Spa & Sauna

Wellness op het platteland bij Spa Parel in ‘t Groen in Moergestel

7 november 2020
sauna ‘Parel in ‘t Groen’ in Moergestel

Wil je wellness combineren met natuur? Dan zit je goed bij sauna en Spa Parel in ‘t Groen in Moergestel. Je verblijft in een luxe privé sauna in Brabant en huurt een mini vakantiehuisje met sauna en Jacuzzi voor 1 nacht van 20.00 uur tot 10.00 uur.

Wellness op het platteland, slapen in hooiberg

 

Je hebt het druk gehad, je wilt even tijd voor elkaar, je bent toe aan een rustmoment, je wilt je partner verassen met een bijzonder cadeau voor hem of je wilt gewoon jezelf verwennen met een lekker privé wellness moment. Hou je ook nog eens van natuur, stilte en het platteland? Dan is de provincie Brabant één van de bestemmingen in Nederland waar dit allemaal kan.

 

En om het nog wat concreter te maken, de mooie omgeving van Moergestel leent zich uitstekend om geheel alleen of samen tot rust te komen en te ontspannen in de natuur. Ik ging op onderzoek uit en ontdekte onder andere allerlei leuke bezienswaardigheden in Oisterwijk en omgeving die allemaal hieraan kunnen bijdragen. Zoek niet verder naar een vakantiehuisje met sauna, een leuke B&B in Moergestel of een mooi hotel in Moergestel. Ik heb dé wellness tip voor je gevonden. Geniet van wellness op het platteland en slaap in een oude hooischuur die is omgetoverd tot luxe privé sauna. Maak kennis met de ‘Hooiberg’ van Spa ‘Parel in ‘t Groen in het Brabanste Moergestel.

 

 

Wellness op het platteland, slapen in hooiberg

 

Vakantiehuisje huren met sauna en Jacuzzi

 

Wat ons betreft kan je sauna Spa Parel in ‘t Groen best een vakantiehuisje noemen of een leuke B&B in Moergestel met wellness faciliteiten. Het doet er eigenlijk niet zo veel toe hoe je het noemt, als je deze Wellness Spot in Brabant maar weet te vinden.

 

Onlangs mocht ik een nacht in deze luxe privé sauna verblijven om te testen wat de mogelijkheden zijn en zelf te ervaren wat het huren van een privé sauna met je doet. En ik kan je vertellen, dat het een heel fijn verblijf was. Wellness op het platteland, het is een geweldige belevenis die ik iedereen kan aanraden!

 

Maak tijd vrij in je agenda, leg wat geld opzij voor deze luxe wellness ervaring en geniet van het bij elkaar zijn terwijl je gebruikt maakt van de privé wellness faciliteiten. Spa ‘Parel in ‘t Groen is niet voor niets uitgeroepen tot één van de beste privé sauna’s in Brabant en zelfs van Nederland.

 

En of het nu lente, zomer, herfst of winter is, tijd maken voor een verblijf in een luxe privé sauna is wat mij betreft altijd een goed idee. In de lente kan je genieten van de frisse graslucht en wordt het in de avond al koeler zodat je lekker buiten kan afkoelen, net zoals in de herfst en winter. In de zomer kan je ook (naakt en streeploos) zonnen op de loungebedden en ligbanken en in de winter kan je misschien wel met je blote voeten door de sneeuw lopen.

 

Vakantiehuisje huren met sauna en Jacuzzi

 

Voordelen van een luxe privé sauna in de natuur in Brabant

 

 1. Verblijven in de natuur doet mij altijd goed, de frisse lucht, de stilte, de geur;
 2. Je hebt alle wellness faciliteiten voor jezelf en je hoeft ze met niemand te delen;
 3. Ga je samen met je partner dan is het een romantisch nachtje weg en ideaal als cadeau;
 4. Er is tijd om volledig te ontspannen als je kiest voor een luxe privé sauna met overnachting;
 5. Hoe je het ook went of keert, dit zijn vaak de momenten dat je eens echt tijd maakt voor elkaar.

 

Vakantiehuisje huren met sauna

 

Spa ‘Parel in ‘t Groen’ in Moergestel

 

Kies je voor Spa ‘Parel in ‘t Groen’ in Moergestel dan kies je voor een wellness verblijf in een luxe wellnesstuin die landelijk is gelegen. Leuk om te weten is dat je eigenlijk in de tuin van eigenaren Jeanne en Peter verblijft. Ooit hadden ze al deze wellness luxe voor zichzelf. Ze liepen vanuit hun huis de tuin in en keken vanuit de panoramasauna zo uit over de weilanden waarin twee koeien grazen.

 

De oude hooischuur toverden ze om tot luxe privé sauna met alle faciliteiten die je in een wellnessresort ook vind maar dan puur voor jezelf. Op een dag besloten zij deze wellnesstuin en de omgebouwde hooischuur tot vakantiehuisje met wellness faciliteiten af te scheiden van hun eigen tuin en zo ontstond hun eigen gecreëerde Spa ‘Parel in ‘t Groen – De Hooiberg. Sinds oktober 2018 is het wellness project klaar en nu kan iedereen genieten van deze luxe privé sauna in Brabant. Leuk om te weten, in 2019 is er een tweede locatie geopend Spa ‘Parel in ‘t Groen – Het Boshuis en in 2020 zelfs een derde locatie Spa ‘Parel in ‘t Groen – Het Veld!

 

Ik ben altijd nieuwsgierig hoe mensen tot zo’n project komen en bij Jeanne en Peter was dat gelijk duidelijk. Met de vergaderlocatie en groepsverblijf ‘De Bottelroos‘ twee deuren verderop wisten ze al wat de kracht van de natuur is en weten ze mensen te bereiken om uit de hectiek van het leven te stappen en je te verwelkomen op een waar je één met de natuur bent. ‘Hier komt alles samen: rust, ruimte, privacy, stilte’, aldus Jeanne en Peter.

 

Persoonlijk weet ik dat de kracht van de natuur mij goed doet en dat ik hou van de vrijheid die je hebt in een landelijke omgeving. Dat komt misschien ook wel omdat ik tien jaar in Drenthe heb gewoond. Een moment voor jezelf hier werkt inspirerend en relativerend. Iedereen heeft zo zijn dingen en even ‘weg zijn’ betekent voor mij dat ik op een afstand naar dingen kan kijken en het soms in een ander perspectief kan plaatsen. Daarnaast werkt het ook nog eens inspirerend. Want als ik rust neem en mij daaraan overgeef dan komt er ruimte vrij in mijn hoofd om nieuwe dingen te creëren. Wat mij betreft petje af voor Jeanne en Peter en een dikke pluim, zij hebben met Spa Parel in ‘t Groen een plek ontworpen waar voor ontspanning en bezieling waar je weer in balans komen.

 

En wil je gewoon lekker genieten van alle wellness faciliteiten voor jezelf zonder een specifieke reden dan is dat natuurlijk helemaal prima! Ik zeg; ‘GENIET ERVAN’!

 

Nog even op een rij wat De Hooiberg zo’n fijne Wellness Spot locatie maakt:

 

 1. Je kan vanuit de panorama sauna uitkijken over de weilanden;
 2. Vanuit bed kan je uitkijken door de kamerhoge ramen op de wellness tuin;
 3. Binnen kan je met zijn tweeën tegelijkertijd stomen in de stoomcabine met zitbank;
 4. Je kan buiten relaxen op de loungebedden of een dommel dutje doen op de relaxbank;
 5. Bij goed weer kan je buiten ontbijten aan de grote houten tafel terwijl je de koeien ziet grazen;
 6. In de avond bubbel je met een fles Rosé of Prosecco en in de ochtend met een koffie gemaakt van koffiebonen;
 7. Samen douchen onder een stortdouche met 2 douchekoppen van het gave merk Grand Johnson uit Amsterdam;
 8. Deze privé sauna is Über hip, bedien de infraroodsauna met de wellness iPad, stel jouw persoonlijk muziek in via de Sonos app, sluit je eigen Spotify muzieklijst aan via Bluetooth en bedien de sfeerverlichting.

 

Lees meer over Spa Parel in ‘t Groen – Het Boshuis, waar wij ook zijn geweest!

 


*Wellness Spots Tip >
Verblijf 3 nachten middenin de natuur in een luxe privé sauna in Brabant! Vanaf ongeveer €250,- per persoon kan je eerst overnachten bij De Hooiberg. De volgende dag kan je de omgeving verkennen en de bezienswaardigheden in Oisterwijk en Moergestel bekijken en de tweede nacht kan je vanaf 20.00 uur naar de andere wellness locatie en slaap je bij Spa ‘Parel in ‘t Groen – Het Boshuis en de volgende nacht bij de derde locatie Spa ‘Parel in ‘t Groen – Het Veld!

 

Spa ‘Parel in ‘t Groen’ in Moergestel

 

Alle info spa / sauna ‘Parel in ‘t Groen’ in Moergestel

 

 

 • Voordelen: Er is een Jacuzzi / bubbelbad van Coast Spa*, er is een Finse sauna, er is een lang 2-persoons ligbad, er is een doucheruimte met 2 stortdouches en handkraan naast elkaar met gratis gebruik van heerlijke Rituals mini’s, er is een aparte stoomcabine met bankje waar je naast elkaar kan zitten, er is een infraroodlamp voor 1 persoon, je ligt op een luxe relaxbed en als je overnacht ligt daar een heerlijke zachte topping op met een enorm fijn dekbed dat je ‘s ochtends niet van je af wil doen, ohja en je kijkt vanuit bed zo de tuin in, dus laat die kamerhoge ramen vrij en sluit de deuren niet;

 

 • Reserveren: Spa ‘Parel in ‘t Groen – De Hooiberg kan je reserveren vanaf 2 uur voor 2 personen. Mijn tip, blijf overnachten en maak gebruik van de luxe privé sauna met overnachting. Wil je er ontbijt bij of een fles Prosecco bij aankomst, dan betaal je hiervoor zo rond de €35,- extra.

 

 • Gratis gebruik van shampoo, douchegel, thee, koffie, badjassen, slippers en handdoeken. Tip > neem zelf je scrubzout en scrubhandschoen mee.

 

 • Bereikbaarheid: Je kan de privé sauna in Moergestel het beste bezoeken met een auto. Vanaf de snelweg rij je er in 7 minuten naar toe. De eerste openbaar vervoer mogelijkheid ligt op 20 minuten loopafstand. Reis Tip: Reis met de trein naar Oisterwijk en pak daar een OV-fiets. Je kan dan door het bos, langs Boshuis Venkraai, naar de spa fietsen. Adres: Zandstraat 16a, 5066 DA Moergestel. Bij aankomst zie je een grote metalen deur, druk op de bel en de toegangspoort naar deze bijzondere wellness locatie gaat voor je open.

 

 • Extra mogelijkheden: Fles Prosecco bij aankomst, een bos bloemen op bed, een ontbijt voor de volgende ochtend, een fruit- of tapasschaal voor in de avond, een afgekochte minibar, het is allemaal mogelijk tegen bijbetaling.

 

*Meer info over het verschil tussen een Jacuzzi, een spabad, een bubbelbad en een hottub lees je hier.

 

Luxe privé sauna - ‘Parel in ‘t Groen’ in Moergestel

 

Wat vind jij van deze luxe privé sauna in Brabant?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots