Spa Wellness Panorama Royal Hotel

Nóg meer Spa & Wellness faciliteiten bij Panorama Royal in Bad Häring

Het Oostenrijkse dorp Bad Häring is het eerste kuuroord in Tirol! Niet zo gek dat je hier een aantal fijne spa hotels vind. Hoewel het er al heerlijk vertoeven was voor wellness liefhebbers zijn er nu nóg meer Spa & Wellness faciliteiten bij het Panorama Royal Hotel in Bad Häring.

Spa & Wellness bij Panorama Royal Hotel in Bad Häring

Zoals de naam al zegt is het plaatsje Bad Häring een kuuroord in Oostenrijk. Bad Häring is zelfs het eerste kuuroord in Tirol! Wij schreven al eerder een uitgebreid artikel over dit wellness hotel in Bad Häring. Niet voor niets was dit luxe wellness hotel dan ook al aangesloten bij Leading Spa Hotels

Wellness liefhebbers hadden al een ruime keuze uit wellness faciliteiten bij dit hotel, maar onlangs zijn de Spa & Wellness faciliteiten bij Panorama Royal Hotel nóg meer uitgebreid. Het wellness oppervlakte van dit hotel is verdubbeld en dat betekent dat er ruimte was voor een aantal nieuwe spa en wellness faciliteiten, zoals:

  1. Heerlijk 33°C graden warm relaxatiebad;
  2. Volledig nieuw 32°C warm panoramisch binnenbad;
  3. Tegen eind juni een nieuw 25 meter lang sportbad met een koudwaterbekken en een whirlpool van 34°C.

Veeleisende spa kenners en wellness liefhebbers zijn het erover eens, Hotel Panorama Royal was al een heerlijk wellness hotel, maar met de met komst van nóg meer spa en wellness faciliteiten op het gebied van binnen- en buitenbaden zie je echt dat wellness in het DNA van het luxe hotel zit. Met maar liefst een verdubbeling van het wellnessoppervlakte kunnen hotelgasten nog meer ontspanningsmomenten beleven.

Het volledig nieuwe 32°C warme panoramische binnenbad is verbonden met het heerlijke 33°C graden warme relaxatiebad buiten. Voor veel spa- en wellness liefhebbers is het een extra pluspunt bij een wellness hotel als je van binnen naar buiten en terug kan zwemmen. Voor wie graag een actieve en ontspannende vakantie combineert kan (naar verwachting) vanaf eind juni terecht in het nieuwe 25 meter lange sportbad.

♥ Ontdek hier alle wellness arrangementen bij dit hotel.
♥ Lees hier meer over het nieuwe Panorama Royal hotel restaurant.
♥ Zie hier ons complete artikel over dit wellness hotel in Bad Häring.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness hotel Panorama Royal

Heb jij al zin om alle Spa & Wellness faciliteiten
bij Panorama Royal Hotel in Bad Häring te ontdekken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen