Scandinavische wooninspiratie voor wellness thuis

Wellness wooninspiratie met Scandinavian Living Magazine

Wil jij een lekker licht en knus warm huis? Ontdek de wereld vol Scandinavische wooninspiratie voor wellness thuis met deze wellness woontips en ontdek snel de korting voor Scandinavian Living Magazine proefabonnement.

Scandinavische wooninspiratie voor wellness thuis

Iedereen heeft een andere stijl die hij of zij mooi vindt in huis. De ene persoon geeft de voorkeur aan een strak interieur, de ander kiest eerder voor een Scandinavische uitstraling in huis. Mocht je tot deze laatste groep behoren dan kan je vast wel wat Scandinavische wooninspiratie voor wellness thuis gebruiken om jouw woning onder handen te nemen.

Neem je ook gelijk het Scandinavian Living Magazine proefabonnement dan krijg je onder andere meer wellness woontips en inzicht in de nieuwste trends voor Scandinavisch wonen die je zelf eenvoudig kunt toepassen. Het is tijd om je mee te nemen naar wellness wooninspiratie met Scandinavian Living Magazine en wij vertellen je over het speciale Scandinavian Living proefabonnement wat je op dit moment kunt afsluiten.

*Gek op Scandinavië? Ontdek dan ook deze Scandinavische beauty producten

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Wat is een Scandinavisch interieur eigenlijk?

Voordat we je meer vertellen over het Scandinavian Living Magazine en over de inspiratie die je hier uit kunt halen is het noodzakelijk om even kort stil te staan bij het Scandinavisch interieur. We zien namelijk dat lang nog niet iedereen weet een Scandinavisch interieur nou eigenlijk is en wat hiermee wordt bedoeld. Een Scandinavisch interieur is een interieur wat volledig is afgestemd op voornamelijk natuurlijke materialen die je in het noorden van Europa kunt vinden. Als wij praten over een Scandinavisch interieur dan gaat het vaak om een interieur waarin er veel natuurlijke houtsoorten uit Scandinavië te vinden zijn.

Over het algemeen gaat het hier om de lichte houtsoorten, zoals bijvoorbeeld erg jong eikenhout of berkenhout. Deze houtsoorten samen brengen een bepaalde rust in huis. Vaak wordt er bij de Scandinavische interieurstijl gekozen voor vrij lichte wanden om een zo rustige mogelijke uitstraling te creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wit, lichtblauw of aan lichtbruin. Door de combinatie van de houten meubels en decoratie accessoires kan je een mooie Scandinavische uitstraling thuis creëren.

*Ontdek Scandinavian Living Magazine online.

Wat is een Scandinavisch interieur

Zo creëer je een rustige Scandinavische zen omgeving in huis

Indien je zelf aan de slag wilt gaan met een Scandinavische interieur dan zijn er talloze dingen die je kunt doen om hiervoor te zorgen. Hoewel je voor een volledig overzicht toch echt even zou moeten kiezen voor een Scandinavian Living Magazine proefabonnement hebben we hieronder wel alvast een paar Scandinavische wooninspiratie voor wellness thuis  tips voor je verzameld. Hiermee tover je jouw woning om tot een rustige Scandinavische zen omgeving:

  • Kies voor warm textiel – De meeste landen in de Scandinavische regio hebben een klimaat wat bekend staat om de extreem koude temperaturen. Het gebruik van warm textiel is dan ook gebruikelijk in een Scandinavische woninginrichting. Hierbij kan je denken aan mooie  kleden die zijn gemaakt van wol, schapenvachten of mohair. Accessoires met warm textiel zijn een geweldige manier om een Scandinavische woonkamer gezellig en warm te maken, vooral in de winter.
  • Combineer hout en metaal – Een Scandinavisch ontwerp maakt gebruik van houten elementen in het meubilair en de inrichting. Zo heeft een Scandinavisch huis meestal houten salontafels en stoelen als meubilair. De recente trend in de Scandinavische stijl combineert het gebruik van metalen tinten en houten elementen.
  • Kies voor neutrale kleuren – Er is een bepaald kleurenpalet dat wordt geassocieerd met de Scandinavische inrichting. Dit zijn met name tinten in grijs, wit, bruin en zwart. Focus dus echt op het gebruik van deze neutrale kleuren om een rustgevend effect te creëren voor bij jou in huis. In een typisch Scandinavisch interieur zijn de muren vaak wit geschilderd om de meubels en decoratieve stukken te laten opvallen.

Kies je voor een Scandinavian Living proefabonnement dan krijg je voor maar €14,95, 3 maanden lang Scandinavische wooninspiratie om een wellness gevoel thuis te creëren. De talloze woontips en tricks op het gebied van een Scandinavisch interieur maken het een stuk makkelijker om een bepaalde mate van rust in huis te brengen. Neem snel een kijkje op de website zelf om te zien wat je moet doen om gebruik te maken van de Scandinavian Living Magazine aanbieding. Voor je het weet zit ook jij boordevol wooninspiratie om je huis eens flink onder handen te nemen!

Scandinavische wooninspiratie voor wellness thuis

Ontdek Scandinavian Living Magazine proefabonnement

Wil je graag inspiratie opdoen voor het creëren van de bovenstaande stijl dan is er één magazine wat je echt in huis zou moeten halen. We hebben het natuurlijk over Scandinavian Living Magazine. Dit magazine laat je alles zien over de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design en interieur. Het leuke aan het magazine is dat het voor iedereen mogelijk is om de Scandinavische tips en tricks zelf toe te passen.

Zo staan er verschillende DIY projecten in die je kunt realiseren bij jou in huis. Naast de interieur tips en tricks krijg je ook leuke Scandinavische recepten om heerlijke dingen mee te maken. Door zelf te kiezen voor de Scandinavian Living Magazine aanbieding en gebruik te maken van het Scandinavian Living proefabonnement kun je ook ervaren waarom juist dit blad dé aanwinst is voor jou.

Word je direct abonnee van Scandinavian Living dan ontvang je een mooi welkomst cadeau of een leuke korting. Zo kan je nu lid worden voor €45,- waarbij je 6 nummers van Scandinavian Living Magazine ontvangt en een draadloze speaker. (Januari 2020). Je kan ook voor korting kiezen of andere mooie cadeaus. zoals een luxe glazen set of het Nordic Moods.

Scandinavian Living Magazine proefabonnement

Wat vind jij van onze Scandinavische wooninspiratie voor wellness thuis?
En wil jij meer wellness woontips met Scandinavian Living Magazine proefabonnement? 

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen