Lifestyle, Spa & Sauna

Wellness at home, tover je douche om tot spa met Skinjay douche geur capsules

3 januari 2022
Tover je douche om tot spa - Skinjay Paris

Tover je douche om met de Franse Skinjay Paris spa douche geur capsules! Je bevestigd de Skinjay Paris mixer aan je douchestang en zodra je gaat douchen komen de fijne geuren van Skinjay vrij. Je kan kiezen uit diverse kleurrijke capsules en de geur die bij je past.

 

Skinjay Paris spa douche met geur capsules

 

Niets zo ontspannend als een heerlijke douche na een lange werkdag. Een warme waterstraal die de zorgen van je afspoelt, die hitte die je even laat wegdromen en de stoom die je huid en poriën opent. Het enige dat eigenlijk ontbreekt voor dat wellness moment thuis is die typische spa geur. Beeld je eens in dat je badkamer ruikt naar pepermunt, sinaasappel, limoen, lavendel of rode vruchten. Zou jij dat willen?

 

Je eigen douche om toveren tot een spa? Daar hebben ze bij het Franse Skinjay iets op gevonden. Het is weer zon gadget waarvan je denkt, waarom heb ik dat zelf niet bedacht? Met behulp van een, volgens Skinjay, een eenvoudig te installeren mix-apparaatje kan je je douche omtoveren tot een spa waarbij je geniet van de aroma’s die vrijkomen uit de bijgeleverde capsules.

 

Je bevestigt de mixer aan de douchestang en door de speciale microverstuiving technologie worden vervolgens tijdens de douchebeurt de etherische oliën verspreid. De aroma’s die vrijkomen uit de capsules zorgen voor die typische spa geur. Wat badzout, een goede scrub en een haarmaskertje erbij en je hebt het ultieme spa at home moment.

 

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness at home, tover je douche om tot spa

Wellness at home, tover je douche om tot spa

 

Wil jij ook een geur spa capsule in je douche?

 

Ben je helemaal enthousiast en zie jij jezelf al douchen met een wellness geur dankzij de Skinjay Paris spa capsules? Dan is het tijd om jezelf te verwennen met dit product.

 

Mocht je zelf gaan Googlen naar Skinjay Paris en waar je het kan kopen of in welke hotels het wordt gebruikt, dan kom je vast een artikel tegen van Bunzlonline dat in de luxe kamers van Apollo Hotel Groningen Skinjay in de douchekop is geïnstalleerd. Wij hebben navraag gedaan hierover maar dat is niet meer het geval, men was tevreden over het product maar er mocht als commerciële instelling niks toegevoegd worden aan het leidingwater, (update augustus 2021). Daarnaast is Bunzlonline ook gestopt met de verkoop van Skinjay Paris aan particulieren in Nederland.

 

 

 

Moen x Inly SkinJay Paris

 

Zou jij de Skinjay thuis in je badkamer willen hebben?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots