Overnachten

Dagje ontspannen bij deze hotel day spa in Meransen

12 december 2023
Tratterhof Mountain Sky Hotel in Meransen in Zuid-Tirol

In alle luxe ontspannen in een mooie spa met uitzicht? Dan moet je bij de Tratterhof Day Spa in Meransen zijn. Verblijf je hier als hotelgast dan kan je elke dag gebruik maken van de fijne spa- en wellness faciliteiten. Maar je kan dus ook een dagje naar de sauna door te reserveren voor een ‘day spa arrangement’.

 

De Tratterhof Day Spa in Meransen, een luxe hotel spa 

 

Het Tratterhof Mountain Sky Hotel met haar bekroonde Monte Silva Mountain Spa is de place to be voor wellness liefhebbers in Meransen. De luxe spa draagt het kwaliteitskeurmerk ‘Premium Spa’ van de Belvita Leading Wellnesshotels. Het luxe wellnesshotel heeft zelfs een eigen cosmeticalijn, Monte Silca Cura. De ingrediënten van deze productlijn zijn samengesteld op basis van de kracht van het bos, vers bronwater uit de bergen en lokale geneeskrachtige kruiden. Fijn te weten is dat de Sky Pool en de infinitypool het gehele jaar door verwarmd worden.

 

Of je nu samen van een romantisch spa arrangement wilt genieten of met je gezin quality time wil doorbrengen door te ontspannen met elkaar. Er is een speciale wellnesszone voor volwassenen en een afzonderlijke wellnessruimte voor gezinnen. Zo kan iedereen op zijn of haar manier van alpiene wellness genieten.

 

Hieronder zie je een opsomming van de spa- en wellness faciliteiten van de Monte Silva Mountain Spa waar je gebruik van kan maken tijdens het ‘Tratterhof Day Spa in Meransen’ arrangement. In totaal beslaat de Monte Silva Mountain Spa een oppervlakte van 4000 m2. Wil je je eerst inspannen voordat je gaat ontspannen? Dan kan je tijdens je Day Spa bezoek ook gebruik maken van de Technogym-fitnessruimte met meer dan 30 apparaten.

 

  1. Een ijsbad en ijskamer om af te koelen;
  2. Gevarieerde ontspanning- en relaxruimtes;
  3. Diverse sauna’s met dagelijkse opgietingen;
  4. Panoramisch tuinterras met uitzicht op de Dolomieten;
  5. Twee overloopzwembaden, 1 binnenzwembad en 1 panorama whirlpool;
  6. Verwen jezelf extra tegen bijbetaling in de beautyfarm met wellnessbehandelingen.

 

Als jij ervoor kiest om een dagje te ontspannen bij de Tratterhof Day Spa in Meransen dan is het belangrijk om te weten dat je altijd moet reserveren voor een arrangement omdat je geen hotelgast bent. Hoewel het een zeer ruim opgezette luxe spa is, wil het Tratterhof Mountain Sky Hotel wel ervoor zorgdragen dat iedereen kan genieten van een exclusieve ambiance waarbij iedereen voldoende ruimte heeft. Er zijn diverse dag spa arrangementen waar je uit kan kiezen, om je een idee te geven hebben wij hieronder een selectie gemaakt van de mogelijkheden. Voor nog meer informatie en prijzen kan je de link hieronder gebruiken.

 

  • Gebruik van de spa in het weekend of doordeweeks;
  • Monte Silva Dagspa + heerlijk ontbijt;
  • Monte Silva Dagspa + 5-gangen dinermenu;
  • Monte Silva Dagspa + heerlijk ontbijt + 5-gangen dinermenu.

 

♥ Bekijk hier nog meer info over een dagje spa bij het Tratterhof hotel;
♥ Lees hier onze uitgebreide informatie over het Tratterhof Mountain Sky Hotel.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Tratterhof Mountain Sky Hotel in Meransen in Zuid-Tirol

 

Nog geen hotel geboekt? Check deze aanbiedingen!

Tratterhof’s wellnessweekend – 3 overnachtingen, 10% korting
(07–22.12.23, 07.01–09.02.24, 02.03–02.04.24)             

 

Inbegrepen: 3 overnachtingen met aankomst op donderdag of vrijdag, 10% korting op de kamerprijs, Tratterhof’s fijnproevers-halfpension, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva-fitnessruimte en een gevarieerd activiteitenprogramma. Prijs per persoon vanaf €483,- Euro.

 

Tratterhof’s voordeelweek 7=6 (07–22.12.23, 07.01–09.02.24, 02.03–02.04.24)       
Inbegrepen: 7 overnachtingen voor de prijs van 6 met aankomst op zaterdag of zondag, Tratterhof’s fijnproevers-halfpension, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva-fitnessruimte en een gevarieerd activiteitenprogramma. Prijs per persoon vanaf €918,- Euro.

 

Tratterhof Mountain Sky Hotel in Meransen in Zuid-Tirol

 

Ga jij wel eens naar een day spa in een hotel?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots