Silvia Passerini – Wellness Lifestyle Redacteur

Thursday, 30th May, 2024
Silvia Passerini - Wellness Lifestyle Redacteur

 

 

Silvia Passerini – Wellness Lifestyle Redacteur
Wellness betekent voor mij: “Me-Time. Dit kan ik op verschillende manieren invullen, zoals op zondag een heerlijk bad met een lekker geurende aroma, een afspraak bij de schoonheidsspecialiste, een ontspanningsmassage als ik wat gespannen ben. Maar ook sporten; lekker even een moment nergens aan denken. Dat kan tijdens de cross fit maar nog liever ga ik lekker te paard door het bos”.

 

Wat was je fijnste wellness ervaring?
Op Costa Rica, de hot springs in Ricon de la Vieja. Hier heb ik volop genoten van een moddermomentje om daarna heerlijk, omringd door de schitterende natuur, te ontspannen in een warmwaterbron.

.

Wat was je mooiste wellness overnachting?
Hintok River Camp in Thailand. Dit is tot nu toe wel een van de mooiste plekjes waar ik ben geweest. We sliepen hier in een mooie luxe canvas tent met buitendouche! Deze mooie plek ligt aan de River kwai, hetgeen een heel mooi uitzicht geeft en voor de liefhebber is er ook nog een natuurlijk bad met uitzicht over de rivier en bergen. Thailand was mijn eerste verre reis en misschien dat daarom deze plek toch wel een heel bijzonder plekje heeft gekregen. Het voldeed aan alles! Dit soort momenten zorgen ervoor dat ik me weer helemaal ontspannen en opgeladen voel. 

 

Wat is je favoriete wellness product?
Nouvital en Rituals! Ik vind het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen en daarvoor gebruik ik de producten van Nouvital. Deze bevallen mij erg goed. Verder vind ik Rituals een heerlijk merk, maar dan wel het liefst de rode, die ruikt zo lekker.

 

Wat is je favoriete wellness bezigheid?
Veruit mijn favoriete wellness moment is een ontspanningsmassage. Hier kan ik ontzettend van genieten en geeft een moment van totale ontspanning. Als ik thuis ben en even een momentje voor mezelf wil, laat ik het bad vol lopen en zet een muziekje op.

 

Wat is jouw persoonlijke favoriete sauna in NL?
Ik ga in Nederland niet vaak naar de sauna. Als ik ga dan kies ik graag voor een privé sauna. Zo heb ik bijvoorbeeld een reportage gemaakt over Soak Urban Wellness in Amsterdam.

 

Wat zou jij nooit doen op wellness gebied?
Ik hou ontzettend van lekker eten. Dus iets waarbij ik honger ervaar, niet mag eten of dingen moet eten die ik niet lekker vindt zal ik niet snel doen.

 

Heb jij een persoonlijke wellness tip?
Genieten zit vaak in de kleine dingen en niet per definitie in grote luxe dingen. Ga er op uit en ontdek voor je zelf waar jij echt van geniet!

 

♥ Ontdek hier alle persoonlijke wellness tips van Silvia.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Privé wellness in Amsterdam

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email
Wellness Spots

Wellness Spots