Shampoo Bars’ van HappySoaps

Ontdek de nieuwe ‘Specialty Shampoo Bars’ van HappySoaps

Ben jij een fan van het gebruik van shampoo bars? Ontdek dan nu de nieuwe ‘Specialty Shampoo Bars’ van HappySoaps.

Ontdek nieuwe ‘Specialty Shampoo Bars’ van HappySoaps

HappySoaps is het grootste 100% plasticvrije merk van Nederland. Naast verzorgingsproducten verkopen zij ook natuurlijke en plasticvrije schoonmaakmiddelen. Met een shampoo bar kan je duurzaam je haar wassen want één Specialty Shampoo Bar van HappySoaps vervangt 2 à 3 reguliere plastic shampooflessen.

Marcel Koers, medeoprichter van HappySoaps: ‘Het is een langgekoesterde wens van ons om met Specialty Bars te komen. Een Bar met ‘iets extra’s en kwalitatief hoog staat aangeschreven. Na zes maanden testen hebben we nu een speciaal product ontwikkeld. Een kwalitatief goede Shampoo Bar met uitmuntende kwaliteiten’.

HappySoaps heeft op dit moment (2022) meer dan 150 producten in het assortiment, binnen twintig productcategorieën. De ‘Specialty Shampoo Bars’ van HappySoaps zijn net nieuw en in totaal zijn er 5 shampoo bars beschikbaar waar je uit kan kiezen.

  1. Boost & Vitalize Shampoo Bar;
  2. Repair & Reinforce Shampoo Bar;
  3. Total Care & Protect Shampoo Bar;
  4. Volume & Growth Support Shampoo Bar;
  5. Curls in Control Shampoo Bar: supermild voor je krullen.

♥ Bekijk hier alle artikelen van HappySoaps.
♥ Bekijk ook ons artikel over plasticvrij schoonmaken met HappySoaps

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Shampoo Bars HappySoaps

Boost & Vitalize Shampoo Bar

Door de bescherming zorgt deze Shampoo Bar van HappySoaps dat de natuurlijke haargroei processen niet negatief beïnvloed worden. Boost je haar en hoofdhuid met de vitamines en de opwekkende geur van sinaasappel!

Repair & Reinforce 

Repair & Reinforce Shampoo Bar is speciaal ontwikkeld voor broos en breekbaar haar. De unieke mix van natuurlijke, actieve ingrediënten versterkt beschadigt haar van diep in de wortel tot ver aan de puntjes.

Total Care & Protect 

Total Care & Protect Shampoo Bar voedt het haar met een natuurlijke cocktail van voedende eigenschappen dat bestaat uit yeast extract en baobab oil. De Bar brengt het vochtgehalte van het haar weer in balans en geeft het optimale bescherming.

Volume & Growth Support 

Volume & Growth Support Shampoo Bar zit boordevol verzorgende eiwitten en aminozuren Met deze Shampoo Bar van HappySoaps zorg je voor een gezonde hoofdhuid en draag je bij aan een volle haardos. Tijdens het wassen geniet je van de krachtige geuren van sandel- en cedarhout.

Curls in Control: supermild voor je krullen

De blend van natuurlijke ingrediënten maakt het haar glanzend, terwijl pluis in bedwang wordt gehouden. Jojoba wax en tung oil zorgen daarbij voor het zijdezachte effect van siliconen, maar dan zonder build-up en het is volledig biologisch afbreekbaar!

Bar voor haar wassen

Heb jij de shampoo bars van HappySoaps al eens gebruikt?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen