Spa dagje thuis met kinderen

Tips voor een spa dagje thuis met kinderen

Thuis ontspannen met het gezin, creëer een spa dagje thuis met kinderen met deze wellness thuis tips. Een fijne ontspannen middag voor de hele familie.

Spa dagje thuis met kinderen

Mijn oma ging elke zes weken naar de schoonheidsspecialiste en zodra ik 16 jaar was mocht ik dat ook een keer beloofde zij. Tot die tijd organiseerde oma vaak thuis een dagje spa voor mij en mijn zusje. We mochten op haar bed liggen en dan kregen we een heerlijk gezichtsmasker. Ze masseerde ons voorhoofd en onze wangen, kin en oorlellen. Soms legde ze zelfs komkommers op onze ogen. Heerlijk!

Wil je ook een dagje thuis spa met de kinderen organiseren? Zeker doen! Het is ontspannend en leuk voor de kids en voor jou als ouder of grootouders ook rustgevend. Een vriendin van mij, Jasmijn, verwent haar kinderen regelmatig met een spa-middag thuis. De ene keer rusten de kids uit op bed met een maskertje en een paar komkommers op de ogen en de andere keer heeft het hele gezin een relax moment met leuke dierenmaskers. Zo is het niet alleen ontspannen maar ook nog leuk!

*Ontdek Kenko skincare, voor moeders door moeders;
*Wil je eens met kinderen naar de sauna? Lees dan onze tips voor een sauna bezoek met kinderen

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Dieren gezichtsmaskers Hema

Relaxen met dierengezichtsmaskers

Lachen is gezond en ontspannen ook! Combineer die twee en koop een paar leuke dieren gezichtsmaskers om met het hele gezin een middagje thuis te ontspannen. Lezeres Jasmijn vind het nemen van een masker zelf heel fijn en betrekt daar zo af en toe haar hele gezin bij. Vader Ed moet er ook aan geloven en de kinderen kiezen uit wie welk dieren sheet mask op mag.

Je kan namelijk kiezen uit drie dieren sheet maskers van de Hema voor een leuk dagje thuis spa met kinderen. Wedden dat jouw kinderen het ook heerlijk vinden om vertroeteld te worden met een gezichtsmasker en er even uit te zien als een kat, panda of tijger. Heb jij al zin in een spa dagje thuis met kinderen?

Spa dagje thuis met kinderen

Organiseer jij wel eens een wellness dagje thuis met kinderen? 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons