Beauty

Schoonheidsspecialist in Almere Poort gebruikt pure ingrediënten

7 augustus 2018
Schoonheidsspecialist in Almere Poort

Op zoek naar een schoonheidsspecialist in Almere Poort? Bij CHIFAME worden pure ingrediënten uit de natuur gebruikt voor de schoonheidsbehandelingen.

 

CHIFAME gebruikt pure ingrediënten uit de natuur

 

Wil jij een ontspannen schoonheidsbehandeling of een nieuwe haarcoupe maar sta je erop dat er alleen producten worden gebruikt die gecertificeerd biologisch, dierproefvrij en fairtrade zijn? Dat kan! Sinds februari 2018 is in Almere Poort een nieuwe Beauty en Hair salon geopend. CHIFAME, de plek voor pure schoonheid. Ook geschikt voor veganisten.

 

CHIFAME is een salon die zich specifiek alleen op de vrouw richt die bewust kiest voor het gebruik van natuurlijke producten. Op het gebied van beauty en hair wordt in de cosmetica industrie zoveel aangeboden dat veelal niet op natuurlijke basis is. Dat moet anders dacht eigenaresse Felicity.

 

Zij is ervan overtuigd dat door te werken met zoveel mogelijk producten op natuurlijke basis, het op de langere termijn beter is voor ons lichaam. Wij worden vanuit alle kanten overspoeld met synthetische stoffen waar ons lichaam uiteindelijk op zal reageren met overgevoeligheidsreactie van de huid, allergische reacties van het immuunsysteem en verandering in gemoedstoestanden.

 

De visie van CHIFAME:

“ Pure schoonheid door middel van Bio SKincare en Natural Haircare“

 

Schoonheidsbehandeling met natuurlijke producten

 

Bij binnenkomst van de salon wordt je vriendelijk ontvangen. Is het je eerste bezoek aan de salon dan wordt je gevraagd om een intakeformulier in te vullen. Het concept van de schoonheidsbehandeling is dat je geen standaard behandeling boekt maar de tijdsduur. Je kan kiezen tussen een duur van 50, 75 en 100 minuten.

 

De basisreiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging is inbegrepen. De behandeling wordt ter plekke op maat gemaakt naar de wensen van de klant en behoefte van de huid waarbij de schoonheidsspecialiste je uitgebreid zal adviseren. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn topmerken uit de biologische cosmetica industrie: Esse Organic Skincare en Éminence  Organic Skincare.

 

Ik heb mogen genieten van de Beauty in balance 75 minuten behandeling. Voor mijn huid is gebruik gemaakt van de Sensitive lijn van Esse Organic Skincare.

 

“Alle producten zijn met grote zorgvuldigheid
uitgekozen en uitvoering getest door de eigenaresse”

 

Schoonheidsspecialist in Almere Poort

 

*Stay tuned!! Binnenkort verschijnt er een artikel over Haircare bij CHIFAME en er komt een review van het merk Esse Organic Skincare.

 

Schoonheidsbehandeling met natuurlijke producten

 

Naast de basiselementen van reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging heb ik mogen genieten van een uitgebreide en ontspannende nek, schouder, hoofd en gezichtsmassage. Hierbij werd gebruik gemaakt van minerale edelstenen die op de huid worden gelegd of gebruikt tijdens de massage zelf. Ik wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten maar ben aangenaam verrast. Voor het gezicht word gebruik gemaakt van jade. Het voelt zacht en verkoelend aan op de huid. De werkzame ingrediënten van het gezichtsmasker worden door het gebruik van de jadesteen beter in de huid opgenomen. Mijn huid voelde na de behandeling zacht, glad en verfrist aan.

 

“Jade wordt al eeuwenlang in de Chinese cultuur gebruikt voor de behandeling van huidverjonging. Het zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, een gladdere huid en het werkt ontspannend”.

 

Schoonheidsspecialist in Almere Poort

 

Eigenaresse Felicity is een gepassioneerde vakvrouw. In 2001 begonnen als kapster en in de loop van de tijd gespecialiseerd in beauty. De praktijk aan huis is inmiddels op een nieuwe locatie uitgegroeid tot een salon voor Bio Skin & Natural Haircare. De salon bestaat uit twee behandelruimtes, een pedicure- ruimte, een make- up en manicure gedeelte, een kapsalon gespecialiseerd in gekruld haar en een grote wachtruimte. Minimalistisch ingedeeld met veel houtaccenten, lichtinval en ruim opgezet.

 

De locatie van de schoonheidsspecialist in Almere Poort is op vijf minuten rijafstand van de A6/A1. Voor de deur kan je gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Dan ligt CHIFAME op vijf minuten loopafstand van treinstation Almere Poort.

 

Adres: Hongarijeplaats 4 – 1363 CA Almere. Reserveer telefonisch of via Whatsapp: 036-5246352 of via 06-85721339of via e-mail: info@chifame.nl.

 

Openingstijden: Zondag en maandag gesloten. Dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 10:00 uur tot 19.00 uur. Op donderdag geopend tot 21.00 uur en op zaterdag geopend tot 16.00 uur.

 

Schoonheidsspecialist in Almere Poort

 

Zou jij wel eens naar deze schoonheidsspecialist in Almere Poort willen?

 

*Fotografie: Eerste 2 foto’s: Clint Westmaas, laatste foto credit: Melisa Soerowidjojo.
Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Janny

  16 april 2023 at 14:35 Beantwoorden

  Dag,
  Hebben jullie voor mij een overzicht van de gezichtsbehandelingen die jullie aanbieden?

  Dank alvast

  1. Redactie Wellness Spots

   17 april 2023 at 10:32 Beantwoorden

   Beste Janny, op de website van Chifame staat een overzicht van alle (gezichts)behandelingen die ze aanbieden. Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots