Corendon spa in Nederland 

Naar de spa van Corendon in Amsterdam of Badhoevedorp

Of je nu naar de Corendon Vitality Spa in Amsterdam wilt van het City Hotel of naar Spa Village in Badhoevedorp van het Corendon Village Hotel. Je kan kiezen uit twee hotels van Corendon met wellness mogelijkheden.

Corendon spa in Nederland 

Wil jij graag naar de spa van Corendon? Dan kan je kiezen uit de Village Spa & Fitness van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp of je kiest voor de Vitality Spa van het Corendon City Hotel in Amsterdam. In een Corendon Spa Hotel kan je helemaal bijkomen.

*Bekijk de SpaOnline aanbieding bij Corendon City Hotel!
**Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Corendon spa in Nederland 

Corendon City Hotel Amsterdam Vitality Spa

De Vitality Spa Amsterdam is onderdeel van het Corendon City Hotel in Amsterdam. Of je nu een dag-gast bent of een hotelgast van Corendon, je kan altijd gebruik maken van de spa faciliteiten van de Vitality Spa. Met de Spa entree prijs heb je een paar uur lang toegang.

Verblijf je in het Corendon City Hotel dan krijg je korting. Belangrijk om te weten is dat de Vitality Spa alleen toegankelijk is voor volwassenen vanaf 18 jaar en dat reserveren verplicht is. Daarnaast is het altijd badkledingdag bij de spa in Amsterdam, want het dragen van badkleding en slippers is verplicht. Het gebruik van handdoeken is inbegrepen bij de prijs.

De Vitality Spa is ingericht in Oosterse sferen. Je ziet het terug in het interieur van traditionele mozaïeken, marmer en koepelplafonds. Bijzonder is dat er ook een indoor strand aanwezig is. De Vitality Spa is 7 dagen per week geopend van maandag tot en met zondag van 08.00 uur tot 22.00 uur. Wil je echt ontspannen en niet je eigen spullen meenemen dan kan je die tegen betaling ook huren.

*Badset bestaat uit: één badlaken, één kleine handdoek en een paar slippers in een maat naar keuze tot en met maat 47. Check voor actuele openingstijden altijd de website.

*Reserveer je toegang voor Vitality Spa Amsterdam;
**Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Corendon Spa abonnement

Woon je in de buurt van het Corendon City Hotel in Amsterdam dan kan je ook kiezen voor een lidmaatschap voor de Vitality Spa.

*Bekijk hier alle info over het spa lidmaatschap bij Corendon. 

Corendon Spa Ladies Middag in Vitality Spa

Elke dinsdag is het Ladies Middag in de Vitality Spa in Amsterdam! Wat willen vrouwen nog meer? Geniet van de spa faciliteiten en een Tapas lunch in Cor & Don’s Restaurant. Belangrijk is wel dat je altijd moet reserveren voor de Ladies Middag bij Corendon.

 • De Ladies Middag is elke dinsdag;
 • Je kan gratis parkeren bij de Vitality Spa;
 • Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht in Vitality Spa Amsterdam;
 • Tijdens de Corendon Ladies Middag kan je 4,5 uur gebruik maken van de spa faciliteiten.

*Bekijk hier alle info en reserveer een Ladies Middag bij Corendon!

Corendon Spa Village Badhoevedorp

Zwemmen, sporten & ontspannen, dat doe je bij de Village Spa & Fitness van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Trek baantjes in het 27 meter lange zwembad, ga stomen in de Finse sauna of Turkse stoomsauna, leef je uit op de fitness apparaten of reserveer een van de behandelingen of massages.

Je kan kiezen uit een behandeling van 25 minuten of kiezen voor een uitgebreide behandeling van 50 minuten. Voor de beschikbare tijden van een wellness behandeling kan je het beste de website bekijken.

Woon je in de buurt van de Village Spa in Badhoevedorp? Dan kan je ook kiezen voor de FitbyCorendon lessen met een personal trainer of je kinderen laten leren zwemmen tijdens de zwemlessen. Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht.

 • Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder 18 jaar;
 • Kinderen tot 13 jaar mogen alleen onder begeleiding van tenminste één volwassene gebruikmaken van het zwembad;
 • Ben je geen hotelgast? Dan betaal je een bepaald bedrag per persoon voor het gebruik van de fitness, de spa en zwembad.
Corendon Spa Village Badhoevedorp

Ben jij wel eens naar de Corendon Spa geweest?

Van:

dit bericht delen:

4 reacties op “Naar de spa van Corendon in Amsterdam of Badhoevedorp”

 1. Salaheddine avatar
  Salaheddine

  Goedendag

  Ik vroeg me af of ik voor 3 personen kan reserveren om te zwemmen vandaag

  1. Redactie Wellness Spots avatar
   Redactie Wellness Spots

   Leuk dat je naar de Corendon Spa wilt Salaheddine! Ik heb je gemaild. Groeten Henriette

 2. Asja avatar
  Asja

  Goedenavond, ik las dat jullie ook hammam aanbieden maar zie dit niet op de sites terug qua info.
  welke dag, tijden en prijzen?
  alvast bedankt!

  1. Redactie Wellness Spots avatar
   Redactie Wellness Spots

   Beste Asja, voor de mogelijkheden en hamam arrangementen kan je het beste direct met de spa contact opnemen. Ook staan ze op de website vermeld. Groeten Henriette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons