Inspiratie

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

18 October 2016
Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Scheveningen, de badplaats die grenst aan de stad Den Haag. Een citytrip combineren met wellness en ontspanning aan zee of jezelf laten zuiveren aan het strand in combinatie met diverse spa mogelijkheden. Scheveningen Zuivert zet 365 dagen per jaar ontspannen aan zee op de kaart en vanaf nu zal er wekelijks op de website van Buitengewoon Scheveningen wellness tips worden gedeeld om te relaxen aan zee. Elke maand worden er aanbiedingen gedeeld zodat jij helemaal tot rust kan komen of jezelf eens kan laten verwennen.  De eerste twee ‘Scheveningen Zuivert’ aanbiedingen staan nu online. Wat dacht je van floaten bij het Floatcenter op de Pier of genieten van massages en zee?

Ontspannen aan zee in Scheveningen

Wandelen door de duinen, hardlopen op het strand, floaten boven zee, yoga op het strand, een heerlijke massage aan zee, of zwemmen achter de duinen in een van de wellness hotels. Scheveningen is het hele jaar door een badplaats waar je kunt ontspannen en opladen. Uniek is het van de zomer geopende Floatcenter op de Pier en in december verwacht ook het iconische Amrâth Kurhaus wellness faciliteiten te kunnen aanbieden.

 

Floaten op De Pier, Scheveningen

 

Floaten op De Pier, Scheveningen

 

 

Sinds deze zomer kan je floaten bij het FloatCenter op de Pier in Scheveningen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat floaten een effectieve methode is tegen onder andere stress, oververmoeidheid en overbelasting, zowel fysiek als mentaal. Sporters maken al langer gebruik van floaten om te werken aan de fysieke en mentale staat maar tegenwoordig wordt floaten ook steeds meer gezien als wellness beleving. Hoe kan je dat beter beleven dan te gaan floaten boven zee? Ik schreef er een uitgebreide review over, Floaten op De Pier, Scheveningen.

 

Floaten boven zee

 

Bubbelen in de Pier Suites

Sinds 14 november 2016 kan men overnachten in één van de vijf suites op het Toreneiland van de Scheveningse Pier. Deze hotelsuites, van ruim 30 m², hebben elk een eigen buitenruimte met zicht op de Noordzee en nog gaver, er zit ook een jacuzzi, regendouche en sterrenhemel in alle vijf Pier Suites. Reserveren kan vanaf €315,- per nacht per zeezicht kamer inclusief gebruik van minibar. Hou je van zon? Kies dan voor kamer 1. Wil je meer privacy op je balkon, kies dan voor kamer 3 of 4 en neem je kids mee dan is kamer 5 geschikt als familiekamer.

Er wordt ook al volop gewerkt aan het volgende project. Het Zuidereiland van De Pier wordt namelijk ook omgetoverd tot overnachtingslocatie en daar verschijnen acht luxe houten cabins.  Voordeel van die houten cabins ten opzichte van de Pier Suites is dat je zowel zee- als strandzicht hebt. Hier krijg je toch helemaal de reiskriebels van?

 

pier-suites-scheveningen

 

Bubbelen in de Pier Suites

 

Pier Suites - Scheveningen

 

Pier Suites - Scheveningen

Kuren in het Amrâth Kurhaus Hotel

 

In het Kurhaus wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe wellness faciliteiten. Hopelijk kunnen gasten van het Amrâth Kurhaus Hotel vanaf december genieten van de spa- en wellness mogelijkheden. Het zwembad is inmiddels gegraven en de eerste behandelkamers krijgen nu vorm. Onder de naam Amrâth cosmetics, een private label en internationaal spa merk, gaan de beauty experts jouw straks verwennen.

 

Yoga op het strand of op zee

 

Yoga op het strand of op zee

 

Yoga op het strand of op zee

 

 

Nu het wat kouder wordt is het niet meer zo aantrekkelijk maar onthoudt dat je bij Hart Beach, nabij de Scheveningense Haven, yoga op het strand kan ervaren in de zomer. Onlangs mocht ik zelf ervaren hoe relaxt het is om met het geluid van de golven die aanspoelen op het strand helemaal tot jezelf te komen. Ervaar je in de zomer liever yoga op zee? Neem je paddleboard dan mee voor een sup- en yoga ervaring op zee.

 

Heb jij al zin om te genieten van alle wellness mogelijkheden op Scheveningen?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

float center korting
Follow Wellness SpotsWellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief:

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!