Sportresort Hohe Salve Hopfgarten im Brixental

Move & Relax filosofie bij Sportresort Hohe Salve in Hopfgarten im Brixental

Vanuit Nederland kan je in ongeveer 11 uur naar Hopfgarten-Markt rijden voor een ‘Move & Relax’ vakantie bij Sportresort Hohe Salve dat is gelegen in Hopfgarten im Brixental, Oostenrijk. Dit wellness en sportresort ligt direct naast het dalstation van de kabelbaan Hohe Salve in de Kitzbüheler Alpen.

‘Move & Relax’ vakantie bij Sportresort Hohe Salve Hopfgarten im Brixental

Beweging is goed voor je en ontspanning ook! Die twee dingen zijn de fundering van de filisofie van het Sportresort Hohe Salve in Hopfgarten im Brixental in Oostenrijk. Zij bieden uitgebreide mogelijkheden aan voor een ‘Move & Relax’ vakantie nabij het dalstation van de Hohe Salve in de Kitzbüheler Alpen. In de Oostenrijkse Kitzbüheler Alpen kan je energie tanken en ontspannen. In de omgeving kan je wandelen, fietsen, golfen, tennissen en paragliden.

Maak je klaar voor een sportieve herfst in de Kitzbüheler Alpen en kies voor een verblijf bij Sportresort Hohe Salve in Hopfgarten im Brixental. De herfst staat hier in het teken van motiverende ‘Power Days’.

Actief bezig zijn, werken aan je conditie, wandelen of fietsen tijdens de mooie herfstdagen in de buitenlucht en natuurlijk met volle teugen genieten van het leven, zowel op culinair gebied als ontspannen in de spa. Das Hohe Salve Sportresort is hiervoor het juiste adres.

♥ Ontdek hier alles over dit sporthotel;
♥ Bekijk de reizen naar dit hotel ook via TUI;
♥ Handig! Bekijk hier al onze sporthotel in Oostenrijk tips voor relaxte en actieve vakantie. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Das Hohe Salve Sportresort

Momenten van ontspanning en actief baantjes trekken in sportzwembad

Als je na een dag in de natuur terugkeert naar Das Hohe Salve Sportresort kan je je verheugen op heerlijke momenten van ontspanning. Ga ongestoord baantjes trekken in het 25 meter lange sportzwembad (binnen- en buitenzwembad) met uitzicht op de omgeving.

Zweten en diep ademhalen kan in het saunalandschap. Heb je behoefte aan een sportmassage dan is dat uiteraard mogelijk en wil je een ontspannende en/of een schoonheidsbehandeling dan is er volop keuze uit het spa menu.

Sportresort Hohe Salve Hopfgarten im Brixental

Innovatieve sportprogramma’s op basis van Move & Relax-filosofie

Het Sportresort Hohe Salve in Hopfgarten im Brixental in Oostenrijk heeft in samenwerking met sportwetenschappers van de Universiteit van Innsbruck en de Oostenrijkse Olympisch kampioen schansspringen Toni Innauer een concept ontwikkeld voor innovatieve programma’s.

De Move & Relax-filosofie is samengesteld op basis van bevindingen uit de competitiesport die kunnen worden toegepast in het dagelijks leven en op vakantie. Het concept bestaat uit een samenspel tussen actieve beweging en individuele regeneratie dat is aangevuld met vitale voeding.

Zo kan je tijdens je wellness- en sportvakantie bij Sportresort Hohe Salve in Hopfgarten im Brixental in Oostenrijk meegaan met begeleide fietstochten en wandelingen en je laten adviseren over verschillende workouts die passen bij jou doelstellingen.

Voor wie nog verder wil gaan, er zijn gecertificeerde coaches aanwezig in het hotel die professionele personal trainingsschema’s aanbieden. In de Move & Relax-ruimte zijn ook experts beschikbaar voor prestatiediagnoses om relevante gezondheids- en fitheidsparameters te bepalen. Op basis van deze waarden kan op verzoek een persoonlijk trainingsplan worden ontwikkeld.

Hotel met personal training Oostenrijk

Krijg jij al zin in een ‘Move & Relax’ vakantie bij
Sportresort Hohe Salve Hopfgarten im Brixental
in 
Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen