Shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infrarood warmte

Shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infrarood warmte +10% korting

Wil jij thuis ontspannen met een nek en schouder massage apparaat? Dit premium Shiatsu massage apparaat heeft een trilfunctie en geeft infrarood warmte af.

Shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infrarood 

Wil jij thuis ontspannen en je nek en schouders tot rust laten komen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de massage apparaten die het Duitse familiebedrijf Donnerberg uit München verkoopt. Als zelfs het Duits Olympisch Comité het aanraad dat mag dit massage apparaat dat gecertificeerd is door TÜV SÜD wel een premium product zijn. Hier kan je meer lezen over de wellness producten en ontspanningsproducten van het Duitse bedrijf Donnerberg.

Het Shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infrarood warmte is het model Premium NM089 in zwart. Dit nek- en schouder massage apparaat heeft 8 diep knedende massagekoppen die je het gevoel van een professionele massage geven. De trilfunctie en de infrarood warmte die je zelf in- en uit kan schakelen zijn fijne extra’s die de bloedcirculatie stimuleren en kan zorgen voor verlichting van de spierspanning.

Met dit elektrische thuis massage apparaat kan je ontspannen waar je wilt want het is een draagbaar massage apparaat dat je kan opladen in het stopcontact. Je hoeft niet bang te zijn dat je spieren oververhit raken want het massage apparaat heeft een ingebouwde oververhittingsbeveiliging en timer en schakelt zich na 15 minuten automatisch uit. Ook fijn, je kan echt ontspannen en tot rust komen als je het Shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infrarood warmte gebruikt want de motor is stil.

Als je het Premium NM089 model besteld dan worden er twee extra hoezen van ademend materiaal en een zachte stoffen hoes voor de gevoelige huid bijgeleverd. Zo kan je zelf aanvoelen welke stof het beste bij je huid past. De bescherm hoezen van het thuis massage apparaat zijn afneembaar en je kan ze wassen op 30°C in de wasmachine. De overige stukken zijn van kunstleer en kan je met een vochtig doekje makkelijk schoonmaken.

Dit premium elektrische massage apparaat is een goed alternatief voor een bezoek aan de masseur waar je lang plezier van kan hebben en dat 7 jaar fabrieksgarantie heeft. Op de video hieronder kan je goed alle eigenschappen van dit product zien. Klik op de link hieronder en je kan ook de ervaringen en reviews van andere gebruikers lezen.

Ben jij enthousiast en wil je ook thuis ontspannen met dit shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infrarood warmte of heb je andere fijne producten van Donnerberg gezien? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk een exclusieve kortingscode voor de lezers van Wellness Spots kunnen regelen. Ga naar de website van Donnerberg, kies het product naar keuze en vul bij betalen de Wellness Spots Kortingscode: SPOT10 in. Je ontvangt dan 10% korting op je bestelling. De geldigheidsduur van deze korting bij Donnerberg verloopt op 31 december 2023.

♥ Bekijk het massage apparaat bij bol.com;
♥ Bekijk hier het product bij Donnerberg zelf en uitleg over hoe het apparaat werkt kan je hier lezen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Zou jij dit Shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infrarood warmte
ook wel eens willen proberen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen