Spa Dreams Aanbiedingen

Verwellness jezelf met SpaDreams aanbiedingen naar mooiste spa resorts!

Verwellness jezelf met deze SpaDreams aanbiedingen naar de mooiste spa resorts ter wereld! Laat je verrassen met alle wellness in het buitenland mogelijkheden. Van luxe spa resorts, tot ayurveda reizen, retreats of reizen naar kuuroorden in Europa.

Spa Dreams Aanbiedingen

Ben jij toe aan een welverdiende wellness vakantie? Wil jij dagenlang genieten in een van de meest luxe wellness resorts ter wereld? Wil je aan je gezondheid werken in een kuuroord? Wil je naar een fijn wellness hotel of een speciale ayurveda week beleven? De mogelijkheden zijn oneindig met de wellnessreizen van SpaDreams.

Er zijn meer dan 2000 wellness reizen waar je uit kan kiezen! Daarom tippen wij je graag de beste SpaDreams aanbiedingen zodat je niet in de stress raakt van het uitkiezen van je wellness vakantie. En wil je alles weten over wellness in het buitenland lees dan zeker dit hele artikel vol inspiratie voor een wellness vakantie.

 1. Ontdek gelijk alle Ayurveda aanbiedingen bij SpaDreams.
 2. Bekijk het overzicht aan wellness aanbiedingen van SpaDreams.
 3. Ook leuk, check de nieuwe SpaDreams locaties voor aanbiedingen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Spa Dreams reizen

Spa Dreams reizen

Het aanbod van SpaDreams reizen is enorm uitgebreid! Om je een beetje wegwijs te maken op de website kan je ook kiezen uit een van de onderstaande reisthema’s. Wellicht maakt dat jouw zoektocht naar de perfecte wellness reis iets gemakkelijker.

 1. Yoga reizen
 2. Wellness reizen
 3. Ayurveda reizen
 4. Fit & Actief reizen
 5. Alleen op vakantie
 6. Romantisch weekend weg
 7. Anti stress & Burn out reizen
 8. Reizen naar kuuroorden in Duitsland

Reizen naar Kuuroorden in Europa

Waaraan kan je een kuuroord herkennen? Een kuuroord is pas een kuuroord als er een natuurlijke bron is die wordt gebruikt voor genezing. Ook in Nederland hebben wij aantal kuuroorden. Dit zijn de wellnessresorts met thermale baden en dragen de naam ‘Bad’. Het is belangrijk dat de omgeving van een kuuroord gezond is, oftewel er moet een schone lucht zijn en de omgeving moet uitnodigend zijn om te ontspannen.

De behandelingen die worden aangeboden in een kuuroord moeten altijd als doel hebben om de gezondheidstoestand te verbeteren. Handig, lees ook ons artikel over; ‘Wat zijn thermale baden‘. In dit artikel staan ook tips voor wellnessresorts met thermale baden in Nederland.

*Bekijk hier alle kuuroord reizen van SpaDreams.
**Lees meer over kuuroord Bad Bentheim in Duitsland.
***Bekijk deze natuurlijke warmwaterbronnen in Saturnia in Italië.

Reizen naar Kuuroorden in Europa

Kuurreizen naar Frankrijk

Wil jij genieten van een kuurreis naar Frankrijk? Dan wordt het nog moeilijk een keus te maken want er zijn zoveel mooie wellness locaties in Frankrijk. Kies je voor een gezondheidsvakanties in Frankrijk dan mag je eigenlijk een thalassotherapie niet overslaan.

Frankrijk wordt aan meerdere kanten omringd door de zee en dat is precies waar het bij Thalassotherapie omdraait. De meest traditionele bestemming voor thalassotherapie is Bretagne. De plaatsen rond Saint Malo en Val André zijn populair.

*Tips voor een kuuroord in Frankrijk via SpaDreams.

Ayurveda reizen bij Spa Dreams

Wat is Ayurveda? Ayurveda is een Indiase gezondheidsleer dat zich richt op de wetenschap van het leven. Het is een eeuwenoude manier van goed voor jezelf zorgen waar ze in India al ruim 5000 jaar geleden mee begonnen. Hierbij is het de bedoeling dat je lichaam, geest en de natuur één is. Ayur betekent leven en veda betekent wetenschap of kennis.

Vandaar de mooie naam, de wetenschap van het leven. In de Indiase gezondheidsleer Ayurveda praat men over drie zogenoemde ‘Dosha’s’. Te weten Vata, Pitta en Kapha. Die drie dosha’s zijn opgedeeld in 5 elementen, lucht, vuur, aarde, water en vuur. Alle dosha’s samen vormen de kern waaruit de mens is opgebouwd. Wat kan jij met Ayurveda? Ayurveda kan ervoor zorgen dat de onevenwichtigheid in balans wordt gebracht of wordt hersteld door de lichamelijk energieën te stimuleren.

Er zijn Ayurveda wellness reizen, Ayurveda anti stress behandelingen, Ayurveda verjongingskuren of Ayurveda anti-aging kuren, je kan een Ayurveda behandeling voor gewichtsverlies kiezen als dat je doel is, een Ayurveda genezende kuur boeken, Ayurveda Panchakarma ervaren of Ayurveda deluxe behandelingen. Sommige reizigers kiezen bewust voor een hele ayurveda week. 

Wat is het verschil tussen een traditionele Ayurvedakuur en Ayurveda Wellness? De gezondheidsleer Ayurveda is origineel bedoeld als een kuur waarbij het gezondheidsaspect het belangrijkste is. Een voorbeeld van een traditionele Ayurvedakuur is bijvoorbeeld de klassieke Panchakarma kuur. Het doel van deze kuur is het volledig reinigen van je lichaam. Bij Ayurveda wellness draait het volledig om ontspanning. Tijdens een Ayurveda wellnesskuur kan je genieten van massages met verzorgde en helende oliën.

Ayurveda reizen bij Spa Dreams

Spa Dreams Ayurveda reizen in Duitsland

Voor Ayurveda reizen hoef je niet helemaal naar Azië te reizen. Het mag dan wel een Indiase gezondheidsleer zijn maar ook vlak over de grens zijn er volop reis mogelijkheden. Laat je inspireren met alle ayurveda reizen die er mogelijk zijn in Duitsland.

Spa Dreams Ayurveda reizen in Spanje

Reis jij graag naar Spanje? Ook in Spanje zijn er volop mogelijkheden voor traditionele ayurveda reizen en wellness ayurveda reizen. Redacteur Lieke verbleef bijvoorbeeld in het mooie en luxe wellness hotel Shanti Som in Monda – Spanje. Deze locatie is eenvoudig te bereiken als je naar Malaga vliegt.

Wellness vakantie met wellness

Wellness in het buitenland

Wil jij ontspannen en genieten van wellness in het buitenland? Dat snappen wij volledig dat doen wij zelf ook graag. Redacteur Lieke reisde eerder naar een mooi wellnessresort in Spanje en naar een luxe wellnessresort in Thailand. Ben je benieuwd naar al onze spa en wellness tips? De beste hebben wij verzameld in een bomvol artikel > déwellness vakantie ideeën!

*Lees meer over Shanti Som in Monda en bekijk reis naar Shanti Som in Spanje.
**Alles over Kamalaya Resort in Thailand en bekijk de reis naar Kamalaya in Thailand.

Wellness in het buitenland

Mooie wellness hotels in Europa locaties

Ben je op zoek naar een mooi wellness hotel in Europa? Dan is het gemakkelijk zoeken op de website van SpaDreams. Je bekijkt gewoon het hoteloverzicht bij SpaDreams, selecteert het land van je keuze en je kan je laten inspireren met de mooiste wellness hotels in Europa.

*Bekijk hier de mooiste wellness hotels of navigeer vanuit het landenoverzicht.

Luxe Spa Resorts

Wil jij tijdens je vakantie verblijven in een luxe spa resort? Dan zit je goed bij SpaDreams want het aanbod naar luxe spa resorts overal ter wereld is enorm.

Een van de mooiste bestemmingen voor een wellness vakantie in de winter naar luxe wellness resorts vind ik zelf Sri Lanka. Kijk hier eens naar alle bijzondere overnachtingen in Sri Lanka die ik beleefde.

De voordelen van een reis via Spa Dreams

Wij hopen dat wij je alle informatie hebben gegeven die je wilt weten over SpaDreams. Hieronder hebben wij nog even voor het gemak alle voordelen van een reis boeken bij SpaDreams op een rij gezet. Mocht je toch nog meer willen weten over waarom een reis boeken bij SpaDreams? Lees hier wat SpaDreams daar zelf over zegt.

 1. De gehele SpaDreams website is beveiligd en via SSL-versleuteld
 2. Kies je voor een optie boeking dan kan je binnen 72 uur kosteloos annuleren
 3. SpaDreams gegarandeerd een laagste prijs garantie en rekent geen boekingskosten
 4. SpaDreams heeft meer dan 40 jaar ervaring en met 2000 samengestelde programma’s het grootste assortiment
 5. Het moederbedrijf van Spa Dreams is het Duitse ‘Fit Reisen’, de nummer 1 gezondheidsreizen expert in Duitsland
 6. SpaDreans is aangesloten bij het Duitse TÜV Rheinland en gecertificeerd en de website is aangesloten bij Trusted Shops.

Heb jij wel eens gebruikt gemaakt van de Spa Dreams aanbiedingen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons