SOAP TREATMENT STORE Prescription

SOAP TREATMENT STORE Prescription, natural beauty op recept!

Welke huidverzorging en beauty producten passen er bij jouw huid? Ontdek het met de SOAP TREATMENT STORE Prescription thuis of in een beauty salon.

SOAP TREATMENT STORE Prescription

Een perzikhuidje, dat willen we allemaal wel! In de schappen van de drogisterijen wemelt het dan ook van de serums en crèmes om dat resultaat te bereiken. Maar bevatten deze crèmes nu echt precies wat jouw huid nodig heeft? De founders van SOAP TREATMENT STORE lanceren een innovatief beauty concept genaamd Prescription: beauty producten (en behandelingen) op recept. Aan de hand van een online beauty quiz worden jouw huidproblemen en wensen in kaart gebracht. Na analyse van de resultaten schrijft de virtuele skin expert AIDA je een beauty recept voor. Tailor made skincare voor thuis of in één van de aangesloten beauty salons.

*Maak een afspraak bij Soap voor een beauty behandeling.
**Leuk, SOAP TREATMENT STORE is één van dé beauty winkels in Den Haag.
***Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Den Haag! Ontdek parkeren via Mobypark!\

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Natural beauty op recept, de Prescription™ huidbehandeling

De Prescription™ huidbehandeling is gebaseerd op het mixen & matchen van hoog gedoseerde werkstoffen die precies zijn afgestemd op de behoeftes van jouw huid. Het recept dat je naar aanleiding van de beauty quiz krijgt voorgeschreven bevat tenminste twee werkende stoffen ‘actives’ en een vegan cleanser, olie of cream die dienen als drager van de actives.

Door het combineren van de verschillende werkende stoffen kunnen diverse huidproblemen effectief worden aangepakt en door op de persoon aangepaste doseringen wordt de behandeling custom made. De ‘actives’ die Prescription biedt zijn Glycolic acid 10%, mandelic acid 20%, salicylic acid 2% +azelaic acid 7%, retinol palmitate 3.7%, ascorbic acid 20%, niacinamide en meso cocktail.

*Lees hier meer over Prescription by soap.
**Maak een afspraak bij Soap voor een beauty behandeling.

Prescription™ huidbehandeling

Smart Beauty Test

Met behulp van de virtuele skin expert Aida doorloop je een online beauty quiz voor het verkrijgen van jouw persoonlijke recept. Woon jij bijvoorbeeld in de stad en heeft jouw huid het zwaar te verduren met de luchtvervuiling aldaar, dan kan de active asorbic acid je huid helpen hiervan te herstellen; heb je een droge huid, dan zal er een olie aan jouw recept worden toegevoegd.

Tijdens de quiz – die ongeveer 3 minuten duurt – krijg je vragen over jouw huidconcerns, jouw ideale huid, huidtype en ga zo maar door. Er is een consumentenversie van de beauty quiz, met het recept dat hieruit rolt koop je online de producten voor gebruik thuis, en een salonversie, jouw schoonheidsspecialist stuurt je hiervan de link door en zal met behulp van jouw recept de behandeling voorbereiden en uitvoeren.

 

Zelf aan de slag met Prescription? Met de actives in de glazen flesjes, de bijbehorende pipets en pompjes met vehicles, voel jij je de wetenschapper van jouw huid! De producten ruiken neutraal en zijn ook nog eens vegan.

Doe hier de smart beauty quiz.

SOAP TREATMENT STORE Smart Beauty Test

Beauty op recept bij een salon

Mocht je een Prescription behandeling willen boeken, dan betekent dit niet direct dat je per se bij SOAP TREATMENT STORE terecht moet. De dames van SOAP willen met Prescription een beweging in gang zetten binnen de beauty industrie en stellen het concept dan ook beschikbaar voor andere salons en zelfstandige beauty ondernemers.

Prescription vertegenwoordigt de beauty salon van de toekomst. Een toekomst waarin customization, tailor-made service en ‘smart’ oplossingen meer en meer belangrijk worden. Want wie wil er nou niet het liefst een uitermate persoonlijke behandeling? Natural beauty op recept!

Prescription huidverzorging

Heb jij de SOAP TREATMENT STORE Prescription al ervaren?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

 

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen