Lifestyle, Spa & Sauna

Ontspannen aan het strand bij een strandtent met hottub!

18 juni 2020
Strandtent met hottub of Jacuzzi

Ontspannen aan het strand bij een strandtent met hottub of Jacuzzi! Hoe heerlijk is dat?! Even je voeten afspoelen van het zand en dan opwarmen na je duik in zee in een warm bad en de frisse zeelucht opsnuiven.

 

Strandtent met hottub of Jacuzzi – ’s Gravenzande

 

Een frisse duik in zee op de wat koelere stranddagen en daarna een warm bad bij een strandtent met hottub of Jacuzzi, dat is pas echt thuiskomen! Bij de strandtent Elements Beach in ’s Gravenzande was het een lang gekoesterde droom. De mannen daar bouwden dit voorjaar aan hun grote droom een op hout gestookt bubbelbad bij een strandtent.

 

Dat deden ze uiteraard voor zichzelf omdat hen dat zo fijn leek. Maar ze genieten er niet alles van, ook als gast van Elements Beach kan je gebruik maken van het bubbelbad op het strand. Opwarmen in een warm bubbelbad na een frisse duik in de zee, samen genieten met elkaar of met vrienden van de zonsondergang en een flesje bubbels. You name it en het kan! #Zinin?

 

*Gek op hottubs? Wat dacht je van een huisje met hottub als wellness vakantie?

 

Strandtent met hottub of Jacuzzi

 

Helemaal in je element tijdens yoga op het strand

 

Bij Elements Beach in ’s Gravenzande kan je niet alleen naar de standtent met hottub. Je kan er een complete wellness dag aan het strand van maken. Wat dacht je van een yoga les op het strand! Blote voeten in het zand, het ruisen van de zee, wind in je haar en een vurig zonnetje. Helemaal in je element bij Elements Beach.

 

Yogadocent Iris Jansen van We Flow Strandyoga is net terug van haar yoga opleiding in India waar ze Vinyasa helemaal onder de knie kreeg. Vinyasa yoga is een actievere vorm van yoga waarin de ademhaling gebruikt wordt als leidraad om van de ene yoga oefening naar de andere yoga oefening te bewegen. Op die manier wordt er een yoga flow gecreëerd.

 

Yoga is voor iedereen geschikt. Ben je op zoek naar wat meer ontspanning? Wil je je fitter voelen? Wil je werken aan kracht? Doe eens mee aan een yogales en ervaar de uitdaging voor je mind & body. De yoga lessen op het strand van ’s Gravenzande vinden iedere week plaats op woensdag, vrijdag en zondag. Het lesrooster van de yoga lessen op het strand in ’s Gravenzande kan je hier vinden. Doe jij veel aan surfen? Sinds 2020 is ook Surschool Waves ‘N Ripples hier gevestigd. Een combinatie les Surf Yoga is dan ook mogelijk.

 

*Ontdek hier meer over yoga op het strand in Scheveningen.
**Meer info wat Vinyasa Yoga is kan je ook hier lezen.
***Ook leuk, ontdek ook de online Happy with Yoga cursussen.

 

Yoga op het strand

 

Surf Yoga les op het strand

 

Ben jij wel eens naar een strandtent met hottub of Jacuzzi geweest?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots