Overnachten

Ski-in-ski-out & Winter Wellness bij hotel DAS SeeMOUNT in Paznauntal, Tirol Oostenrijk

3 september 2022
Ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk

Dicht bij de piste genieten van een wintersport en wellnessvakantie in Oostenrijk? Bekijk dan eens dit ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk. Eind 2021 opende de deuren van het Active Nature Resort DAS SeeMOUNT dat is gelegen in het Paznauntal in Tirol.

 

Ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk

 

Bij het vrij nieuwe ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk kan je zo vanuit het hotel de pistes op. Vanaf eind november zijn de sneeuwzekere pistes al open. Er liggen 41 kilometer aan pistes voor de deur met brede afdalingen waar gezinnen met zijn allen volop van kunnen genieten. En na een dag in de sneeuw is de winterpret nog niet voorbij want op een aantal avonden per week is het mogelijk om te gaan nachtskiën onder de sterrenhemel tussen 19.30 uur en 22.30 uur.

 

Wil je samen met je partner of vrienden even alleen met de volwassenen onder elkaar een paar afdalingen maken? Geen probleem! Op aanvraag kunnen kinderen vlakbij het hotel naar de kinderopvang in See. Ook voor de kleintjes is er een speciale peuteropvang. Zo kan jij de topskigebieden van de regio, de Silvretta Arena, Silvapark Galtür en/of het skigebied van Kappl ontdekken.

 

  1. Silvretta Arena, skibus voor gasten naar de 239 kilometer aan pistes;
  2. In skigebied Kappl is een non-stop afdaling van 2.700 meter hoogte mogelijk;
  3. In het Silvapark Galtür vind je de spectaculaire “Heldenreich” voor wie wil knallen op de piste.

 

En ben je een dag van elkaar gescheiden geweest of wil je juist een dag met het hele gezin beleven? Dan kan je je altijd terugtrekken in je eigen gezinssuite, spelen met elkaar in de Happy kidsruimte of tot rust komen in de SpaMOUNT gezinssauna, waar badkleding gedragen mag worden. Voor de kinderen die het nog nooit meegemaakt hebben is het ook bijzonder om in de outdoor infinitypool te zwemmen als het sneeuwt.

 

Voor zowel kinderen als volwassenen is het leuk dat er een natuurlijke rodelbaan in See is. En voor diegene die liever rustig aan doen tijdens een winterse vakantie zijn er volop winterse wandelpaden die je kan volgen vanuit het ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk.

 

Handig! Heb je zelf geen ski spullen? In de sportshop van het DAS SeeMOUNT hotel kan je spullen huren en hier bevind zich ook gelijk het skidepot zodat je alle spullen warm en droog kan opbergen. Het skiservicepunt en de skischool liggen direct naast het ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk.

 

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel op de website zelf.
♥ Ontdek hier ons uitgebreide artikel over dit hotel in de zomer.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 70 kilometer van het hotel. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk

Bekijk ook al deze zomer inspiratie

 

Wij zijn enthousiast over het DAS SeeMOUNT hotel in het Paznauntal in Tirol in Oostenrijk en hebben dan ook al meerdere artikelen over dit hotel geschreven. Hieronder zie je een overzicht van onze eerder gepubliceerde artikelen over dit hotel.

 

Zo ziet DAS SeeMOUNT er in de zomer uit.
♥ Ontdek hier waarom het hotel een kindvriendelijk wellness hotel is.
♥ Benieuwd wat er in de omgeving te doen? Ontdek de events in Paznauntal hier.

 

Luxe familie hotel in See, Paznauntal, Oostenrijk

 

Zou jij naar dit kindvriendelijke ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk willen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots