Uncategorized

Zonder zorgen genieten, skivakantie voor hele gezin met kinderopvang in Zuid-Tirol

13 januari 2023
Skivakantie voor hele gezin in Zuid-Tirol met kinderopvang

Volop genieten van een gezinsvakantie in de sneeuw waarbij de zorg voor de kids uit handen wordt genomen door het professionele Cavalino Bianco team. Aan het einde van de dag krijg je blije kinderen terug die vol verhalen zitten. Hier beleef je een skivakantie voor het hele gezin in Zuid-Tirol met kinderopvang zodat ook jullie van een welverdiende vakantie kunnen genieten.

 

Skivakantie voor hele gezin in Zuid-Tirol met kinderopvang

 

Een Grand Hôtel alleen voor gezinnen, Cavallino Bianco geldt als een van de beste familiehotels ter wereld! Hier kan je als ouders zonder zorgen ontspannen en genieten. Het Cavallino Bianco in Ortisei is een gevestigd premium hotelmerk in Italië, (Zuid-Tirol). De filosofie “It´s family time…live it now”® is gebaseerd op een doordacht holistisch vakantieconcept voor het hele gezin.

 

Hier in het Unesco-wereldnatuurerfgoed Dolomieten breng je met je kinderen onvergetelijke qualitytime door. Zowel indoor als outdoor vinden kinderen een waar paradijs voor spel en plezier. Een gemotiveerd en professioneel team ontfermt zich van ’s morgens tot ’s avonds over het geliefde kroost. Op die manier vinden ouders tijd voor ontspanning, kan er volop van de uitgebreide wellness faciliteiten worden genoten, kan er tijd vrij gemaakt worden voor een fitness ronde en kan je samen uitstapjes naar de bergen maken.

 

Bij Cavallino Bianco kan ieder gezinslid zich elke dag verheugen op een nieuw hoogtepunt. De ene dag nemen de gidsen de skiërs de kids mee naar de pistes, de andere dag stappen ze met de natuurliefhebbers op sneeuwschoenen door ongerepte landschappen of verkennen ze het winterwandelgebied. Een leuk ritje met de slee kan ook al voor de allerkleinsten. Vanuit het Cavallino Bianco kunnen gezinnen de kabelbaan van Raschötz/Rasciesa in slechts enkele minuten te voet bereiken en van daaruit rechtstreeks naar het beginpunt van de rodelbaan gaan. Hier kan je meer lezen over rodelen in Ortisei.

 

Vanaf het Cavallino Bianco is het voor de skiërs maar een paar minuten tot de piste. Bij gezinnen zijn vooral de zonnige, brede pistes van de Seiser Alm populair. Dankzij de uitgebreide kinderopvang van het hotel voor baby’s tot tieners hebben ouders vrije tijd voor zichzelf en kunnen ze zorgeloze skidagen doorbrengen. Skiën betekent voor kinderen dolle pret in de frisse lucht. Vooral als ze worden begeleid door gespecialiseerde skileraren. Elke skileraar is speciaal opgeleid om met kinderen te werken. Er zijn al leeftijdsgerichte cursussen voor de allerkleinsten vanaf drie jaar. In het skipark voor beginners, direct naast het hotel, kunnen beginnende skiërs hun eerste pogingen wagen op “veilig terrein”. Heb je geen eigen skispullen? In het hotel bevindt zich een goed uitgeruste skiverhuurder. De kinderen gaan ’s morgens in kleine groepjes op weg, gezellig keuvelend, en komen ’s avonds vol energie terug. Dan hebben ze mamma en pappa veel te vertellen over hun successen en ervaringen in de sneeuw.

 

Wie volop energie heeft getankt in de openlucht en veel van zijn krachten heeft gevergd, keert gelukkig en voldaan terug naar hotel Cavallino Bianco in Ortisei om er te genieten van alle voordelen van dit gespecialiseerde familiehotel. Het hele gezin vindt het heerlijk om te ontspannen in de verwarmende sauna’s en de uitgebreide waterwerelden. Het spa-team zorgt voor feel-good-tijd voor alle gezinsleden: van een babymassage tot een heerlijke duobehandeling voor mamma en pappa of een treastment voor vader en zoon of moeder en dochter. Lees hier meer over de wellness behandelingen voor kinderen in Ortisei.

 

Van vroeg tot laat wordt er heerlijk gekookt: Zuid-Tiroolse lekkernijen, internationale specialiteiten, 5-gangenmenu’s, biologische kindermenu’s en Family Plates. En er is zelfs een kinderrestaurant met toezicht. In het Lino Land is er altijd iets te doen. In dit kinderparadijs met piratenland en mini-sportarena, legobouwplaats en reuzenpoppenhuis, softplay-speelruimte, theater en nog veel meer wordt elke minuut een avontuur. Voor tieners wordt een speciaal programma aangeboden – van avondwandelingen om sterren te kijken, tot schaatsen, rodelen, sneeuwschoenwandelen of een uitstapje naar de zipline op de Monte Pana. Zien jullie jezelf hier al genieten van een complete gezinsvakantie in de sneeuw?

 

♥ Lees meer over Ortisei skigebied in Val Gardena.
♥ Ontdek alles over dit kindvriendelijke familiehotel.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Skivakantie voor hele gezin Zuid-Tirol

 

Wintersport vakantie kindvriendelijke hotel Dolomieten

 

Zou jij willen genieten van een skivakantie voor het hele gezin in Zuid-Tirol?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots