Overnachten, Spa & Sauna

Naar de spa van Corendon in Amsterdam of Badhoevedorp

21 augustus 2023
Corendon spa in Nederland 

Of je nu naar de Corendon Vitality Spa in Amsterdam wilt van het City Hotel of naar Spa Village in Badhoevedorp van het Corendon Village Hotel. Je kan kiezen uit twee hotels van Corendon met wellness mogelijkheden.

Corendon spa in Nederland 

 

Wil jij graag naar de spa van Corendon? Dan kan je kiezen uit de Village Spa & Fitness van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp of je kiest voor de Vitality Spa van het Corendon City Hotel in Amsterdam. In een Corendon Spa Hotel kan je helemaal bijkomen.

 

 

*Bekijk de SpaOnline aanbieding bij Corendon City Hotel!
**Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Corendon spa in Nederland 

 

Corendon City Hotel Amsterdam Vitality Spa

 

De Vitality Spa Amsterdam is onderdeel van het Corendon City Hotel in Amsterdam. Of je nu een dag-gast bent of een hotelgast van Corendon, je kan altijd gebruik maken van de spa faciliteiten van de Vitality Spa. Met de Spa entree prijs heb je een paar uur lang toegang.

 

Verblijf je in het Corendon City Hotel dan krijg je korting. Belangrijk om te weten is dat de Vitality Spa alleen toegankelijk is voor volwassenen vanaf 18 jaar en dat reserveren verplicht is. Daarnaast is het altijd badkledingdag bij de spa in Amsterdam, want het dragen van badkleding en slippers is verplicht. Het gebruik van handdoeken is inbegrepen bij de prijs.

 

De Vitality Spa is ingericht in Oosterse sferen. Je ziet het terug in het interieur van traditionele mozaïeken, marmer en koepelplafonds. Bijzonder is dat er ook een indoor strand aanwezig is. De Vitality Spa is 7 dagen per week geopend van maandag tot en met zondag van 08.00 uur tot 22.00 uur. Wil je echt ontspannen en niet je eigen spullen meenemen dan kan je die tegen betaling ook huren.

 

*Badset bestaat uit: één badlaken, één kleine handdoek en een paar slippers in een maat naar keuze tot en met maat 47. Check voor actuele openingstijden altijd de website.

 

 

Corendon Spa abonnement

 

Woon je in de buurt van het Corendon City Hotel in Amsterdam dan kan je ook kiezen voor een lidmaatschap voor de Vitality Spa.

 

*Bekijk hier alle info over het spa lidmaatschap bij Corendon. 

 

Corendon Spa Ladies Middag in Vitality Spa

 

Elke dinsdag is het Ladies Middag in de Vitality Spa in Amsterdam! Wat willen vrouwen nog meer? Geniet van de spa faciliteiten en een Tapas lunch in Cor & Don’s Restaurant. Belangrijk is wel dat je altijd moet reserveren voor de Ladies Middag bij Corendon.

 

 • De Ladies Middag is elke dinsdag;
 • Je kan gratis parkeren bij de Vitality Spa;
 • Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht in Vitality Spa Amsterdam;
 • Tijdens de Corendon Ladies Middag kan je 4,5 uur gebruik maken van de spa faciliteiten.

 

*Bekijk hier alle info en reserveer een Ladies Middag bij Corendon!

 

Corendon Spa Village Badhoevedorp

 

Zwemmen, sporten & ontspannen, dat doe je bij de Village Spa & Fitness van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Trek baantjes in het 27 meter lange zwembad, ga stomen in de Finse sauna of Turkse stoomsauna, leef je uit op de fitness apparaten of reserveer een van de behandelingen of massages.

 

Je kan kiezen uit een behandeling van 25 minuten of kiezen voor een uitgebreide behandeling van 50 minuten. Voor de beschikbare tijden van een wellness behandeling kan je het beste de website bekijken.

 

Woon je in de buurt van de Village Spa in Badhoevedorp? Dan kan je ook kiezen voor de FitbyCorendon lessen met een personal trainer of je kinderen laten leren zwemmen tijdens de zwemlessen. Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht.

 

*Bekijk de mogelijkheden voor het Village Spa & Fitness lidmaatschap

 

 • Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder 18 jaar;
 • Kinderen tot 13 jaar mogen alleen onder begeleiding van tenminste één volwassene gebruikmaken van het zwembad;
 • Ben je geen hotelgast? Dan betaal je een bepaald bedrag per persoon voor het gebruik van de fitness, de spa en zwembad.
Corendon Spa Village Badhoevedorp

 

Ben jij wel eens naar de Corendon Spa geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Salaheddine

  13 november 2022 at 17:21 Beantwoorden

  Goedendag

  Ik vroeg me af of ik voor 3 personen kan reserveren om te zwemmen vandaag

  1. Redactie Wellness Spots

   15 november 2022 at 09:36 Beantwoorden

   Leuk dat je naar de Corendon Spa wilt Salaheddine! Ik heb je gemaild. Groeten Henriette

 2. Asja

  2 maart 2023 at 23:39 Beantwoorden

  Goedenavond, ik las dat jullie ook hammam aanbieden maar zie dit niet op de sites terug qua info.
  welke dag, tijden en prijzen?
  alvast bedankt!

  1. Redactie Wellness Spots

   10 maart 2023 at 13:08 Beantwoorden

   Beste Asja, voor de mogelijkheden en hamam arrangementen kan je het beste direct met de spa contact opnemen. Ook staan ze op de website vermeld. Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots