Lifestyle

Een lange mindful wandeling? Dan is het fijner om speciaal sportondergoed te dragen

25 april 2022
SuperSales dames lingerie

Ga jij een lange mindful wandeling maken? Dan is het fijner om speciaal sportondergoed te dragen dan mooie dames lingerie met bijvoorbeeld een afwerking van kant. Bij SuperSales verkopen ze allerlei soorten dames lingerie, van sportondergoed tot mooie lingerie van de meest bekende merken.

 

Draag sportondergoed tijdens een lange wandeling

 

Ga je even de hond uitlaten, een stukje wandelen met vriendinnen door het bos of met je partner even uitwaaien tijdens een strandwandeling. Dan is het natuurlijk prima om mooie dames lingerie te dragen waar je je fijn in voelt.

 

Ben je van plan om een lange mindful wandeling te maken door een Nationaal Park of wil jij tijdens je vakantie in de bergen naar die ene berghut wandelen waar er een stomende hottub op je wacht? Dan is het fijner om speciaal sportondergoed te dragen omdat dat elastisch is, een isolerende werking heeft en gemaakt van materiaal dat transpiratievocht kan afvoeren. Dit zorgt ervoor dat je je lichaamswarmte beter kunt vasthouden. Belangrijk is wel dat je ook goede ademende kleding over je dames ondergoed draagt, want anders kan er alsnog geen vocht worden afgevoerd tijdens het wandelen. Ondergoed van katoen is niet aan te raden want dit houdt vocht juist vast. Beter is het om te kiezen voor ondergoed van polyester of bijvoorbeeld merino wol. Bekijk hier onze complete Wol & Wellness Special.

 

Bij lange wandelingen kan het voorkomen dat vrouwen last krijgen van schuurplekken tussen de bovenbenen. Je kan er ook eens aan denken om tijdens een wandeling een boxershort te dragen. Omdat de randen van een boxershort niet in je liezen zit heb je minder kans op schuurplekken. Denk niet alleen aan de onderkant als je op zoek bent naar lingerie voor tijdens een lange wandeling. Het dragen van een sportbeha is ook zeker aan te raden omdat die meer steun geeft tijdens een wandeling aan je borsten. Net als sportondergoed is ook een sportbeha gemaakt van materiaal dat transpiratievocht opneemt. Over het algemeen hebben alle sportbeha’s bredere banden wat minder snel schuurplekken veroorzaakt. Wij hebben de tips voor het uitzoeken van sportondergoed voor een lange wandeling nog even op een rij gezet:

 

  1. Kijk goed naar het materiaal waarvan het ondergoed is gemaakt
  2. Kies voor lingerie dat past bij je wandeling en de weersomstandigheden
  3. Neem de tijd om te passen, ondergoed mag niet té los en niet té strak zitten
  4. Draag een sportbeha en een boxershort tijdens het wandelen voor meer comfort

 

♥ Ontdek al onze wellness wandelingen en mindful wandel tips.
♥ Woon je in omgeving Den Haag? Bekijk al deze wandelen in Den Haag tips.
♥ Gun jezelf fijne loungewear voor dames om in te relaxen na een lange wandeling. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

Super Sales Dames lingerie

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots