Das Seemount

Ski-in-ski-out & Winter Wellness bij hotel DAS SeeMOUNT in Paznauntal, Tirol Oostenrijk

Dicht bij de piste genieten van een wintersport en wellnessvakantie in Oostenrijk? Bekijk dan eens dit ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk. Eind 2021 opende de deuren van het Active Nature Resort DAS SeeMOUNT dat is gelegen in het Paznauntal in Tirol.

Ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk

Bij het vrij nieuwe ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk kan je zo vanuit het hotel de pistes op. Vanaf eind november zijn de sneeuwzekere pistes al open. Er liggen 41 kilometer aan pistes voor de deur met brede afdalingen waar gezinnen met zijn allen volop van kunnen genieten. En na een dag in de sneeuw is de winterpret nog niet voorbij want op een aantal avonden per week is het mogelijk om te gaan nachtskiën onder de sterrenhemel tussen 19.30 uur en 22.30 uur.

Wil je samen met je partner of vrienden even alleen met de volwassenen onder elkaar een paar afdalingen maken? Geen probleem! Op aanvraag kunnen kinderen vlakbij het hotel naar de kinderopvang in See. Ook voor de kleintjes is er een speciale peuteropvang. Zo kan jij de topskigebieden van de regio, de Silvretta Arena, Silvapark Galtür en/of het skigebied van Kappl ontdekken.

  1. Silvretta Arena, skibus voor gasten naar de 239 kilometer aan pistes;
  2. In skigebied Kappl is een non-stop afdaling van 2.700 meter hoogte mogelijk;
  3. In het Silvapark Galtür vind je de spectaculaire “Heldenreich” voor wie wil knallen op de piste.

En ben je een dag van elkaar gescheiden geweest of wil je juist een dag met het hele gezin beleven? Dan kan je je altijd terugtrekken in je eigen gezinssuite, spelen met elkaar in de Happy kidsruimte of tot rust komen in de SpaMOUNT gezinssauna, waar badkleding gedragen mag worden. Voor de kinderen die het nog nooit meegemaakt hebben is het ook bijzonder om in de outdoor infinitypool te zwemmen als het sneeuwt.

Voor zowel kinderen als volwassenen is het leuk dat er een natuurlijke rodelbaan in See is. En voor diegene die liever rustig aan doen tijdens een winterse vakantie zijn er volop winterse wandelpaden die je kan volgen vanuit het ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk.

Handig! Heb je zelf geen ski spullen? In de sportshop van het DAS SeeMOUNT hotel kan je spullen huren en hier bevind zich ook gelijk het skidepot zodat je alle spullen warm en droog kan opbergen. Het skiservicepunt en de skischool liggen direct naast het ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk.

♥ Bekijk hier alle informatie over de sauna’s;
♥ Zie hier meer foto’s van de spa- en wellness faciliteiten;
♥ Ontdek hier onze complete reportage over Das Seemount;
♥ Bekijk hier de aanbiedingen naar dit hotel via HotelSpecials;
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 70 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness hotel met binnenzwembad

Bekijk ook al deze zomer inspiratie

Wij zijn enthousiast over het DAS SeeMOUNT hotel in het Paznauntal in Tirol in Oostenrijk en hebben dan ook al meerdere artikelen over dit hotel geschreven. Hieronder zie je een overzicht van onze eerder gepubliceerde artikelen over dit hotel.

Zo ziet DAS SeeMOUNT er in de zomer uit.
♥ Ontdek hier waarom het hotel een kindvriendelijk wellness hotel is.
♥ Benieuwd wat er in de omgeving te doen? Ontdek de events in Paznauntal hier.

Luxe familie hotel in See, Paznauntal, Oostenrijk

Zou jij naar dit kindvriendelijke ski-in ski-out hotel in See in Oostenrijk willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons