Spa en Wellness vacatures

Vind een leuke job in de Spa & Wellness branche en ontwikkel jezelf!

Ben je op zoek naar een leuke job in de Spa en Wellness branche? In dit overzicht delen wij graag de leukste spa en wellness vacatures met je zodat je in één keer kan zien waar je allemaal kan solliciteren.

Ontdek leuke Spa en Wellness vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe job, wil je eindelijk die stap zetten om eens iets anders te gaan doen of wil je je graag verder ontwikkelen bij een ander bedrijf? Wat de reden ook is, wij maken het zoeken naar een leuke nieuwe baan graag makkelijker voor je en geven je tips waar leuke Spa en Wellness vacatures open staan. Doe er je voordeel mee!

  1. Check de jobs bij Blue Wellness, onderdeel van Fletcher
  2. Bekijk diverse banen in de wellness branche via Indeed.
  3. Werken in de wellness branche kan bij het IWR. International Wellness Resorts is bekende van van diverse wellnessresorts in Nederland, België en Duitsland. Zoals Elysium, Zwaluwhoeve en Hezemeer. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Heb jij een leuke wellness job openstaan?
Mail ons voor de mogelijkheden om de wellness job te delen met onze lezers!

Badkledingdag sauna
*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons