Tax Free shoppen op Gran Canaria

Tax Free beauty shoppen op Gran Canaria, extra voordelig!

Ga jij op vakantie naar de Canarische Eilanden? Dan is het leuk om te weten dat je Tax Free shoppen op Gran Canaria kan. Zo kan je extra voordelig je beauty inkopen doen op de Spaanse eilanden.

Tax Free shoppen op Gran Canaria

Op Gran Canaria kan je taxfree shoppen, ideaal om hier je favoriete beauty producten te kopen! Hoewel Spanje zich binnen de Europese Unie vind hebben de Spaanse Canarische Eilanden een uitzondering op de regel. Dat betekent dat een aantal producten een stuk voordeliger op de 5 Canarische Eilanden zijn.

Heb jij dus vakantieplannen naar Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura of La Gomera dan shop je eigenlijk buiten de Europese Unie en is het dus taxfree shopping. Er is dus geen vrij verkeer van goederen en dat betekent dat je bent onderworpen aan de limieten voor invoer van producten voor persoonlijk gebruik.

Neem jij een lekker geurtje mee om thuis aan iemand te geven? Laat het dan in elk geval niet inpakken want je producten in geschenkverpakking zijn niet voor persoonlijk gebruik volgens de douane regels en dat betekent dat je automatisch alsnog invoerrechten en BTW zal moeten betalen als je de invoer limieten overschrijd. Vanuit de Canarische Eilanden mag je als vliegpassagier maximaal een waarde van €430,- per persoon invoeren.

Wat betreft de douane regels voor invoer in Nederland en wat er mee mag in je bagage kan je deze website checken en deze informatie van de Belastingdienst.

  1. Ga naar de Mógan Mall in Puerto Rico.
  2. Bezoek de luxe Aloe Vera shop in Las Palmas.
  3. Leuke beauty souvenir, een ‘Natural Volcanic Exfoliating Stone‘.
  4. De producten komen van het Canarische eiland Lanzarote maar Alma de Canarias ruikt zo lekker dat het wel de moeite waard is om te vermelden.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Tax Free shoppen op Gran Canaria

Reistips Gran Canaria

  1. Volg deze mooie autoroute op Gran Canaria.
  2. Ga Tax free beauty shoppen op Gran Canaria.
  3. Al onze tips voor wellness hotels op Gran Canaria
  4. Handig! Vergelijk hier alle autohuur prijzen op Gran Canaria
  5. Bekijk alle tips voor autohuur op Gran Canaria zonder creditcard.
  6. Kies voor een dagje relaxen bij een Beach Club met spa faciliteiten.
Wellness hotels op Gran Canaria

Wat zou jij Tax Free shoppen op Gran Canaria?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons