Overnachten

Ontdek alles over de spa- en wellness faciliteiten bij Das Seemount hotel

12 augustus 2023
Spa- en wellness faciliteiten bij Das Seemount hotel

De echte spa- en wellnessliefhebbers willen natuurlijk precies weten waar ze van en vooral ook ‘in’ kunnen genieten. In dit artikel hebben wij de spa- en wellness faciliteiten bij Das Seemount hotel in See in Oostenrijk uitgelicht.

 

Spa- en wellness faciliteiten bij Das Seemount hotel

 

Loopt het zweet je bij 30°C graden al in je nek of ben je een van de ‘hardcore’ saunagangers die zelfs bij de heetste temperaturen de schouders ophalen? Hoe dan ook, het belangrijkste is dat je geniet van alle spa- en wellness faciliteiten bij Das Seemount hotel in See. In de ruime saunawereld zijn er verschillende stoombaden en sauna’s en ontspannen kan daarna in een van de relaxzones met uitzicht over de bergen van Paznaun. Krijg jij al zin in de onderstaande sauna ronde?

 

  1. Begin de spa ronde in de Warm & Cosy infraroodlounge en laat je omhullen door een aangename 40°C;
  2. Vervolgens stap je in het 45°C Warm & Happy aromastoombad;
  3. Meer zweetplezier wacht op je in de ‘Dress on Bio-Sauna’, 60°C warmte voor het hele gezin;
  4. Wild 85 °C, met deze temperatuur zal je echt opwarmen in de Finse sauna. Het heet niet voor niets Hot Mountain;
  5. Het hoogtepunt van de SpaMOUNT? De buitensauna met uitzicht op de Tiroolse bergen.

 

De highlight van de spa van dit familievriendelijke wellness hotel in See is het ‘wellness dak’. Er is namelijk een rooftop infinity pool met uitzicht op de bergen en er staan een paar warme whirlpools in de buitenlucht zodat je ook kan bubbelen met uitzicht. Opfrissen en afspoelen kan onder de ‘Adventure Shower’ en ‘Happy Feets’ krijg je door je voeten onder te dompelen in het Kneipp-voetenbad.

 

Geniet jij een aantal uren van alle spa- en wellness faciliteiten bij Das Seemount hotel in See, dan wordt er tussen de saunasessies door natuurlijk ook voor je innerlijke welzijn gezorgd. Geniet van heerlijke hapjes, vers fruit en drankjes aan de snackbar en relax op de ligstoelen in de buitenhuiskamer.

 

Voor de actuele openingstijden kan je het beste de website van het hotel checken voor de zekerheid. In principe kan je in de zomermaanden van het zwembad genieten tot 20.00 uur in de avond. Er worden ook zo nu en dan eens SpaMOUNT-Nights georganiseerd en dan blijft het buitenzwembad en de saunawereld tot 23.00 uur open zodat je extra lang kan genieten van alle spa- en wellness faciliteiten. Belangrijk om te weten is dat het naaktgedeelte toegankelijk is voor hotelgasten vanaf 16 jaar.

 

♥ Bekijk hier alle informatie over de sauna’s.
♥ Ontdek hier onze complete reportage over Das Seemount;
♥ Bekijk hier de aanbiedingen naar dit hotel via HotelSpecials;
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 70 kilometer van het hotel. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Spa en wellness faciliteiten bij Das Seemount hotel

 

Kindvriendelijke spa, badkleding dragen in gezinssauna

 

Goed om te weten is dat het Active Nature Resort DAS SeeMOUNT een hotel is waar ook gezinnen meer dan welkom zijn. Zo is er speciaal voor gezinnen een eigen gezinssauna waar badkleding mag worden gedragen en is er ook een Family Relax Room.

 

Kindvriendelijk wellness familiehotel in Paznauntal Oostenrijk

 

 

Van welke spa- en wellness faciliteiten bij Das Seemount hotel wil jij het meeste gebruik maken?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots