Lifestyle

Bloedheet in de sauna met Annet haar thriller ‘Bloedheet’

1 augustus 2021
Thriller Bloedheet van Annet Hulst

Op zoek naar een boek om mee te nemen naar de sauna? De thriller Bloedheet van Annet Hulst speelt zich af in een wellnessresort!

 

Thriller Bloedheet van Annet Hulst, spanning in sauna

 

Stel dat je uit nieuwsgierigheid je DNA opstuurt naar een bedrijf dat het vergelijkt met DNA van anderen. Stel dat je op deze manier op een groot familiegeheim stuit. Het overkomt de 18-jarige studente Fee in de thriller Bloedheet, die op 15 mei 2021 zal verschijnen.

 

Fee Wilkens studeert geschiedenis in Leiden. Sinds enkele maanden woont ze, met haar beste vriendin Rox, in het appartement dat haar ouders voor haar hebben gekocht. Tijdens de voorbereidingen van de vijftigste verjaardag van haar vader doet Fee een schokkende ontdekking.

 

Ze gaat op onderzoek uit en stuit op de dagboeken die de 52-jarige Bas in de gevangenis schreef. Bas groeide op in Apeldoorn. Zijn vader was beheerder van het openluchtzwembad Het Kristal, wat hij later ombouwt tot een succesvol spa resort. Tot er iemand sterft.

 

De thriller Bloedheet speelt zich af in en rond de wellnesswereld. Annet Hulst liet zich inspireren door de tijd dat ze, als 17-jarige, in een sauna werkte. Sindsdien bezoekt ze regelmatig een spa. Annet haar favoriete sauna is BLUE Wellnessresort Leiden waar je via ons met korting naar toe kan.

 

Bestel de thriller Bloedheet van Annet Hulst bij bol.com!

 

 

*Nieuwsgierig? Bestel hier de thriller Bloedheet van Annet Hulst

 

Bloedheet in sauna

 

Dit is wat proeflezers over het boek zeggen:

 

Bloedheet is een spannend boek, ik heb hem niet weg kunnen leggen.” – Books and Paris

 

Annet Hulst weet vanaf de eerste bladzijde de lezer te prikkelen, te boeien en te grijpen. Je wilt weten hoe het zit en kunt niet stoppen met lezen. Van je familie moet je het maar hebben!” – Miriam Bakker van Thrillers & More

 

Het verhaal had me echt in zijn greep, ik wilde het niet wegleggen. Mijn gedachtes werden tussen personen heen en weer geslingerd en de spanning bleef het gehele boek aanwezig.” – Patricia Catsburg van Donderdesign.

 

Wie is Annet Hulst?

 

Annet Hulst werkt in de financiële sector als IT risicomanager en woont met haar gezin in haar geboortestad Leiden. In haar vrije tijd is Annet een echte boekenwurm. Ze is initiatiefnemer van de website Vrouwenthrillers.nl en leest gemiddeld een boek per week. Bloedheet verschijnt op 15 mei 2021.

 

Annet Hulst

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots