Overnachten, Spa & Sauna

Wellness with a mountainview, Tauern Spa Kaprun – Zell am See

28 November, 2017
Wellness with a mountainview, Tauern Spa - Kaprun

Niets fijner dan na een dag in de sneeuw opwarmen in een sauna, bubbelen in een hottub en afkoelen met sneeuwvlokken op je lichaam. Wellness with a mountainview, dat is wat je hebt bij de Tauern Spa Kaprun. Vanuit een sauna op de eerste verdieping kan je door het panoramaraam zelfs naar de besneeuwde bergen kijken, zo tof!

Wellness bij Tauern Spa Hotel & Therme 

 

Aan de rand van Kaprun vind je het viersterren hotel, Tauern Spa Hotel & Therme. Als niet gast van het hotel kan je een dagkaart kopen om gebruik te maken van de spa faciliteiten. Met een oppervlakte van 20.000 m2 kan je jezelf hier een hele dag verwennen en vermaken. 12 Binnen- en buitenzwembaden, 13 verschillende sauna’s en stoombaden en een ontspanningsruimte met open haard. Als je de dagkaart koopt is dat inclusief gratis thee en vruchtensapjes. Vooral het buitenzwembad is een echteWellnessSpot met uitzicht op de bergen.

 

Tauern Spa Kaprun

 

Tauern Spa Kaprun - Oostenrijk

 

Panorama - Relax - Tauern Spa

 

 

Fitnessruimte en Spa faciliteiten Tauern Spa

 

In het hotel is een moderne fitnessruimte van waaruit je een panoramisch uitzicht hebt op de bergen. Als gast van het hotel kan je gratis gebruik maken van de fitnessruimte.

 

Speciaal voor kinderen is er ook een sparuimte aangelegd met diverse faciliteiten bestaande uit een groot buitenzwembad, twee glijbanen, een zwembad voor peuters en een speeltuin. Zijn de kids jonger dan drie en wil jij kunnen ontspannen? Dan kan je gebruik maken van de professionele kinderopvang.

 

Skigebied Kitzsteinhorn – Zell am See – Kaprun

 

Het skigebied Kitzsteinhorn behoort tot Kaprun en skigebied Schmitten ligt in Zell am See. Met je skipas kan je zowel in Kaprun als in  Zell am See skiën. Het skigebied Kitzsteinhorn ligt op vijf kilomtere afstand van de Tauern Spa. Het voordeel van een winter wellness break naar deze Oostenrijkse regio is dat het sneeuwzeker is door de gletsjer op 3.000 meter hoogte.

 

Op het reismagazine Travel around with me vind je een uitgebreid artikel over de twee skigebieden inclusief tips die je moet gaan ontdekken, bestaande uit:

 

  • ICECAMP Kitzsteinhorn
  • Uitzichtpunt Gipfelwelt 3000
  • Uitkijkpunt ‘Top of Salzburg

 

Skigebied Kitzsteinhorn – Zell am See – Kaprun

 

Sauna en zwembad in Kaprun – Zell am See

Kan jij niet wachten om ook te gaan zwemmen in dit rooftop zwembad met uitzicht op de bergen? Check hieronder de prijzen en beschikbaarheid van Tauern Spa Hotel & Therme.

 

Het fijne aan de hotelkamers van de Tauern Spa is dat ze allemaal uitzicht hebben op de bergen en beschikken over een balkon. In iedere kamer zit een minibar die gratis gebruikt kan worden en die elke dag wordt bijgevuld met alcoholvrije dranken. Tegen betaling kan je gebruik maken van de parkeergarage.

 

Tauern Spa Hotel & Therme

 

Skylinepool TAUERN SPA

 

Winter Wellness break @ Tauern Spa Hotel & Ther

 

Ga jij wel eens naar een wellness resort tijdens een wintersport vakantie?

Print Friendly, PDF & Email
1

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Laat je inspireren @Wellness Spots

Wellness Spots