Slapen in bubbel met bubbelbad in Frankrijk

Slapen in een bubbel met bubbelbad in Frankrijk

Zin in een bijzondere overnachting? Wat dacht je van slapen in een bubbel met bubbelbad in Frankrijk? Wij wilden direct naar Frankrijk afreizen toen wij deze mooie wellness locaties zagen.

Slapen in bubbel met bubbelbad in Frankrijk

Heb jij al reisplannen naar Frankrijk en wil je ergens bijzonder overnachten en genieten van wellness? Kies voor een bijzondere en unieke slaapplaats en ga slapen in een bubbel met bubbelbad in Frankrijk.

In totaal zijn er 20 bestemmingen in Frankrijk waar je kan overnachten in een bubbel. Uiteraard zoeken wij alleen naar die locaties die ook wellness faciliteiten aanbieden en toen kwamen wij tot de ontdekking dat je kan slapen in een bubbel met bubbelbad in Frankrijk op 5 bestemmingen.

De wellness bubbels in Frankrijk zou je zelfs kunnen combineren tijdens een ‘Slapen in een wellness bubbel rondreis‘ want de locaties liggen verspreid door Frankrijk. Vanaf €145,- per nacht kan je ook overnachten in een wellness bubbel met bubbelbad.

*Ontdek hier alle bubbels met bubbelbad in Frankrijk!
**Ook leuk, boomhutten met hottub in Frankrijk

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Slapen in bubbel met bubbelbad in Frankrijk

Bubbels in Lot et Garonne – Nérac

Ten zuiden van de Dordogne ligt de Franse streek Lot et Garonne. In het plaatsje Nérac ligt een landgoed met de naam Chrysalide Saint Martin. Op dit landgoed kan je kiezen uit 5 bubbels om te slapen. Alle 5 de bubbels hebben een bubbelbad op de veranda.

Klik op de linken om iedere bubbel afzonderlijk te bekijken. De ene bubbel is geschikt voor een romantische overnachting met 2 personen. In de andere bubbel kan je met 4 personen slapen. De ene bubbel heeft een buitendouche, de andere niet. Er zijn ook allerlei arrangementen die je kan bijboeken. Welke bubbel lijkt jou het gaafste om in te slapen?

  1. Bulle du Côteau
  2. Bulle Spa du Verger
  3. Bulle Spa du Bosquet
  4. Bulle Spa du Château
  5. Bulle du Chêne & Spa

*Foto’s hieronder zijn van: Bulle Spa du Bosquet

Bubbels in Lot et Garonne - Nérac

Bubbels met bubbelbad in Gironde 

Het departement Gironde ligt in West Frankrijk en strekt zich uit tot aan de Atlantische kust. De meest bekende stad is Bordeaux. In deze regio vind je op twee locaties een bubbel met bubbelbad waarin je een bijzondere overnachting kan ervaren.

Bubbel met bubbelbad in Salleboeuf

Vanuit Bordeaux rij je in iets meer dan een half uur naar Salleboeuf. Midden in het bos kan je slapen in een bubbel met bubbelbad in Frankrijk. De bubbel is luxe ingericht en geschikt voor een romantische overnachting met 2 personen. In de bubbel is een douche en wasbak aanwezig. De prijs is inclusief ontbijt en wordt ’s ochtends naar je accommodatie gebracht.

*Bekijk Bulle Cabernet & Spa La Bulles de Bordeaux.

Bubbel met bubbelbad in Salleboeuf

Bubbel met bubbelbad in Pompignac

Het Franse dorpje Pompignac ligt op iets minder dan een half uur rijden vanuit Bordeaux. Wil je slapen in een bubbel in Frankrijk op meerdere locaties dan kan je deze prima combineren met een overnachting in een bubbel in Salleboeuf. Pompignac ligt namelijk maar op 7 minuten reisafstand van Salleboeuf.

Deze luxe ingerichte bubbel is geschikt voor 3 personen en bestaat uit drie bubbels die met elkaar in verbinding staan. In de ene bubbel overnacht je, in de andere kan je even ontspannen in de kleine woonkamer en in de derde bubbel kan je jezelf opfrissen onder de douche. De bubbel ligt op het landgoed Domaine de la Romaningue midden tussen de wijngaarden.

*Bekijk Bulle Spa la Grappe.

Bubbel met bubbelbad in Pompignac

Bubbel in Isére – Assieu

Het Franse plaatsje Assieu ligt in Isére, een van de acht departementen in de regio Rhône-Alpes ten zuiden van Lyon. Ga je op vakantie naar Zuid-Frankrijk dan is deze locatie de perfecte bestemming voor een bijzondere overnachting onderweg.

Midden in een weiland kan je overnachten in een bubbel met bubbelbad in Frankrijk. La Bulle Spa Paysanne, een bubbel in Auvergne Rhône Alpes. Deze bubbel is geschikt voor 2 personen. Naast de bubbel staat een softtub bubbelbad en in de bubbel is een waskom en douche aanwezig.

*Bekijk La Bulle Spa Paysanne.

Bubbel in Isére - Assieu

Bubbel in Dordogne – Lanouaille

Lanouaille ligt in de Dordogne in het midden tussen de grote plaatsen Limoges en Périgueux. Midden in een weiland is een bubbel geplaatst waar je een bijzondere overnachting kan beleven onder de sterren. De bubbel met bubbelbad heet niet voor niets; ‘Bulle Spa Moonlight’.

*Bekijk Bulle Spa Moonlight.

Bubbel in Dordogne - Lanouaille

Zou jij ook wel eens willen slapen in een bubbel met bubbelbad in Frankrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons