Sigrid Huisman - Wellness Lifestyle Redacteur

Sigrid Huisman – Wellness Lifestyle Redacteur

Wat was je fijnste wellness ervaring?
Op IJsland mocht ik in een warmwaterbron in de vallei Reykjadalur liggen die alleen de locals weten te vinden. Hoog in de bergen, tussen de besneeuwde bergtoppen en in alle stilte!

Wat was je mooiste wellness overnachting?
In Griekenland verbleef ik in het Thermea Sylla Spa Hotel op het eiland Evia. Het hotel is een begrip en doet zijn 5 sterren echt eer aan.

Wat is je favoriete wellness product?
Mijn favoriete wellness product is toch echt een heerlijk diep reinigend masker. Ik neem hier zeer regelmatig de tijd voor en vind het heerlijk dat mijn huid daarna weer fris voelt.

Wat is je favoriete wellness bezigheid?
Alles wat ook maar met “even eigen tijd” te maken hebben. Het niets te hoeven is al een luxe op zich en als dat in combi kan met een heerlijk wellnessmoment: laat maar komen!

Wat is jouw persoonlijke favoriete sauna in NL?
Gek genoeg heb ik niets met de grotere sauna’s. Ik ga graag naar privé sauna’s. Even weg bij alles en iedereen.

Wat zou jij nooit doen op wellness gebied?
Ik zou nooit naar een grote sauna of groot wellnessresort gaan!

Heb jij een persoonlijke wellness tip?
Eigen tijd creëren om tot rust te komen. En die tijd dan ook echt aan jezelf besteden. Dat kan door een wellnessbehandeling zowel thuis als elders. Maar ook een boek lezen zorgt voor rust en is dus goed voor je welzijn.

♥ Lees hier alle persoonlijke wellness tips van Sigrid

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.Wellness vakantie Evia Griekenland

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.