Beauty, Lifestyle

Ontspan met Thaise massage of met Thaise Wellness in Nederland

28 maart 2021
Thaise massage in Nederland

Mis jij Thailand ook zo? Wij wel! In februari 2020 waren wij nog in Thailand voor een wellness reportage. Het is nog even wachten voor wij weer naar Thailand kunnen reizen maar wij kunnen wel van een Thaise massage in Nederland genieten. Ons land barst van de Thaise wellness mogelijkheden.

 

Thaise massage in Nederland, geniet van Thaise wellness in eigen land

 

Een Thaise massagesalon is de perfecte plek om tot rust te komen, de spieren in het lichaam te ontspannen en bij te komen na een werkdag of drukke week. In Thailand kent de (Thaise) massage een lange geschiedenis en wordt het gezien als een traditionele geneesmethode. De massagetechniek, oorspronkelijk geïntroduceerd door boeddhistische monniken om harmonie tussen lichaam en geest terug te vinden, kenmerkt zich door de combinatie van yoga technieken, acupressuur en het stretchen van het lichaam.

 

Deze combinatie zorgt voor onder andere nieuwe energie, een ontspannen lichaam en geest. Gelukkig kan deze bijzondere techniek ook in Nederland ervaren worden bij verschillende massagesalons verspreid door het hele land. Voor iedereen die zich voor even in Thailand wilt wanen, kan via Treatwell een heerlijke Thaise massage reserveren.

 

♥ Bekijk hier alle Thaise massagesalons bij Treatwell en reserveer.
Voor iedereen die zich voor even in Thailand wilt wanen, kan via de Treatwell app met kortingscode TM15 15% korting krijgen op een heerlijke Thaise massage. Geldig tot 30 april 2020!

 

 

Thaise massage in Nederland - Saijai Wellness Den Haag

 

Ontspannen met een Thaise massage in Den Haag

 

Voor wie Thailand hoog op de bucketlist heeft staan, kan bij Saijai Wellness een glimp opvangen van wat het land te bieden heeft. De salon is prachtig ingericht met authentieke Thaise meubels en er hangt een positieve en rustgevende sfeer.

 

Boek hier een traditionele Thaise massage en je zit zeker goed, de eigenaresse heeft namelijk haar diploma’s behaald op de wereldberoemde Wat Pho Traditional Medical School in Bangkok.

 

♥ Ontspan met een Thaise massage bij Saijai Wellness in Den Haag.

 

Thaise massage in Den Haag - Saijai Wellness

 

Een Thaise massage in Rotterdam

 

Herbeleef je reis naar Thailand bij Thingbai Massage in Rotterdam. Hier geniet je van verlichtende behandelingen in huiselijke sferen. De gediplomeerde masseuses geven jou graag advies over welke van de vele beschikbare Thaise massages het beste bij jou past.

 

Zo zijn bijvoorbeeld ook gecombineerde massages op aanraden mogelijk. Naast traditionele Thaise massages zijn ook sport- en zwangerschapsmassages boekbaar.

 

♥ Check je agenda voor afspraak bij Thongbai Massage in Rotterdam.

 

Thaise massagesalon in Rotterdam

 

Traktatie voor lichaam en geest in Amsterdam

 

Behoefte aan ontspanning? Bij BodyMind in Amsterdam wordt met behulp van lichaamseigen technieken de balans van binnenuit hersteld.

 

Hier kun je terecht voor onder andere drukpunt massages, Thai yoga massage of ademmeditatie. Een fijne plek om innerlijke rust te ervaren én in gedachten terug te gaan naar jouw reis door Thailand.

 

♥ Maak een reservering bij BodyMind in Amsterdam.

Thaise massagesalons bij Treatwell

 

Een stukje Chiang Mai in Utrecht

 

Chiang Mai is dé digital nomad hub ter wereld en erg geliefd onder backpackers in Thailand. Dankzij Chiang Mai Spa vind je een stukje van deze bijzondere stad terug in Utrecht. Hier kun je jezelf weer even helemaal opladen en je innerlijke rust terugvinden.

 

Dit met behulp van verschillende massages, een  acupressuur behandeling, gezichtsbehandelingen of een van de vele arrangementen. Maak gebruik van de jacuzzi in de salon of ontspan bij de aromatherapie.

 

♥ Plan een afspraak bij Chiang Mai Spa in Utrecht.

 

Thaise wellness in Nederland

 

Thaise massages en meer in Capelle aan den IJssel

 

Even terug op vakantie bij JINO’S Nails & Thai Massage. Zoals de naam al zegt, biedt de salon naast traditionele Thaise massages ook een manicure en/of pedicures aan.

 

Deze eerste massagesalon in Capelle aan den IJssel is al snel uitgegroeid tot een local treasure en is perfect voor iedereen die verschillende soorten Thaise massages wilt uitproberen: van traditioneel tot deep tissue.

 

♥ Geniet van Thais wellness moment bij JINO’S Nails & Thai Massage

 

Thaise massages in Nederland

 

Geniet jij alleen in Thailand van Thaise wellness of
reserveer jij wel eens een Thaise massage in Nederland?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots