Beauty, Lifestyle

Ontspannen feestdagen met Treatwell, geef een Treatwell Giftcard voor schoonheidssalon

1 juni 2023
Treatwell Giftcard - Treatwell schoonheidssalon

Gun je iemand ontspannen feestdagen? Geef hem of haar dan een Treatwell Giftcard voor ontspanning bij een Treatwell schoonheidssalon.

 

Treatwell Giftcard, relax bij Treatwell schoonheidssalon

 

Treatwell is het grootste online boekingsplatform op het gebied van beauty, wellness en haar in Europa. Treatwell wil mensen inspireren om hun schoonheid op alle mogelijke manieren te uiten. Via de website van Treatwell selecteer jij het wellness moment dat je wilt en je kiest voor de regio om vervolgens een overzicht te zien van salon eigenaren waar je een wellness moment kan reserveren.

 

Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa! Kan jij op alle vijf onderstaande vragen, ‘Ja‘, zeggen? Dan is het tijd om de website van Treatwell te bezoeken en je wellness moment te reserveren. Lees snel verder om te weten hoe Treatwell  werkt.

 

 1. Je zoekt een kleinschalige sauna bij jou in de buurt;
 2. Je nagel is gescheurd en je nagelstyliste is met vakantie;
 3. Je wilt iemand een beautycadeau doen binnen een bepaald budget;
 4. Je hebt zin in een lekkere massage, maar je wilt niet teveel geld uitgeven;
 5. Je krijgt een uitnodiging voor morgenavond en je hebt NU een kapper nodig.

 

♥ Bestel hier de Treatwell Giftcard. 

 

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Beautydag voor moeder en dochter

 

Geef iemand een Treatwell Giftcard

 

Je kan jezelf verwennen met Treatwell maar je kan natuurlijk ook iemand een Treatwell Giftcard cadeau doen. De ontvanger van de Treatwell Giftcard kan kiezen uit ruim 3000 salons en spa’s in heel Nederland. Zo weet je in elk geval zeker dat er een leuke Wellness Spot in de buurt zit van de ontvanger.

 

De Treatwell Giftcard kan je opladen met een saldo tussen de €10,- en €100,-. Er bestaat ook een digitale Giftcard die direct naar je e-mailadres wordt verstuurd. Het Treatwell cadeau saldo kan besteed worden bij een salon naar keuze via de website en via de app. De waarde van de Giftcard wordt automatisch in mindering gebracht op het totaal te betalen bedrag. De Treatwell Giftcard hoeft dus niet in één keer te worden besteed. De Treatwell Giftcard is tot 1 jaar na aankoopdatum geldig.

 

♥ Bestel hier de Treatwell Giftcard. 

 

Treatwell Giftcard

Hoe werkt Treatwell?

 

Via de website van Treatwell kan je allereerst kiezen uit een locatie, vervolgens een datum en daarna een specifieke behandeling. Mocht je nog niet precies weten wat je wilt dan kan je in het keuzemenu de volgende keuzes maken:

 

 • yoga
 • overig
 • nagels
 • kapper
 • fitness
 • gezicht
 • lichaam
 • massage
 • ontharen
 • spa/sauna

 

Klik vervolgens op het onderwerp van je keuze en je wordt op eenvoudige wijze door het boekingsproces heengeleid waarbij je zelf aan kunt geven waar je de behandeling plaats wilt laten vinden en wat je budget is. Er wordt zelfs aangegeven welke salons bij jou in de buurt op zondag geopend zijn. Via de Treatwell kun je meteen een afspraak maken, reserveren en betalen.

 

Treatwell is duidelijk over de kwaliteit van de salons; “Alle salons die in het bestand van Treatwell zijn opgenomen, zijn persoonlijk door de medewerkers van Treatwell bezocht“. Naast een beauty platform om klanten en aanbieders bij elkaar te brengen vind je op Treatwell ook talloze beautytips, recepten voor slanke gerechten, voedingsadviezen, en adviezen hoe je het beste uit jezelf kan halen.

 

♥ Bestel hier de Treatwell Giftcard. 

 

Krullen kapper in Almere Poort

 

Wie zou jij een Treatwell Giftcard voor ontspanning
bij een Treatwell schoonheidssalon geven?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots