Hotel met wellness in Merano

Ontdek alle spa- en wellness faciliteiten bij Hotel Golserhof in Zuid-Tirol

Hotel Golserhof in Dorf Tirol is het kleinste viersterren wellness superior hotel in Merano en omgeving. Ontdek alle spa en wellness faciliteiten bij Hotel Golserhof in Zuid-Tirol zodat je weet waarom je hiernaar toe wilt op wellness vakantie.

Ontdek alle spa en wellness faciliteiten bij Hotel Golserhof in Zuid-Tirol

Een heerlijk hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol, dat is het tussen de wijngaarden gelegen hotel Golserhof in Zuid-Tirol. Bij het viersterren wellnesshotel Golserhof in Dorf Tirol vinden de gastheren het belangrijk dat je je gelijk thuis voelt, vanaf het eerste moment dat je over de drempel stapt. Het liefste willen zij dat de hotelgasten bij aankomst al voelen alsof ze een keer zullen terugkomen.

Hotel Golserhof in Zuid-Tirol is zo’n plek waar het gemakkelijker is om los te komen van dagelijkse leven en even de tijd voor jezelf te nemen. Laat alles los, geniet van innerlijke rust en vreugde en voel de vitaliteit weer door je lijf stromen. Dat doet je goed en dat zie je. Zelfs tot lang na je wellness vakantie in Zuid-Tirol.

Een gezonde geest en een gezond lichaam, dat is holistisch welzijn en precies waarop alle spa en wellness faciliteiten bij Hotel Golserhof in Zuid-Tirol zijn gericht. Droom snel weg als je de uitgebreide opsomming ziet van alle spa en wellness faciliteiten in dit hotel:

  1. Whirlpools van 38°C;
  2. Afkoelen bij de ijsfontein;
  3. Finse sauna en biosauna;
  4. Binnenzwembad met massagestralen 31°C;
  5. 3x per week sauna-infuus en peeling in de stoomsauna;
  6. Pekelstoombad en infraroodcabine met pekel gemengd;
  7. Buitenruimte met koud water zwembad en warme whirlpool;
  8. Vrij uitzicht op Meran, boomgaarden en wijngaarden vanaf het zwembad;
  9. Wellnesstuin met zonneterrassen met ligstoelen, knuffelnetten en hemelbedden;
  10. Verwarmd panoramisch zwembad van 26°C tot 28°C, (maart tot half november).

♥ Bekijk meer info over de spa- en wellness van dit hotel;
♥ Ontdek hier al onze wellness vakantie tips voor Zuid-Tirol

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol

Verwen jezelf met wellness behandeling met Vitalis Joseph producten

In wellnesshotel Golserhof werken gekwalificeerde medewerkers die exclusieve wellness behandelingen uitvoeren met natuurlijke Zuid-Tiroolse producten. Of het nu gaat om eeuwenoude tradities uit het Verre Oosten of de bijzondere lokale appel- en hooibehandelingen, je kiest de spa behandeling die op dat moment het beste bij je past. Tijdens de wellness behandelingen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten van het merk Vitalis Joseph.

Spa en wellness faciliteiten Hotel Golserhof Zuid-Tirol

Spa en wellness faciliteiten bij Hotel Golserhof in Zuid-Tirol

Van welke spa en wellness faciliteiten bij Hotel Golserhof
in Zuid-Tirol wil jij als eerste gebruik maken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten