento Sauna
 5. Het • Ki • Nen
 6. Kaurilan Sauna
 7. Hukka Design
 8. Artisan Soap Company
 9. Runo Design uit Savonlinna
Hukka Design Finland - Sauna & Wellness Lifestyle producten

Hukka Design Finland – Sauna & Wellness Lifestyle producten

Tijdens ons verblijf in Lapland Hotels Bulevardi ontdekten wij het Finse merk Hukka Design uit Finland. Er lag een pakje Hukka Design Orbits Eye Stones op onze hotelkamer en uit nieuwsgierigheid heb ik het geprobeerd. Dat was een verkwikkende ervaring! Je legt de Orbits – eye stones in de koelkast en als ze goed koud zijn leg je ze op je ogen voor een verfrissend effect.

Wij namen contact op met Hukka Design uit Finland om ook alle andere producten van speksteen te testen. Wil je meer weten over de Wellness & Sauna Lifestyle producten van Hukka zoals de Saunajoy, de Solejoy, de Guasha tool en de Orbits eye stones? Lees er dan alles over in ons artikel.

♥ Bekijk ons artikel inclusief werking van Hukka Design uit Finland.
♥ Ontdek hier alles over de 19 locaties van Lapland Hotels in Finland.
♥ Bekijk de saunastenen en hier alle Hukka Design producten die je in NL kan kopen.

Hukka Design Finland - Sauna & Wellness Lifestyle producten

Heb jij al eens Nordics en Scandinavische beauty producten geprobeerd?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen