Spa avond thuis met vriendinnen

Een spa avond thuis, wellness momentje voor jezelf of met elkaar

Toe aan een wellness momentje? Zo creëer je een spa avond thuis met vriendinnen zodat je heerlijk met elkaar kan ontspannen in je eigen omgeving. En dit kan je natuurlijk ook met je partner samen beleven of alleen als me-time wellness moment plannen.

Spa avond thuis met vriendinnen, wellness met elkaar

Het is zo fijn om af en toe even helemaal tot rust te komen. En het is nog fijner als je die rustmomenten ook in je eigen omgeving kan ervaren. En wat helpt daar beter bij dan een ontspannend wellness momentje met elkaar of juist een heerlijke me-time avond.

Met de onderstaande tips voor thuis ontspannen organiseer je gewoon zelf een spa avond thuis met vriendinnen. Maar je kan het natuurlijk ook alleen doen, of juist samen een avond relaxen met je partner. Zo ben je in no-time weer helemaal zen!

Al overtuigd om zo’n heerlijke spa avond thuis met vriendinnen in te plannen? Zorg dan dat je onderstaande beauty- en wellness spulletjes in huis hebt. Zo ben je helemaal goed voorbereid en tover je jouw huis om tot een mini spa thuis of voor even een luxe kuuroord.

♥ Fijn! Bekijk ook al dezetips om thuis te ontspannen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Spa avond thuis met vriendinnen

Geurkaarsje(s)

Lichten uit en kaarsjes aan: op deze manier ontspan je optimaal. Kies bijvoorbeeld voor een geurkaars die ruikt naar munt of lavendel, om helemaal tot rust te komen. Misschien wel van te voren even vragen van welke geuren je vriendinnen houden.

Iets lekkers te eten en drinken

Een lekker wijntje dat je doet wegdromen naar die ene ontspannen wellness vakantie, een kop warme wellness thee met een stukje chocola, een heerlijke zachte likeur om je mee onder een kleedje bij de openhaard te nestelen. Het zijn allemaal dingen die je wellness momentje helemaal afmaken! Kies iets waar je op dat moment zin in hebt en zet het van tevoren klaar.

Ontspannende muziek

Zet tijdens je spa avond thuis fijne ontspannende en rustgevende muziek op, zoals het geluid van de zee. Zo kom je extra tot rust! Wat jij fijne muziek vind is natuurlijk voor iedereen anders, dus kies wat bij je past.

Gezichtsverzorging

Tijd om je gezicht te verzorgen. Nadat je jouw gezicht gestoomd hebt met een warme handdoek of met een speciaal stoomapparaat voor thuis, kies je voor een fijne gezichtsscrub om alle dode huidcellen te verwijderen.

Spoel de scrub na gebruik goed af en droog je gezicht af. Eventueel kan je ook kiezen voor een gezichtsmasker in plaats van een scrub. Smeer je huid hierna in met een goede hydraterende (nacht)crème, speciaal voor je gezicht.

Douche- of badproducten

Nadat je jouw gezicht hebt gereinigd, is je lichaam aan de beurt. Stap onder de douche of in bad en kies voor een heerlijk geurende douchefoam of bruisbal. Sluit af met een verzorgende doucheolie of hydraterende bodylotion. Een olie, crème of lotion, kies wat jezelf fijn vind. De reinigingsproducten koop je in de winkel, maar je kan ze ook helemaal zelf maken.

(Warme) handdoek

Natuurlijk heb je een handdoek nodig om jezelf tijdens de spa avond thuis met vriendinnen en na het wellness moment deels of helemaal af te drogen. Maar je kan er ook eentje natmaken met warm water. Door deze op je hoofd te leggen, stoom je je gezicht en gaan je poriën open staan. Voor de echte sauna-ervaring kan je ook kiezen voor een hamamdoek. Je kan natuurlijk ook een paar hamamdoeken op je bank of in de tuin leggen voor het echte wellness gevoel tijdens je spa avond thuis.

Fris gewassen pyjama of badjas

Niks is lekkerder dan na het spa avondtje thuis dat echt een relaxmomentje is, een schone pyjama, fijne loungewear of lekker zittende badjas aan te doen. Zo koelt je lichaam niet af en blijf je nog langer zen!

Last but not least: spullen voor mani- en pedicure

Om je wellness avondje thuis met je vrienden helemaal af te maken, zorg je dat je nagels mooi gelakt zijn. Kies voor je favoriete kleur en jij shinet weer als nooit tevoren!

Extra tip: vraag om een massage

Tijdens je spa avond thuis met vriendinnen kan je elkaar ook om de beurt een mini massage geven met heerlijk ruikende massageolie. Dit zorgt ervoor dat al jouw spieren loskomen en je nóg meer ontspant. Wil je iets meer luxe tijdens een avond thuis ontspannen en een professional het werk laten doen? Je kan ook kiezen voor een thuismassage, een massage aan huis.

Thuismassage Almere en omgeving

Heb jij al zin om een spa avond thuis met vriendinnen te plannen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons