Overnachten

Verwen jezelf met een bezoek aan dit spa hotel in Ortisei, Zuid Tirol

25 oktober 2023
Spa- en Wellness Hotel Angelo Engel in Ortisei, Zuid Tirol

Verwen jezelf met een bezoek aan dit Spa- en Wellness Hotel Angelo Engel in Ortisei, Zuid Tirol. Welkom bij de gastvrije familie Demetz.

 

Wellness voor engelen, Spa- en Wellness Hotel Angelo Engel in Ortisei, Zuid Tirol

 

Hotel Angelo Engel is gelegen in de Tiroolse plaats Ortisei, in het Duits bekend als Sankt Ulrich. Dolce vita volstaat hier en de zuidelijke lifestyle staat garant voor genieten. Zowel op gastronomisch, culinair en op het gebied van wellness. In 1547 was het een herberg waarvan zij toen niet hadden kunnen bedenken dat het zou uitgroeien tot een fenomeen.

 

Hotel Angelo Engel is inmiddels al 110 jaar in handen van de familie Demetz, de vrouw van de 3e generatie Demetz is de Nederlandse Michellé. Bij een verblijf in dit gastvrije hotel kom je werkelijk niets te kort en ik genoot ervan om te zien dat Michellé met haar man alles in het werk stelt om het de gasten naar de zin te maken. Elke avond staat er een ander menu op de kaart dat je laat kennis maken met de lokale specialiteiten. Inmiddels staat de 4e generatie aan het roer. Nils Demetz, die een carrière als advocaat opgaf om in de voetsporen van zijn ouders te treden, legt uit wat het ‘geheim’ van Ortisei en Val Gardena is:

 

Ik ben er zelf een goed voorbeeld van. Het geheim en de grote kracht van ons hotel, Ortisei en Val Gardena is ‘familie’. Alle bedrijven in deze regio zijn in handen van allemaal verschillende families. Er is geen grote keten die hier het beeld bepaalt. Elk restaurant, elke skilift, elke berghut, et cetera, is het eigendom van een familie. En al die families drukken met veel liefde, passie en vakmanschap hun stempel op hun eigen bedrijf. Waardoor je hier geen eenheidsworst tegenkomt. Alles lééft en sprankelt op een unieke manier.”

 

In de kelder van Hotel Angelo Engel is één grote wellness ruimte met een Finse Sauna, infrarood cabine, een heerlijk bubbelbad en zelfs een binnenzwembad van waaruit je ook nog eens naar buiten kunt zwemmen. In de tuin staat er ook nog eens een sauna blokhut. Wat wil je nog meer?

 

De kamers zijn compleet ingericht in de stijl van de omgeving. De kingsize bedden met dikke matrassen slapen heerlijk en de badkamer is zeer ruim. Ik ben vooral fan van het heerlijke ruime balkon dat een top uitzicht biedt over de tuin en de daarachter liggende bergen.

 

♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor dit mooie spa hotel in Ortisei.
♥ Op vakantie met het gezin? Bekijk dit kindvriendelijke wellness hotel in Ortisei.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

Spa- en Wellness Hotel Angelo Engel in Ortisei, Zuid Tirol

Nóg meer wellness vakantie tips voor Zuid-Tirol

 

  1. Kuurstad Meran;
  2. Hotel Villa Kastelruth;
  3. Zuid-Tiroler hooibaden;
  4. Top 5 Kneipp baden in Zuid-Tirol.

 

Wellness Spot: Hotel Villa Kastelruth Zuid-Tirol

 

Zou jij ook wel eens bij Spa- en Wellness Hotel Angelo Engel in
Ortisei in Zuid Tirol willen overnachten?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots