Lifestyle

Op zoek naar scheermesjes voor vrouwen? Probeer Pippa Shaving eens!

18 maart 2019
Scheermesjes voor vrouwen, Pippa Shaving

Ben je op zoek naar scheermesjes voor vrouwen en wil je eens wat anders proberen? Probeer dan eens het nieuwe concept, ‘Pippa Shaving’. Het verschil met andere scheermesjes? Je koopt een Pippa Shaving abonnement en scheert je lichaam een stuk goedkoper dan met andere merken.

Scheermesjes voor vrouwen, Pippa Shaving

 

Is het jou wel eens opgevallen hoe duur scheermesjes voor vrouwen soms zijn in vergelijking met de prijzen voor scheermesjes voor mannen? Ontharingsproducten voor vrouwen zijn helaas een stuk duurder voor vrouwen dan voor mannen. Oneerlijk toch? Des te meer omdat wij vrouwen veel meer lichaamsdelen te scheren hebben dan mannen. Je ziet het wel vaker, ook de knipbeurten bij de kapper zijn voor mannen veel goedkoper dan voor vrouwen.

 

Pippa Shaving is een nieuw concept waarbij je een ‘scheer-abonnement koopt’ tegen vrouwvriendelijke prijzen. Zij noemen dat scheermesjes voor vrouwen zonder de ‘Pink Tax’. Je bestelt eenmalig een starter kit en daarna ontvang je nieuwe mesjes wanneer jij dat wilt tegen een vaste prijs per keer. De cut-proof mesjes zijn voorzien van een strip verzorgende aloë vera en vitamine E zodat je niet alleen je haren verwijderd maar je direct ook je huid verzorgd.

 

Dat wilde ik wel eens proberen. Eerlijk is eerlijk, tot nu toe koop ik vaak de goedkoopste wegwerpmesjes. Niet ideaal, want regelmatig rats ik mijn lange stelten open omdat de mesjes niet heel vrouwvriendelijk zijn qua vorm en omdat ik zelf ook best wat meer de tijd zou kunnen nemen voor het ‘scheermoment an sich’. Persoonlijk hou ik niet zo van abonnementen en het idee dat je ergens ‘aan vast zit’. Maar bij Pippa bestel je éénmalig de starter kit en vervolgens alleen wanneer jij nieuwe mesjes nodig hebt. Persoonlijk vind ik 4 nieuwe scheermesjes voor €9,- inclusief verzending een prima prijs.

 

Scheermesjes voor vrouwen

 

Zo werkt Pippa Shaving

 

Ben jij benieuwd naar het Pippa Shaving concept en hoe het werkt? Hieronder lees je hoe het werkt en wat het kost en mocht je meer willen weten bezoek dan de website even.

 

  1. Bestel je Starter Kit bestaande uit een Pippa handle en 2 scheermesjes voor €20,-;
  2. Je kan vervolgens 4 nieuwe scheermesjes per keer bestellen voor  €9,-;
  3. De scheermesjes worden gratis verzonden;
  4. Ga je een paar maanden op reis? Geen probleem, je zit niet vast aan een bepaalde frequentie;
  5. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen over Pippa Shaving hier.

 

Zo werkt Pippa Shaving

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots