Schoon huis schoon hoofd met Home lijn van Sylveco

Schoon huis, schoon hoofd met de Home lijn van Sylveco

Een opgeruimd huis, een opgeruimd hoofd en een schoon huis zorgt voor een schoon hoofd, om daarna thuis te ontspannen! Een schoon huis zorgt voor een voldaan gevoel waarna je jezelf kan belonen en je jezelf rustiger voelt omdat alles aan kant is. Je huis is onderdeel van wie je bent en met deze Home lijn van…

Schoon huis schoon hoofd met Home lijn van Sylveco

Een schoon en opgeruimd huis doet veel met een mens. Het geeft namelijk rust, en rust om je heen en in je lichaam is goed voor je welzijn. We mochten al eerder kennis maken met de Poolse beautyproducten van Sylveco maar nu maken we ook kennis met de producten uit de HOME lijn van Sylveco.

De Home lijn van Sylveco bestaat uit natuurlijke producten om je huis weer heerlijk frist te krijgen. De gehele lijn bestaat uit witte flessen en/of flacons met zwarte doppen. Ik hou van deze clean-look en naast de mooie lage prijzen, is dat ook zeker iets wat mij aanspreekt. Kijk, schoonmaken is al niet mijn grootste hobby maar als ik het dan toch moet doen dan wel met producten die ik ook qua uitstraling mooi vindt.

Deze Home lijn van Sylveco is erg interessant omdat hij bestaat uit meer dan 99,5 procent aan natuurlijke ingrediënten per product. Normaliter betaal je de hoofdprijs voor dit soort producten maar Sylveco biedt deze producten voor een zéér betaalbare prijs aan. Het is echt de moeite waard om eens op de website te gaan kijken.

*Ontdek hier alles over de Poolse beauty producten van Sylveco!
**Bekijk hier alle producten uit de Home lijn van Sylveco op de eigen website!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Schoon huis schoon hoofd met Home lijn van Sylveco

Alles schoon met ZIELKO Allesreiniger

Dit heeft iedereen wel in huis, maar vaak gewoon in een fles in plaats van een spuitflacon. Toch is dat echt wel handig. Je hoeft niet een hele emmer met water te vullen om vervolgens schoon te maken. Je sprayt nu op het oppervlak en je maakt het droog met een vochtige of droge doek. Maar uiteraard kan je de spray ook losdraaien van de fles en een emmer vullen met allesreiniger om zo je vloer eens goed schoon te maken.

Erg handig als je één product voor meerdere doeleinden kan gebruiken, scheelt je weer een extra fles onder in je keukenkastje (daar waar vaak al een walhalla aan flessen staat). De geur is even wennen, deze allesreiniger ruikt namelijk naar citroenzuur. En aangezien dit een natuurlijke lijn van Sylveco is, is er ook echt niets anders aan toegevoegd.

Schoon huis schoon hoofd met Home lijn van Sylveco

Een frisse badkamer met ZIELKO Badkamerreiniger

Hoewel je de allesreiniger natuurlijk ook voor je badkamer kan gebruiken, heeft Sylveco voor je badkamer een speciale badkamerreiniger die er vooral op gericht is je glanzende tegels ook echt glanzend te houden zonder strepen.

Niets is zo frustrerend als strepen op je glanzende oppervlakten. Citroenzuur is ook bij deze badkamerreiniger een groot bestandsmiddel dus gebruik het niet op marmer, steen of ander materiaal dat zuurbestendig is.

 Een frisse badkamer met ZIELKO Badkamerreiniger

Spiegeltje, spiegeltje…  ZIELKO Glas- en spiegelreiniger

Ik heb in huis echt overal spiegels en ja, ik ben dus ook echt een ijdeltuit. Even kijken of mijn make-up nog goed zit, of ik een good-hair-day heb of ik hoop vooral te zien dat ik er niet al te moe uit zie. Mijn spiegels maak ik dus zeer regelmatig schoon. Deze glas- en spiegelreiniger kan ik dus voor mijn spiegels gebruiken, maar ook voor mijn glazenachterwand in de keuken.

Weer een product van Sylveco dat te gebruiken is voor meerdere doeleinden en een flesje scheelt in die drukke keukenkast. Ook deze reiniger bevat citroenzuur, dus blijf voorzichtig met de verschillende oppervlakten maar natuurlijk ook voor je ogen. Citroenzuur moet je niet in je ogen krijgen, maar sprayen op het gladde oppervlak en met een schone droge doek afnemen.

Glas- en spiegelreiniger

Gezond koken in een schone keuken, ZIELKO Keukenreiniger

Een sprayflacon met een ouderwetse theepot op de verpakking. Zo zit er op elke verpakking van de home lijn van Sylveco een toepasselijk plaatje waardoor je in één oogopslag ziet om welk product het gaat. De theepot staat dus voor de keuken.

Ook deze reiniger kan je voor eigenlijk alles gebruiken wat in je keuken staat: gootstenen, kookplaten, afzuigventilators, ovens, magnetrons, keukenkasten, potten en pannen, keukengerei en oppervlakken / werkbladen gemaakt van glas, metaal, email, laminaat en andere niet-poreuze materialen. Hoppa! Eén flacon en je hele keuken is weer schoon!

*Bekijk ook deze tips voor gezond koken met het Collageenkookboek

Sylveco keukenreiniger

ZIELKO Schuurpasta

Dit is een product wat wij eigenlijk niet op deze manier kennen in Nederland, maar voor het gemak vergelijk ik het maar even met schuurmiddel. Je weet wel, uit die welbekende gele (of witte) fles.

Bij ons is het een vrij vloeibaar product, maar deze pasta doet je meer denken aan een goede heftige scrub voor je huid. Je kan deze schuurpasta echt voor veel doeleinden gebruiken. Van het schoonmaken van je gootsteen tot aan het reinigen van je pannen na het koken.

ZIELKO Schuurpasta

ZIELKO Toiletcleaner

Elke dag weer maak ik die witte tronen in mijn huis schoon. En elke keer vraag ik mij weer af of het eigenlijk wel kan wat ik gebruik. Doe ik daar het milieu niet ontzettend veel schade mee? Vanaf nu, met deze toiletcleaner van Sylveco, hoef ik mij daar geen zorgen meer over te maken.

En het valt mij op dat je een stuk minder nodig hebt dan bij de merken die ik normaliter gebruik. Groot voordeel weer! Ook dit product bevat citroenzuur en ik moet zeggen dat ik het heerlijk vind als ik ruik dat ik mijn badkamer heb schoongemaakt. Ik zie het niet alleen, ik ruik het ook en dat geeft weer eer van mijn werk.

ZIELKO Toiletcleaner

Wil jij ook een schoon huis en een schoon hoofd
en ben je benieuwd naar de Home lijn van Sylveco?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je  product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen