Tiny Houses met hottub via Natuurhuisje

17 X Tiny Houses met hottub in Nederland, klein maar fijn ontspannen!

Op zoek naar een knus klein huisje voor een weekend weg in eigen land? Kies een van de knusse Tiny Houses met hottub in Nederland voor een ontspannen weekend weg!

Dé leukste knusse Tiny Houses met hottub in Nederland

Wat zijn Tiny Houses? Zoals de naam al zegt zijn Tiny Houses kleine huisjes waarin alles zo praktisch mogelijk is ingericht. Op een paar vierkante meter vind je alle faciliteiten die je nodig hebt in een huisje. De slimme en compacte inrichting is voornamelijk voortgekomen uit de wens naar meer duurzaamheid en milieubewust leven.

Door heel Europa vind je Tiny Houses en wij zijn natuurlijk het meest geïnteresseerd in de Tiny Houses met wellness faciliteiten. Speciaal voor dit artikel gingen wij op zoek naar de leukste Tiny Houses met hottub in Nederland.

Hou er rekening mee dat er bij het huren van een Tiny House met hottub soms extra moet worden bijbetaald voor het gebruik van de hottub en/of het hout. Over het algemeen is het niet de bedoeling dat je zelf hout meeneemt. Daarnaast kan het zijn dat bij grote droogte in de natuur een houtgestookte hottub niet gebruikt kan worden. Het duurt een tijd voordat de hottub is opgewarmd, soms kan je dat zelf doen en soms kan je aangeven wanneer je er gebruik van wilt maken bij de verhuurder. Lees dus goed de omschrijving per accommodatie. 

♥ Ook leuk, Tiny Houses met een sauna;
♥ Lees hier alles over onze tips voor opstoken hottub.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Tiny Houses met hottub in Nederland

Bekijk hier alle EuroParcs Tiny Houses met een hottub

Op de EuroParcs vakantieparken zijn er vele Tiny Houses met een hottub te vinden. Een van onze favorieten zijn de de vakantieparken EuroParcs de Zanding op de Veluwe en EuroParcs Beekbergen waar je kan kiezen voor een Tiny House met hottub. Ook in Limburg is er een vakantiepark, EuroParcs Maasduinen, waar je Tiny Houses met een hottub kan huren. Het meest bijzondere EuroParcs huisje met een hottub is in Ruinen te vinden, daar kan je namelijk slapen in een boomhut!

♥ Bekijk hier alle EuroParcs met een hottub;
♥ Zie hier de boomhut met hottub in Drenthe;

♥ Ontdek hier EuroParcs de Zanding op de Veluwe, hier EuroParcs Beekbergen en hier EuroParcs Maasduinen.

Slapen in boomhut met hottub

Leuke Tiny Houses met hottub in Limburg

Op dit moment hebben wij twee leuke Tiny Houses met hottub in Limburg voor jullie gevonden. Het enige wat je hoeft te kiezen is, wil je in een vrijstaand natuurhuisje verblijven of in een Tiny House met hottub op een vakantiepark in Limburg?

Vrijstaand Tiny House met hottub in Gennep

Wij hebben weer een mooi vrijstaand natuurhuisje gespot! Dit bijzondere Tiny House met hottub buiten staat in het Limburgse Gennep. Een van de fijne dingen bij dit wellness huisje is dat het hout om de hottub op te stoken bij de prijs is inbegrepen.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van het vakantiehuisje.

Tiny House met Hottub in Limburg

Tiny House met hottub – Maasduinen Limburg

Eerder noemde wij al EuroParcs de Zanding op de Veluwe en EuroParcs Beekbergen waar je kan kiezen voor een Tiny House met hottub. Ook in Limburg is er een vakantiepark, EuroParcs Maasduinen, waar je Tiny Houses met een hottub kan huren.

Ook hier staat de hottub in een gezamenlijke tuin. Het hout dat je nodig hebt voor het opstoken van de hottub kan je kopen bij de receptie. Het is niet toegestaan om je eigen hout mee te nemen.

Tiny House met gedeelde hottub – EuroParcs Maasduinen in Limburg.
♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs Maasduinen in Limburg.

Vakantiepark Droomparken - Maasduinen Limburg

Havenhuisje met hottub en uitzicht Vinkeveense Plassen

Kijk dit nou, we hebben wederom een Wellness Spot aan het water ontdekt! Deze Tiny Houses met hottub en uitzicht vinden wij zó leuk! Er zijn in totaal 9 circulaire Havenhuisjes waar je een weekend kan ‘zwieren’ aan de Vinkeveense Plassen in Utrecht. Je kan alleen van vrijdag tot en met zondag in deze leuke vakantiehuisjes aan het water verblijven omdat er een geheel verblijf wordt georganiseerd en de gedachte van het concept is dat je echt even helemaal tot rust komt. Dat betekent dan ook, dat tijdens een ‘Weekend Zwieren’, van alles voor je wordt verzorgd.

Zo zijn alle maaltijden, inspiratiesessies zoals yoga en een ademsessie, varen met een rustvalkje, het gebruik van de hottub en sauna met andere gasten allemaal inclusief. Zo kan jij echt even de boel de boel laten, hoef je echt nergens aan te denken, kan je energie op doen en na een heerlijk weekend opgeladen huiswaarts keren. Nieuwsgierig?

♥ Bekijk alle mogelijkheden voor een Weekend Zwieren aan de Vinkeveense Plassen.

Tiny House met hottub Utrecht

Knusse Tiny Houses met hottub in Overijssel

Op vakantiepark Mölke in Zuna in de provincie Overijssel kan je maar liefst kiezen uit 14 wellness vakantiehuisjes met een hottub. Gezien dit artikel specifiek gaat over knusse Tiny Houses met een hottub, lichten wij één vakantiehuisje met hottub bij Mölke uit.

Wij laten je graag het knusse Tiny House met hottub voor 4 personen aan de Regge zien. Zie jij jezelf al baden voor de deur van je wellness vakantiehuisje? Het enige wat je moet doen bij aankomst is zelf de reeds gevulde hottub opstoken. Hoe je een hottub opstookt kan je hier lezen.

♥ Bekijk de beschikbaarheid van de Regge Cottage voor 4 personen, zoals op de foto. 

Tiny Houses met hottub in Overijssel

Tiny Houses met hottub via Natuurhuisje

Wil je op vakantie naar een Tiny House in de natuur? Via Natuurhuisje kan je kiezen uit een uitgebreid aanbod van Tiny Houses in de natuur. Vink bij de zoekoptie ‘voorzieningen’, hottub/jacuzzi aan sauna aan en je ziet een overzicht van alle Tiny Houses met een hottub in Nederland. Je kan natuurlijk ook nog ‘sauna’ en ‘zwembad’ aanvinken om nog gerichter te zoek.

Bij Effeniks zoals op de foto hieronder in het Drents Friese Woud kan je in de zomer ook nog zwemmen in het zwembad. En bij het natuurhuisje in het Drentse Norg is er ook nog een sauna. Er is zoveel keuze qua leuke natuurhuisjes met een hottub in Nederland. Bekijk ook onze selectie van natuurhuisjes met sauna met een Wellness Spot factor.

♥ Effeniks bij het huisje op de foto hieronder;
♥ Dit natuurhuisje in Norg in Drenthe heeft een hottub en een sauna;
♥ Bekijk hier alle Tiny Houses via Natuurhuisje.nl met een hottub in Nederland;
♥ Ook een aanrader! Wij zijn bij deze boerderij met hottub, sauna en zwembad in Rhenen geweest. 

Tiny House met hottub in Nederland

Tiny House met hottub en uitzicht in Zeeland (Noordwelle)

Aan de rand van een landgoed in het Zeeuwse dorpje Noordwelle staat een Tiny House met hottub. De hottub kan je zelf opstoken met hout en als die eenmaal warm is kan je genieten van het uitgestrekte polderlandschap. Met het hout dat voor je klaar ligt kan je ongeveer twee keer de hottub opstoken, wil je meer hout dan is dat mogelijk tegen bijbetaling.

Dit natuurhuisje met hottub in Zeeland is van alle gemakken voorzien en heeft de beschikking over twee slaapkamers. Wil je nergens aan hoeven denken dan kan je ook nog badlinnen en keukenlinnen bijbestellen.

♥ Bekijk de beschikbaarheid van dit natuurhuisje in Noordwelle

Tiny House met hottub in Zeeland

Tiny House met hottub en openhaard in Brabant

Ohhh kijk nou, wat een leuk natuurhuisje! Op dit landgoed in Mariahout, Noord-Brabant zijn aan de rand van het bos deze knusse Tiny Houses gebouwd. Vanaf het terras van de cabins kan je uitkijken over de weide waar Alpaca’s lopen. De chill room is tevens de slaapkamer en daarnaast is er een eetgedeelte en een compacte keuken. De badkamer is compleet met regendouche en de hottub maakt dit leuke natuurhuisje helemaal af.

♥ Bekijk beschikbaarheid van de cabin met hottub in Mariahout

Natuurhuisje met hottub en openhaard

Tiny House met hottub op Veluwe

Ook in de mooie provincie Gelderland zijn er heerlijke Tiny Houses met wellness faciliteiten te vinden. Wat dacht je van al onze tips hieronder? Wij zijn benieuwd, naar welk huisje op de Veluwe wil jij als eerste?

Wellness huisjes voor twee met hottub op Veluwe

Zin in een romantisch wellness weekend weg op de Veluwe middenin de natuur? Ontdek de mooie tiny houses van Roompot op de Veluwe! De luxe Cuber heeft een oppervlakte van 42 m2 en is een fijne Outdoor Suite met Hottub middenin de natuur.

♥ Lees hier meer over de Cuber Outdoor Suites met hottub;
↓ Bekijk de beschikbaarheid van de luxe Outdoor Design Suite Cuber op de Veluwe.

Huisje Veluwe met hottub
Outdoor Design Suites Veluwe

Tiny House met hottub op Veluwe – EuroParcs de Zanding

Wil jij een weekend weg naar de Veluwe en genieten van alle comfort van een Tiny House en van wellness? Reis dan naar EuroParcs de Zanding op de Veluwe en kies voor een overnachting in een Tiny House met hottub. *Voorheen heette dit vakantiepark Droomparken de Zanding maar in het najaar van 2021 is Droomparken vakantieparken overgenomen door EuroParcs vakantieparken.

Er staan op dit vakantiepark meerdere Tiny Houses en in de gezamenlijke tuin staat een hottub waarvan je gebruik kan maken. Het hout dat je nodig hebt voor het opstoken van de hottub kan je kopen bij de receptie. Het is niet toegestaan om je eigen hout mee te nemen.

Tiny house met gedeelde hottub op EuroParcs de Zanding.
♥ Bekijk ook de andere wellness accommodaties op EuroParcs de Zanding, zoals
Wellness Lodge met hottub buiten, vakantiehuisje met bubbelbad binnen en de algemene wellness faciliteiten op EuroParcs de Zanding.

Tiny House met hottub op de Veluwe - Droompark de Zanding

Tiny House met hottub op Veluwe – Park Berkenrhode

Park Berkenrhode staat bekend om haar mooie vakantiehuizen met sauna barrels en hottubs, maar ze hebben sinds kort ook Tiny Houses in de verhuur met een hottub of sauna.

Kies je voor een knus Tiny House met sauna en of met Jacuzzi dan is het goed om te weten dat je daar een extra bedrag voor betaald. Je betaald altijd een borg en een bedrag voor minimaal twee aaneengesloten dagen gebruik van de wellness faciliteiten. Hou er rekening mee dat de jacuzzi 1,5 dag nodig heeft om op te warmen en de sauna 1 á 2 uur nodig heeft om warm te worden.

♥ Bekijk hier de Tiny Houses op Park Berkenrhode op de Veluwe.
♥ Zie hier het Tiny House met sauna en hier het Tiny House met sauna en jacuzzi.
♥ Ontdek meer over de vakantiehuizen met sauna en hottub op Park Berkenrhode

Tiny House met hottub op Veluwe - Park Berkenrhode

Tiny House met hottub – EuroParcs Beekbergen

Naast het eerder genoemde EuroParcs de Zanding op de Veluwe is er ook een EuroParcs in Beekbergen. Bij het Tiny House Plus is een houtgestookte hottub beschikbaar die je kan huren. Het hout dat je nodig hebt voor het opstoken van de hottub kan je kopen bij de receptie. Het is niet toegestaan om je eigen hout mee te nemen.

Tiny House Plus met gedeelde hottub – EuroParcs Beekbergen – Veluwe – Gelderland.
♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs Beekbergen – Veluwe – Gelderland.

Tiny House met hottub in Beekbergen

Tiny House met hottub in Gelderland

Vertrek naar het Gelderse Maasbommel voor een verblijf in een Tiny House met hottub bij de Gouden Ham, direct gelegen aan het recreatiegebied. Je verblijft in de voormalige boerenschuur die is omgetoverd tot comfortabel huisje. Het is niet een vrijstaand Tiny House zoals je misschien voor ogen hebt maar je geniet volop op de kleine maar goed ingerichte oppervlakte van 36 m2.

Buiten in de tuin staat een hottub waar in totaal 8 personen inpassen. Je kan aangeven wanneer je gebruik wenst te maken van de hottub en dan wordt die door de eigenaren warm gestookt met vers water. De prijs voor het gebruik van de hottub is €50,- per dag.

♥ Bekijk prijzen en beschikbaarheid van Tiny House met hottub.

Tiny House met hottub in Gelderland

Tiny House met bubbelbad buiten – Rotterdam centrum

Oké er is hier geen hottub, maar er staat wel een bubbelbad op het terras! Genoeg redenen om dit duurzame Tiny House in het centrum van Rotterdam met jullie te delen! En het is niet zomaar een knus Tiny House, het is een Tiny Houseboat, oftewel een Wikkelboat met een jacuzzi op het terras.

Wil je een weekend weg naar Rotterdam? Dan is dit de ideale locatie want het ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden in Rotterdam. De Wikkelboat ligt in de leuke Wijnhaven en op loopafstand van de bijzondere Kubuswoningen (waar je ook in kan slapen), de Markthal en de Willemsbrug. Leuk om te weten is dat de naam Wikkelboat is afgeleid van het feit dat het dak van het huisje is gewikkeld in 24 lagen van golfkarton.

♥ Bekijk beschikbaarheid van de Wikkelboat met bubbelbad in Rotterdam.
♥ Er is er ook een Wikkelboat zonder bubbelbad.

Tiny House met Jacuzzi buiten - Wikkelboat Nr. 2

Tiny House pipowagen met hottub in Friesland

Wij hebben weer een nieuwe bijzondere wellness overnachting ontdekt. In Elsloo in Friesland kan je overnachten in een Pipowagen en er staat een hottub voor je vakantiehuisje. Wil je jezelf compleet onderdompelen in een wellness ervaring dan kan je er ook nog voor een paar uur de sauna en het bubbelbad bij huren op hetzelfde terrein.

♥ Bekijk hier de pipowagen met hottub in Friesland

Tiny House pipowagen met hottub in Friesland

Tiny House met hottub in Noord-Holland

Cabins met hottub in Amsterdam

Creating Space, for the ultimate well-being! In de Tuinen van West, het recreatiegebied tussen Amsterdam, de ringvaart Haarlemmermeer, Halfweg en de N200, is een hele bijzondere plek ontstaan. Middenin een groene tuin dat is omgeven door water en biologische moestuinen kan je jezelf helemaal terugtrekken en kiezen uit een verblijf in een van de luxe cabins en suites van The Unbound.

Wij zijn helemaal verliefd op The Lighthouse want daar staat naast het huisje een heerlijke hottub te wachten op je. Daarnaast heeft deze cabin ook nog eens een Skylight slaapkamer, een badkamer met regendouche en fijne spa producten van Marie-Stella-Maris, slaap je onder Yumeko dekbedden en kruip je met een heerlijke wellness thee onder een Merino wollen plaid.

Vanaf half december 2020 is ook de wellnesstuin beschikbaar om van te genieten en je lichaam en geest op te laden. Je vind er een drijvende barrel sauna en je kan afkoelen in het dompelbad. In de zomer kan je relaxen aan de waterplas met zonneterras of je zoekt een afgelegen plekje op om te mediteren of een goed boek te lezen. Wandel door de meditatiecirkel of vind je balans op het yoga eiland. Wat wil je nog meer?

♥ Bekijk beschikbaarheid van Unbound in Amsterdam via Booking.

The Unbound in Amsterdam

Tiny House met hottub in Noord-Holland – Buitenhuizen

Wil jij een weekend weg naar Noord-Holland en genieten van alle comfort van een Tiny House en van wellness? Reis dan naar EuroParcs Buitenhuizen in Velsen-Zuid in Noord-Holland en kies voor een overnachting in een Tiny House met hottub.

Er staan op dit vakantiepark meerdere Tiny Houses en in de gezamenlijke tuin staat een gezamenlijke hottub waarvan je gebruik kan maken. Het hout dat je nodig hebt voor het opstoken van de hottub kan je kopen bij de receptie. Het is niet toegestaan om je eigen hout mee te nemen.

Tiny House met gedeelde hottub – EuroParcs Buitenhuizen – Velsen-Zuid – Noord-Holland.
♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs Buitenhuizen – Velsen-Zuid – Noord-Holland.

Tiny House met gedeelde hottub - Droompark Buitenhuizen - Velsen-Zuid - Noord-Holland

Heb jij wel eens geslapen in een van de Tiny Houses met hottub in Nederland?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten