Overnachten, Spa & Sauna

Naar de spa van Corendon in Amsterdam of Badhoevedorp

21 september 2020
Corendon spa in Nederland 

Of je nu naar de Corendon Vitality Spa in Amsterdam wilt van het City Hotel of naar Spa Village in Badhoevedorp van het Corendon Village Hotel. Je kan kiezen uit twee hotels van Corendon met wellness mogelijkheden.

Corendon spa in Nederland 

 

Wil jij graag naar de spa van Corendon? Dan kan je kiezen uit de Village Spa & Fitness van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp of je kiest voor de Vitality Spa van het Corendon City Hotel in Amsterdam. In een Corendon Spa Hotel kan je helemaal bijkomen.

 

 

*Bekijk de SpaOnline aanbieding bij Corendon City Hotel!
**Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

 

Corendon spa in Nederland 

 

Corendon City Hotel Amsterdam Vitality Spa

 

De Vitality Spa Amsterdam is onderdeel van het Corendon City Hotel in Amsterdam. Of je nu een dag-gast bent of een hotelgast van Corendon, je kan altijd gebruik maken van de spa faciliteiten van de Vitality Spa. Met de Spa entree prijs heb je 4 uur lang toegang.

 

Verblijf je in het Corendon City Hotel dan krijg je korting. Belangrijk om te weten is dat de Vitality Spa alleen toegankelijk is voor volwassenen vanaf 18 jaar en dat reserveren verplicht is. Daarnaast is het altijd badkledingdag bij de spa in Amsterdam, want het dragen van badkleding en slippers is verplicht. Het gebruik van handdoeken is inbegrepen bij de prijs.

 

De Vitality Spa is ingericht in Oosterse sferen. Je ziet het terug in het interieur van traditionele mozaïeken, marmer en koepelplafonds. Bijzonder is dat er ook een indoor strand aanwezig is. De Vitality Spa is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 23.00 uur en in het weekend vanaf een uurtje later, van 08.00 uur tot 23.00 uur. Wil je echt ontspannen en niet je eigen spullen meenemen dan kan je die tegen betaling ook huren.

 

Huur badjas € 5,00
Verkoopprijs slippers € 7,50
Badset € 15,00

 

*Badset bestaat uit: één badlaken, één kleine handdoek en een paar slippers in een maat naar keuze tot en met maat 47. Tijdens je verblijf kan je de handdoeken éénmalig kosteloos omwisselen voor een nieuwe set.

 

 

Corendon Spa abbonement

 

Woon je in de buurt van het Corendon City Hotel in Amsterdam dan kan je ook kiezen voor een lidmaatschap voor de Vitality Spa. Voor een jaarabbonement betaal je €59,- per maand en per kwartaal betaal je €195,- voor drie maanden.

 

Corendon Spa Ladies Night & Ladies Middag in Vitality Spa

 

Van maandag tot donderdag, tussen 12.00 en 17.00 uur, is het Ladies Middag in Vitality Spa Amsterdam! Wat willen vrouwen nog meer? Geniet van de spa faciliteiten en een Tapas lunch in Cor & Don’s Restaurant. Kan je niet overdag maar wel in de avond? Iedere laatste donderdagavond van de maand is het Ladies Night in Vitality Spa Amsterdam. Voor zowel de Ladies Night bij Corendon als de Ladies Middag geldt dat reserveren verplicht is.

 

 • De Ladies Night is elke laatste donderdagavond van de maand van 18:00 – 22:30.
 • Van 18:00-20:00 kan je genieten van het uitgebreide Vitality buffet.
 • Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht in Vitality Spa Amsterdam.
 • Je kan gratis parkeren bij de Vitality Spa.
 • Let op; dranken zijn exclusief.

 

*Bekijk hier alle info en reserveer een Ladies Night bij Corendon!

 

Corendon Spa Village Badhoevedorp

 

Zwemmen, sporten & ontspannen, dat doe je bij de Village Spa & Fitness van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Trek baantjes in het 27 meter lange zwembad, ga stomen in de Finse sauna of Turkse stoomsauna, leef je uit op de fitness apparaten of reserveer een van de behandelingen of massages. Je kan kiezen uit een behandeling van 25 minuten of kiezen voor een uitgebreide behandeling van 50 minuten. Voor een 25 minuten behandeling betaal je €37,50 en voor de uitgebreide behandeling van 50 minuten betaal je €70,-. De beschikbare tijden voor het reserveren van een behandeling zijn:

 

 • Maandag t/m vrijdag van 18:00-22:00
 • Zaterdag van 11:00-15:00 en van 18:00-22:00
 • Zondag van 11:00-15:00

 

Woon je in de buurt van de Village Spa in Badhoevedorp? Dan kan je ook kiezen voor de FitbyCorendon lessen met een personal trainer of je kinderen laten leren zwemmen tijdens de zwemlessen. Bekijk de mogelijkheden voor het Village Spa & Fitness lidmaatschap. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur en het zwembad is dagelijks geopend tussen 08.00 en 22.00 uur. Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht.

 

 • Kinderen tot 13 jaar mogen alleen onder begeleiding van tenminste één volwassene gebruikmaken van het zwembad.
 • Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder 18 jaar.
 • Ben je geen hotelgast? Dan betaal je €15,00 per persoon voor het gebruik van de fitness, de spa en zwembad.
Corendon Spa Village Badhoevedorp

Ben jij wel eens naar de Corendon Spa geweest?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots