Beauty

Ontdek de nieuwe ‘Specialty Shampoo Bars’ van HappySoaps

23 augustus 2022
Shampoo Bars’ van HappySoaps

Ben jij een fan van het gebruik van shampoo bars? Ontdek dan nu de nieuwe ‘Specialty Shampoo Bars’ van HappySoaps.

 

Ontdek nieuwe ‘Specialty Shampoo Bars’ van HappySoaps

 

HappySoaps is het grootste 100% plasticvrije merk van Nederland. Naast verzorgingsproducten verkopen zij ook natuurlijke en plasticvrije schoonmaakmiddelen. Met een shampoo bar kan je duurzaam je haar wassen want één Specialty Shampoo Bar van HappySoaps vervangt 2 à 3 reguliere plastic shampooflessen.

 

Marcel Koers, medeoprichter van HappySoaps: ‘Het is een langgekoesterde wens van ons om met Specialty Bars te komen. Een Bar met ‘iets extra’s en kwalitatief hoog staat aangeschreven. Na zes maanden testen hebben we nu een speciaal product ontwikkeld. Een kwalitatief goede Shampoo Bar met uitmuntende kwaliteiten’.

 

HappySoaps heeft op dit moment (2022) meer dan 150 producten in het assortiment, binnen twintig productcategorieën. De ‘Specialty Shampoo Bars’ van HappySoaps zijn net nieuw en in totaal zijn er 5 shampoo bars beschikbaar waar je uit kan kiezen.

 

  1. Boost & Vitalize Shampoo Bar;
  2. Repair & Reinforce Shampoo Bar;
  3. Total Care & Protect Shampoo Bar;
  4. Volume & Growth Support Shampoo Bar;
  5. Curls in Control Shampoo Bar: supermild voor je krullen.

 

♥ Bekijk hier alle artikelen van HappySoaps.
♥ Bekijk ook ons artikel over plasticvrij schoonmaken met HappySoaps

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

Shampoo Bars HappySoaps

 

Boost & Vitalize Shampoo Bar

 

Door de bescherming zorgt deze Shampoo Bar van HappySoaps dat de natuurlijke haargroei processen niet negatief beïnvloed worden. Boost je haar en hoofdhuid met de vitamines en de opwekkende geur van sinaasappel!

 

Repair & Reinforce 

 

Repair & Reinforce Shampoo Bar is speciaal ontwikkeld voor broos en breekbaar haar. De unieke mix van natuurlijke, actieve ingrediënten versterkt beschadigt haar van diep in de wortel tot ver aan de puntjes.

 

Total Care & Protect 

 

Total Care & Protect Shampoo Bar voedt het haar met een natuurlijke cocktail van voedende eigenschappen dat bestaat uit yeast extract en baobab oil. De Bar brengt het vochtgehalte van het haar weer in balans en geeft het optimale bescherming.

 

Volume & Growth Support 

 

Volume & Growth Support Shampoo Bar zit boordevol verzorgende eiwitten en aminozuren Met deze Shampoo Bar van HappySoaps zorg je voor een gezonde hoofdhuid en draag je bij aan een volle haardos. Tijdens het wassen geniet je van de krachtige geuren van sandel- en cedarhout.

 

Curls in Control: supermild voor je krullen

 

De blend van natuurlijke ingrediënten maakt het haar glanzend, terwijl pluis in bedwang wordt gehouden. Jojoba wax en tung oil zorgen daarbij voor het zijdezachte effect van siliconen, maar dan zonder build-up en het is volledig biologisch afbreekbaar!

 

Bar voor haar wassen

 

Heb jij de shampoo bars van HappySoaps al eens gebruikt?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots