Schoonheidsspecialist in Almere Poort

Schoonheidsspecialist in Almere Poort gebruikt pure ingrediënten

Op zoek naar een schoonheidsspecialist in Almere Poort? Bij CHIFAME worden pure ingrediënten uit de natuur gebruikt voor de schoonheidsbehandelingen.

CHIFAME gebruikt pure ingrediënten uit de natuur

Wil jij een ontspannen schoonheidsbehandeling of een nieuwe haarcoupe maar sta je erop dat er alleen producten worden gebruikt die gecertificeerd biologisch, dierproefvrij en fairtrade zijn? Dat kan! Sinds februari 2018 is in Almere Poort een nieuwe Beauty en Hair salon geopend. CHIFAME, de plek voor pure schoonheid. Ook geschikt voor veganisten.

CHIFAME is een salon die zich specifiek alleen op de vrouw richt die bewust kiest voor het gebruik van natuurlijke producten. Op het gebied van beauty en hair wordt in de cosmetica industrie zoveel aangeboden dat veelal niet op natuurlijke basis is. Dat moet anders dacht eigenaresse Felicity.

Zij is ervan overtuigd dat door te werken met zoveel mogelijk producten op natuurlijke basis, het op de langere termijn beter is voor ons lichaam. Wij worden vanuit alle kanten overspoeld met synthetische stoffen waar ons lichaam uiteindelijk op zal reageren met overgevoeligheidsreactie van de huid, allergische reacties van het immuunsysteem en verandering in gemoedstoestanden.

De visie van CHIFAME:
“ Pure schoonheid door middel van Bio SKincare en Natural Haircare“

Bij binnenkomst van de salon wordt je vriendelijk ontvangen. Is het je eerste bezoek aan de salon dan wordt je gevraagd om een intakeformulier in te vullen. Het concept van de schoonheidsbehandeling is dat je geen standaard behandeling boekt maar de tijdsduur. Je kan kiezen tussen een duur van 50, 75 en 100 minuten.

De basisreiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging is inbegrepen. De behandeling wordt ter plekke op maat gemaakt naar de wensen van de klant en behoefte van de huid waarbij de schoonheidsspecialiste je uitgebreid zal adviseren. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn topmerken uit de biologische cosmetica industrie: Esse Organic Skincare en Éminence  Organic Skincare.

Ik heb mogen genieten van de Beauty in balance 75 minuten behandeling. Voor mijn huid is gebruik gemaakt van de Sensitive lijn van Esse Organic Skincare.

“Alle producten zijn met grote zorgvuldigheid
uitgekozen en uitvoering getest door de eigenaresse”
.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Schoonheidsspecialist in Almere Poort

Schoonheidsbehandeling met natuurlijke producten

Naast de basiselementen van reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging heb ik mogen genieten van een uitgebreide en ontspannende nek, schouder, hoofd en gezichtsmassage. Hierbij werd gebruik gemaakt van minerale edelstenen die op de huid worden gelegd of gebruikt tijdens de massage zelf. Ik wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten maar ben aangenaam verrast. Voor het gezicht word gebruik gemaakt van jade. Het voelt zacht en verkoelend aan op de huid. De werkzame ingrediënten van het gezichtsmasker worden door het gebruik van de jadesteen beter in de huid opgenomen. Mijn huid voelde na de behandeling zacht, glad en verfrist aan.

“Jade wordt al eeuwenlang in de Chinese cultuur gebruikt voor de behandeling van huidverjonging. Het zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, een gladdere huid en het werkt ontspannend”.

Schoonheidsspecialist in Almere Poort

Eigenaresse Felicity is een gepassioneerde vakvrouw. In 2001 begonnen als kapster en in de loop van de tijd gespecialiseerd in beauty. De praktijk aan huis is inmiddels op een nieuwe locatie uitgegroeid tot een salon voor Bio Skin & Natural Haircare. De salon bestaat uit twee behandelruimtes, een pedicure- ruimte, een make- up en manicure gedeelte, een kapsalon gespecialiseerd in gekruld haar en een grote wachtruimte. Minimalistisch ingedeeld met veel houtaccenten, lichtinval en ruim opgezet.

De locatie van de schoonheidsspecialist in Almere Poort is op vijf minuten rijafstand van de A6/A1. Voor de deur kan je gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Dan ligt CHIFAME op vijf minuten loopafstand van treinstation Almere Poort.

Schoonheidsspecialist en krullenkapper Almere

Zou jij wel eens naar deze schoonheidsspecialist in Almere Poort willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

2 reacties op “Schoonheidsspecialist in Almere Poort gebruikt pure ingrediënten”

 1. Janny avatar
  Janny

  Dag,
  Hebben jullie voor mij een overzicht van de gezichtsbehandelingen die jullie aanbieden?

  Dank alvast

  1. Redactie Wellness Spots avatar
   Redactie Wellness Spots

   Beste Janny, op de website van Chifame staat een overzicht van alle (gezichts)behandelingen die ze aanbieden. Groeten Henriette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen