Spa & Sauna

Relax in deze thermale bronnen in Argentinië

5 augustus 2023

Zin in een vakantie naar Zuid-Amerika en wil je ontspannen in een van de thermale bronnen in Argentinië? Bekijk eens of deze warmwaterbronnen op je route liggen.

 

Thermale bronnen in Argentinië

 

Heb jij reisplannen naar Zuid-Amerika en wil je ook lekker ontspannen tijdens je vakantie? Wat dacht je van een rondreis door Argentinië en onderweg langs de route thermale bronnen in Argentinië bezoeken? Elke keer als wij weer een paar mooie warmwaterbronnen in Argentinië ontdekken dan zullen wij dit artikel updaten en aanvullen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Ontspannen in Termas de Río Hondo

 

Termas de Río Hondo is een Argentijnse ontspanningsbestemming. In Río Hondo borrelt natuurlijk thermaal water naar boven dat alle ingrediënten bevat voor een ontspannen wellness vakantie in Argentinië. Termas de Río Hondo is een kuuroordstad waar alles is ingericht op het ontvangen van toeristen die de thermale bronnen in Argentinië willen bezoeken.

 

Termas de Río Hondo heeft het grootste aantal warmwaterbronnen van het hele continent. Het ligt boven een gemineraliseerde warmwaterbron met een straal van 12 kilometer met koolstof geïoniseerd water. De beste tijd van het jaar om deze thermale bronnen in Argentinië te bezoeken is tijdens de Argentijnse winter.

 

 

Zou jij ook wel eens de thermale bronnen in Argentinië willen bezoeken?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots