Super hydrate overnight masker van Paula's Choice review

Super hydrate masker van Paula’s Choice, gezichtsmasker gevoelige huid

Op zoek naar een gezichtsmasker voor de gevoelige huid dat je ’s nachts kan laten intrekken of afspoelen? Ontdek het Super hydrate overnight masker van Paula’s Choice in deze review.

Super hydrate overnight masker van Paula’s Choice

Een gezichtsmasker dat roodheid verminderd, de huid kalmeert en langdurige hydratatie biedt aan een gevoelige huid, dat beloofd het Award winnende product Super hydrate overnight masker van Paula’s Choice. Allure Magazine riep dit product uit tot een van de ‘Best of Beauty 2020’ producten. Leuk om te weten is dat Paula dit beauty product ontwikkelde in samenwerking met huidtherapeut Annica Forsgren Kjellman uit Zweden, mede-oprichtster van Skincity. De ingrediënten die de werking aan dit product geven zijn:

Reishi-paddenstoel
Deze paddenstoel bevat een triterpenoïden-extract, wat sterke ontstekingsremmende eigenschappen heeft en irritatie en roodheid in de huid vermindert.

Arctische bergbraam
Deze bes is rijk aan fenolverbindingen die een antioxiderende werking hebben en talloze processen elimineren die een gevoelige of rode huid kunnen veroorzaken.

Shea-boter
Plantaardige vetstof, gewonnen uit de kariteboom. Werkt verzachtend voor de droge huid, maakt een crème rijker en is een goede bron van antioxidanten.

Zelf heb ik alleen ervaring met shea-boter. Ik heb wel eens een pure variant van shea-boter handcrème gebruikt toen mijn handen heel erg droog waren in de winter. Dat product hydrateerde heel goed, maar liet mijn huid wel vet aanvoelen.

Tijd voor een kennismaking met het Super hydrate overnight masker van Paula’s Choice dus. Ik gebruikte het gezichtsmasker na mijn gebruik van het Clinical Retinol + Bakuchiol Treatment product van Paula’s Choice. Mijn huid was inmiddels weer gekalmeerd na mijn beleving met het retinol treatment. Eens zien of dit product, wat naar mijn weten vooral verzachtende en kalmerende ingrediënten heeft, mijn huid goed zal verzorgen.

Het masker heeft een aparte structuur, een gel-achtige crème en is een beetje transparant geel van kleur. Op de huid aangebracht zag je bij mij alleen een wat glimmende laag over mijn huid liggen. Voor mijn huid, die redelijk ‘normaal’ is, dus niet droog en niet vet op de wangen, licht vettig en soms droog op het voorhoofd en kin, was het genoeg om dit masker voor 20 minuten of een uur, op te laten zitten.

Je kan dit gezichtsmasker voor de gevoelige huid ’s nachts laten intrekken of afspoelen na gebruik. Voor ’s nachts zou ik persoonlijk liever een dikke crème die goed intrekt opsmeren maar dat is ook maar net wat jezelf fijner vindt. Het Super hydrate overnight masker van Paula’s Choice doet goed zijn werk merk ik. Mijn huid voelt na gebruik zacht en lijkt iets egaler van teint (wat waarschijnlijk komt door de kalmerende werking ervan). Een heel fijn masker dus, wat je huid net een beetje extra kan geven!

*Ontdek zelf het Clinical Niacinamide 20% Treatment van Paula’s Choice;
**Last van een gevoelige huid? Probeer dan ook eens deze producten van Rosalique

Gezichtsmasker voor de gevoelige huid

Al mijn reviews en ervaringen met Paula’s Choice

  1. Review Clinical Retinol + Bakuchiol Treatment product van Paula’s Choice
  2. Glanzende huid? Review van exfolianten Paula’s Choice, daar gaat je huid van stralen!
Reviews en ervaringen met Paula's Choice

Waarom Paula’s Choice beauty producten gebruiken

Ik gebruik de beauty producten van Paula’s Choice sinds ik het huidboek van Dr. Jetske Ultee heb gelezen. Met behulp van dat boek heb ik al mijn kennis vergaard over welke ingrediënten je zou moeten vermijden voor de gevoelige huid. En welke ingrediënten een herstellende of kalmerende werking op de huid kunnen hebben.

In mijn zoektocht naar wat goed en minder goed is voor je huid ontdekte ik de Amerikaanse Paula Begoun die dezelfde ideeën heeft als Dr. Jetske Ultee. Zo ontdekte ik de hele huidverzorging productlijn van Paula Begoun, dat dus Paula’s Choice heet. De exfolianten, waar mijn interesse destijds in lag, waren een stukje goedkoper geprijsd dan die van Dr. Jetske Ultee, vandaar mijn keuze om de beauty producten van Paula’s Choice te gaan uitproberen en dat gebruik ik nu jaren later nog steeds.

*Koop deze Paula’s Choice producten met korting.
**Ook leuk, vertel je vrienden over Paula’s Choice en geef korting!
***Leuk om te weten, dit is de nummer 1 wereldwijde bestseller van Paula’s Choice!
****Bestel je in één keer voor meer dan €40,-? Dan worden de producten gratis toegestuurd.

Waarom Paula's Choice beauty producten

Hoe klinkt dit gezichtsmasker voor de gevoelige huid dat je ’s nachts kan
laten intrekken of afspoelen? En zou jij het Super hydrate overnight masker van Paula’s Choice gebruiken naar aanleiding van deze review van Marijke?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons